DRØMMEDAG MED BRUDEKJOLEPRØVING!

Hei :)

Jeg har aldri vært en typisk jente-jente som har drømt å bryllup siden jeg var liten, men OH MY GOD.. jeg tror aldri jeg har følt meg flottere enn i kjolene fra salongen Brudekjolen, og kan med hånden på hjertet si at jeg fikk skikkelig prinsesse-feeling av å stå der med den ene fine kjolen etter den andre...♥


Blid som ei sol...

Dagen startet med at jeg ble hentet 9.15 på morran. I dag var det min og Hege sin dag!! :) Vi bestemte oss for å ta toget sånn at vi kunne ha muligheten til å ta noe godt å drikke underveis i programmet vårt. Med i bilen som hentet meg var også vakre lille Thea (dattera til Hege), som hadde lagd en supersøt tegning av meg og Mailson. Meg iført en aldeles lekker brudekjole og Mailson med en usedvanlig stilig hårfrisyre. *totalsmelt*


Er den ikke nydelig?! :)

Vi ble sluppet av på togstasjonen og nå kunne dagen vår begynne. Vi var så gira at selv den tørre baggisen fra Narvesen gikk ned på høykant. Det var litt kaldt, men sola skinte og vi skinte med den der vi vandra nedover Karl Johan. Takket være gps på mobil fant vi fort fram til den første salongen vi hadde avtale med. Vi surra rundt i noen butikker før vi var tilbake for prøving ca klokka 12. Jeg fikk en kjempehyggelig ung dame til å hjelpe meg gjennom hele timen. Hege ble plassert i en fin liten sofa med kaffe og twist lett tilgjengelig. Helt perfekt. Vi snakket litt om hva jeg så for meg og så var vi i gang. Den første kjolen jeg fikk på meg forelsket både jeg og Hege oss i med en gang! Rart med det, at det var den vi likte best begge to. Den første brudekjolen jeg noensinne har hatt på meg! Etter det fikk jeg prøve en del andre kjoler også, og som jeg kosa meg. Jeg kunne blitt der i flere timer. Salongen var stor og etter at jeg hadde fått på meg kjolen kunne jeg gå ut til der Hege satt hvor det også var et stort speil. Da fikk jeg se kjolen på avstand og det var veldig greit. De var utrolig flinke og hyggelige på Brudekjolen, så dette stedet kan jeg absolutt anbefale om du skal prøve brudekjole. Det er dyrt der, men du får topp behandling og så får du en god pekepinn på hva du kler. Hun som hjalp meg het Karoline Aarvik og var superflink og hyggelig! Bilder fikk vi også lov til å ta masse av, og det er utrolig greit å se på i ettertid. Terningkast 6 til denne salongen.


To spente frøkner rett før vi gikk inn i salongen! 


Helt hvordan jeg ser ut i brudekjole vil jeg ikke røpe, men her er en liten teaser! :)


Vakre forloveren min, som gjorde dagen helt perfekt! 

Nå var det tid for litt lunsj. Etter å ha blitt stoppet i døra mange steder fordi det var for fullt, endte vi opp på Hard rock café. Der ble det club sandwish på begge to. Er du en av de som spiser mye mat, så bør du gå hit, for herregud så mye mat vi fikk! Hege fikk nesten hakaslepp når tallerken hennes ble satt på bordet. Men vi koste oss masse og tok like godt en strawberry mojito til dessert! Det tok ganske lang tid før vi fikk den, så endte nesten med å måtte ta den på styrten før vi farta videre! Men det var selvfølgelig ikke noe problem. Avsted fór vi for mer kjoleprøving. Den neste salongen skulle vise seg å bli en total kontrast fra den første vi var hos. Da vi lukket opp døra føltes det som om vi kom inn i et prøverom. Det var plass til èn kunde og da var det fullt. I tillegg var kjolene skrukkete og kan ikke akkurat si at jeg fikk den samme prinsesse-feelingen der. Men jeg fikk da prøvd noen og dama som driver det var hyggelig. Vi fikk ikke ta bilder da, og prisene var ganske høye til tross for litt "billigpreg", så her ble vi rett og slett litt skuffa. Salongen/prøverommet het jyang, og er nok mer en nettbutikk enn en salong. Men vi fnisa greit av det etterpå da. :)


Kosa oss på Hard Rock Café! Hege prøver å late som ho ikke ser hvor mye mat ho har fått..:)

Nå trengte vi et glass vin og da ble det en tur på Aker brygge! Det var deilig å senke skuldrene litt og snakke ut om all kjoleprøvingen. Vi fikk fort avklart at dette ga mersmak og det blir nok en tur til et annet sted for å prøve mer. Må jo også finne forloverkjole og antrekk til modern, så da slår vi nok noen fluer i samme smekk neste gang.

Litt tid til å nyte sola og titte i noen butikker før turen bar hjem til Fredrikstad igjen. Der ble vi hentet på toget presist av gutta, så bar det hjem for pizza og noen drinker. Fikk faktisk tatt oss en tur ut og vrikka litt på rockefoten og. Alt i alt har dette vært en drømmedag fra ende til annen. Helt perfekt! :) Nå gleder jeg meg bare til nestegang vi skal ha jentedag med kjoleprøving osv. 


Aker Brygge


En skvett med vin :p


Meg og Go´jenta mi! Tusen takk for en helt perfekt dag ♥

Har du hatt en slik drømmedag før?

#bryllup #drømmedag #brudekjole #brudekjolen #jentedag #prinsesse #happy #perfekt #vin #hardrock #akerbrygge #oslo #karljohan #shopping #fornøyd

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

49 kommentarer

Ine Therese <3

23.03.2015 kl.23:31

så morro å prøve brudekjole :) det har jeg drømt om de sist årene, gleder meg til det blir min tur :) kjempe fin den kjolen du hadde på bildet :):)

Becca Alexandra

23.03.2015 kl.23:33

Åh, virker som det var en fantastisk dag, utenom den brudekjoleprøvingen på Jyunang, hehe! Kjempefine bilder, du blir nok en vakker brud <3

KRISTINE GANGFLØT

23.03.2015 kl.23:56

Ine Therese: Tusen takk! Det var mye morsommere enn jeg hadde trodd. Jeg følte meg så flott. Kunne blitt der i timevis og prøvd!! :D

KRISTINE GANGFLØT

23.03.2015 kl.23:57

Becca Alexandra: Tusen takk <3 så koselig å høre. Det var helt fantastisk, og i ettertid var turen på den jyang salongen bare litt komisk! ;)

Becca Alexandra

24.03.2015 kl.00:00

Ja, det skjønner jeg, hehe :p

24.03.2015 kl.00:01

jaa det trur jeg nok :) ja det burde du, du kledde den kjolen utrulig bra, den var helt nydelig :) hehe ja det skjønner jeg :d det er jo så masse fine utvalg også :) :)

Madeleine

24.03.2015 kl.00:02

så spennende :D åh, gleder meg til den dagen jeg kan gå rundt å prøve kjoler til mitt bryllup. haha. :D blir vel noen år til enda :P *sepåsamboeren*

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.00:39

Becca Alexandra: hehe :)

Egeo

24.03.2015 kl.00:40

Å dette så fantastsik ut. Kan tro du følte deg vakker <3

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.00:40

Anonym: Tusen takk :D Jeg elsket den, men den var veldig dyr, så spørs nok om ikke jeg må finne et alternativ. evt kjøpe brukt. Men det gjenstår fortsatt mye på kjoleprøvingen, så får bare se hva jeg ender opp med. Gøy er det iallefall!! ;)

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.00:41

Madeleine: Hehe! Ja det er utrolig stas :) Gutter er gjerne litt tregere når det kommer til sånt, men når det skjer blir det nok helt fantastisk! Koselig at du vil følge meg på ferden så lenge da! ;)

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.00:42

Egeo: Jaaa, det var helt nydelig!!! :D Jeg følte meg flottere enn noen gang. Herregud så mange lesere du har fått på bloggen i det siste. *jeg følger med* ;) Fortell meg hemmeligheten! hihi. Bloggen er kjempefin da, så ikke så rart kanskje ;)

Egeo

24.03.2015 kl.01:06

Å takk! Ja det er helt villt. Rett og slett! Jeg vet ikke hva jeg gjør, men jeg bruker mye tid da! Så deler jeg på facebook.

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.09:23

Egeo: hihi! Koselig det! Synes det er gøy når det ikke alltid er de samme der! ?? deler på facebook jeg og! Men det kommer nok litt ann på innleggene og! ??
Så herlig! Kos deg masse i dag.:)

Ingri

24.03.2015 kl.09:40

Åå, det er så gøy å prøve brudekjoler :D Kjekt at dere gjør det til en skikkelig jentetur! Følger deg, jeg, regner med det blir mer bryllupsblogging framover? :D

Iselin Renée

24.03.2015 kl.16:34

så gøy da :)

Emilie

24.03.2015 kl.17:00

Å, så koselig!

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.20:41

Maren Helgemo - Ned 24kg så langt: tusen takk!! Dagen var helt perfekt!!! :)

KRISTINE GANGFLØT

24.03.2015 kl.20:42

Ingri: ja, det blir ekstra gøy når det blir en jentetur ut av det!! Så hyggelig å høre at du følger meg! Blir bare mer og mer bryllupsblogging fremover! Skal du også gifte deg :)

Elin Slåen

24.03.2015 kl.22:42

Høres ut som en fantastisk dag :D

Litt kjedelig med salong nr, to dere var i, men da var det jo enda godt dere hadde fått såpass god behandling først, slik at dere ikke helt mistet motet :)

Skulle gjerne sett alt på den første kjolen (blondeermer), men skjønner så klart du ikke vil avsløre ;) Men den så i alle fall fin ut :)

Ingri

25.03.2015 kl.08:50

Jeg giftet meg i august, jeg :) Men synes det er så gøy, og kjekt å lese hvordan andre gjør det :D

25.03.2015 kl.10:30

du må bleke tennene dine :(

KRISTINE GANGFLØT

25.03.2015 kl.10:32

Elin Slåen: Så hyggelig kommentar! Ja, salong nummer to ble bare litt humor egentlig. Iallefall ikke slik vi forventa da, men de har sikkert mange fine kjoler uansett altså. Brudekjolen ga så god behandling. I tillegg var det ikke forventet at vi skulle kjøpe noe. Det var så deilig.

Du kan se den kjolen her: http://www.brudekjolen.no/kolleksjon/kolleksjon_brud.php Den heter pronovias alcanar. Den er opprinnelig uten armer, men jeg fikk på meg en blondebolero, og det veldig fint! Jeg likte det skikkelig godt! :) Men den er jo dyr da, så får se hva jeg ender opp med. Vi skal på kjoleprøving igjen neste uke, så det blir spennende! Utrolig hyggelig at du følger med. Blir enda mer bryllupsblogging framover! ;)

KRISTINE GANGFLØT

25.03.2015 kl.10:34

Ingri: Så koselig! Kjenner at jeg har blitt mye mer bitt av basillen selv. Før brydde jeg meg ikke om sånt, men nå er jeg skikkelig gira og innom mange som blogger om sånt! :)

KRISTINE GANGFLØT

25.03.2015 kl.10:39

Anonym: Ja, det står på lista mi :p hehe.. Utrolig hva noen år med kaffe gjør! :) Men heldigvis finnes det andre ting som er viktigere enn det! =) Jeg har tenner og er fornøyd med det!

Emma Synnøve

25.03.2015 kl.17:12

så ut som en kjempe koselig dag! kjolen med lange arme ser kjempe fin ut!

Elin Slåen

25.03.2015 kl.18:08

Kjempefin kjole! Blir spennende å høre om neste sted ;)

Jeg var jo innom bloggen din når du skreiv om hvor dere skulle ha det- Hvaler? eller noe rundt der?

Men jeg er jo så dårlig på å trykke på "følg" knappen noen ganger, og kommentarene forsvinner så fort i mengden. Så det var ekstra hyggelig å finne bloggen din sånn tilfeldig i går, igjen :) Nå skal jeg inn å trykke "følg" med en gang ;) he he

Maribel Rosa

25.03.2015 kl.20:07

åh så ut som en fantastisk da, og ser ut som utrolige fine kjoler :)

KRISTINE GANGFLØT

25.03.2015 kl.22:58

Elin Slåen: Tusen takk! Forelska meg helt i den kjolen :) Vi skal ha festen på hytta på engelsviken. Det er ikke på hvaler, men det er i Fredrikstad-området dette også da! :)

Så utrolig hyggelig at du vil følge, det setter jeg veldig pris på <3 Følg meg gjerne på facebook også! Hvis ikke det var det du mente;) hehe!

KRISTINE GANGFLØT

25.03.2015 kl.22:58

Og jeg følger tilbake altså :) <3

Elin Slåen

26.03.2015 kl.17:42

Engelsviken var det ja :) Jeg var i alle fall i nærheten :P He he..

Følger deg på bogg nå :)

Marta Alise

26.03.2015 kl.22:41

Dette er noe jeg har gledet meg til hele livet. Prøve brudekjoler og gleder meg til det er min tur <3

KRISTINE GANGFLØT

27.03.2015 kl.01:15

Elin Slåen: Det stemmer. Det er ikke så langt unna det heller. Så hyggelig å høre :D Skal følge med på din også jeg. Hyggelig det.

KRISTINE GANGFLØT

27.03.2015 kl.01:17

Marta Alise: Ja det er helt utrolig spesielt! Det er jo noe jeg vil huske resten av livet. <3 Koselig om du vil følge meg på ferden :D

Agnes Martine

28.03.2015 kl.12:44

Elsker blondene på kjolen! :)

KRISTINE GANGFLØT

30.03.2015 kl.14:47

Agnes Martine: Jeg også <3

mediakaos

17.04.2015 kl.10:55

For en fantastisk dag. Nydelige bilder !

spisogspar

17.04.2015 kl.11:23

ÅÅåå så kjekt, så utrolig mange flotte kjoler! Spent på hva du velger! Flott blir det uansett:))

Stine Tokle

17.04.2015 kl.11:33

Det så jo kjempekos ut <3 gleder meg til å se!

Lureline

17.04.2015 kl.15:00

Dette så jo kjempemoro ut! Elsker burdekjoler! Håper jeg en dag får stå brud... Kanskje finnes drømmemannen på Tinder

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:26

mediakaos: Tusen takk! Det var kjempekoselig :D

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:28

spisogspar: Takk!! Nå har jeg prøvd så mange kjoler at jeg er helt rådvill. Det er så mange jeg liker, men de jeg liker best er for dyre for hva jeg har råd til, så nå prøver jeg å se om jeg kan finne noe brukt! :) Kanskje jeg er heldig. Håper uansett at det er på plass i løpet av et par uker. Tiden går fort nå!!

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:28

Stine Tokle: Tusen takk! En helt fantastisk dag. Jeg jakter fortsatt på drømmekjolen. Dvs. jeg har prøvd mange jeg liker, men må finne både en som er perfekt og som ikke er for dyr. vanskelig. hehe. Koselig at du følger meg. Det setter jeg veldig pris på <3

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:29

Lureline: Jeg er helt frelst med å prøve brudekjoler. Det er så stas! Lykke til i jakten på drømmemannen. Han kan være hvor som helst. Kanksje på tinder, men pass deg for de useriøse :p

Christina

30.05.2015 kl.10:32

Wow, was für ein großer, sieht so perfekt,

nichols

30.05.2015 kl.10:35

Pen jente, er smilet ditt så søt!

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:38

Christina: Danke..!? hehe

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:38

nichols: tusen takk :) hyggelig

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits