SPEKEMAT FRA HIMMELEN! (sponset video)

 

Er du glad i spekemat? Spekemat er utrolig godt og det finnes så utrolig mye godt. Alt fra gode spekeskinker til den deilige salamien du har på brødskiva hver dag. Men etter noen dager er det ikke like stas lenger, når pølsa du skal ha på skiva brått har blitt tørr i kantene fordi den har lugget i en istykkerrevet emballasje.. Det er det heldigvis slutt på nå! Grilstad har kommet med en ny innpakning på sine spekepølser, noe som gjør at de alltid er ferske og gode. I dag ble det Trønderfår med sylteagurk til frokost, rett fra pakka som er så lett å åpne og så lett å lukke. Og den kommer til å være like fersk og fin i morgen og i mange dager etter det. Bedre kan det rett og slett ikke bli. 

Dårlig emballasje er noe mange irriterer seg over tror jeg. I en forbrukerundersøkelse som Grilstad har utført kom det fram som den største svakheten for disse produktene. Og endelig er det noen som faktisk gjør noe med problemet. Aldri mer tørr spekepølse! Samme gode smak, bare i ny innpakning! Nå med skrulokk og enda mer holdbar. Hurra for Grilstad!


Min deilige frokost

Sponset innlegg

Har du noen gang irritert deg over innpakkingen til spekepølsene? 

#spekemat #spekepølse #salami #trønderfår #grilstad #reklame #mat #tips #nyhet 

Vil du lese mer om Grilstad kan du klikke HER

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

4 kommentarer

mineordogtanker

14.03.2015 kl.12:08

Har mange ganger irritert meg grenseløs over innpakkingen både på spekepølse og andre pølsepålegg... Derfor er jeg kjempeglad for denne smarte løsningen som Gilde nå har kommet opp med.. Fersk spekepøle hele tiden..

Ha en super lørdag videre..

Solskinnsklem til deg :)

KRISTINE GANGFLØT

14.03.2015 kl.12:41

mineordogtanker: Ja, ikkesant! :) Det er veldig kjekt! Det er Grilstad som har denne nye pakningen og tror bare det er dem foreløpig, men kan jo hende flere følger etter :)

Solskinnsklem tilbake! :)

IDCT

14.03.2015 kl.12:56

Absolutt elsker det!

KRISTINE GANGFLØT

14.03.2015 kl.18:45

IDCT: ;) så bra! me too!

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits