FJELLGEITENE ER I SLAGET!

Hei igjen alle goinger :)

Nå har jeg endelig fått lagt inn alt som er av bilder fra turen vår på Skeikampen, og tenkte å dele noen fler bilder med dere! Vi var der fra torsdag til søndag, og brukte veldig mange timer ute i snøen. Enten i langrennsløypa eller i alpintanlegget! Utenom det koste vi oss masse på hytta. Vi bodde på Austlid, som ligger 10 minutter fra bakkene. Jeg hadde store planer om å benytte anledningen til noen sene kvelder med familien, men når kvelden kom så var jeg så sliten at jeg knapt orket å holde øya oppe. Skal senere dele video fra Mailsons første møte med slalombakken, men først litt bilder fra de fine dagene med de fine menneskene. Kos dere..:)

Å kjøre heis med snowboard kan være en prøvelse.Heldigvis klarte jeg det når noen skulle ta bilder. Tryna første gangen.. Flaut i barnebakken..:)


Her er vi alle i gang i bakken.. Kanskje ikke så lett å se, men jeg er ho som suser nedover der i blå jakke og svart bukse.

Mailson har fått fart på skia!
Kveldskos på Austlid..
Har du vært på fjellet i år? Hvor er ditt favorittsted? Jeg liker meg egentlig mange steder. Hafjell og Trysil er noen av mine favoritter, men liker også veldig godt dette stedet på Skeikampen. Det er så kjekt for du kan ta på skia rett utafor døra og så er du i løypa! Veldig hyggelig var det også at Mailson likte så godt å være på fjellet, og anser nå "å stå på ski" som en av hans favoritt ting å gjøre. Bare synd at det er så sjeldent da. Men en gang i året er bedre enn ikke noe. Akkurat nå er det utrolig deilig at det begynner å bli litt mer vår ute. Elsker når sola steker i ansiktet og gleder meg veldig til sommern! 

#fjellet #skeikampen #ski #slalom #alpint #langrenn #familie #tur #austlid #snowboard #vinter #snø

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

8 kommentarer

Iselin Renée

15.03.2015 kl.10:08

kjempe fine bilder :)

Veronica S

15.03.2015 kl.12:22

Hehe, jeg kan faktisk ikke stå på ski, så har ikke vært på skitur. Har heller vært på gåtur på fjellet. Men skulle virkelig ønske det var noe jeg kunne...å stå på ski/snowboard.

KRISTINE GANGFLØT

15.03.2015 kl.14:44

Iselin Renée: Tusen takk! Hyggelig å høre :)

KRISTINE GANGFLØT

15.03.2015 kl.14:45

Veronica S: Det er veldig gøy med ski og snowboard, men veldig vanskelig til å begynne med. Gåtur er jo også veldig deilig, spesielt om det er skikkelig fint vær! :D

mineordogtanker

15.03.2015 kl.15:10

Får skikkelig påskestemning av å se på dine herlige bilder... Burde virkelig kommet seg mer ut og i fjellet... Ha en strålende, fin søndag videre

ingerslilleverden.blogg.no

15.03.2015 kl.15:48

Dette så jo kjempekoselig ut! Herlige bilder.

Vi har ikke vært på fjellet i år. :)

Ha en fin søndag videre. :)

KRISTINE GANGFLØT

15.03.2015 kl.21:25

mineordogtanker: Ja, ikkesant! Det var skikkelig påskestemning selv om det ikke er helt påske enda. Håper virkelig været holder seg :)

KRISTINE GANGFLØT

15.03.2015 kl.21:26

ingerslilleverden.blogg.no: Takk! Så hyggelig! Det var veldig koselig så jeg er veldig glad for at vi tok turen! Ha en fortsatt fin søndag du også :)

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits