VINN SOLOGENSER OG MYE MER!Har du sett de utrolig kule produktene som nå har kommet fra Solo? Jeg forelsket meg i dem fra første øyekast og spesielt i genseren ♥ Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig lyst jeg har på den genseren! Jeg tror jeg ville gått med den hver dag :) Men det går ikke ann å kjøpe den.. DEN MÅ VINNES! Så om du også har lyst til å vinne en Sologenser eller andre kule ting fra Solo, så må du lese videre!

Det første du må gjøre er å skaffe deg Solo Goodiebag-appen. Den laster du gratis ned på appstore, eller gå inn på Solo.no, så finner du direkte link til å laste den ned.

Deretter må du følge med på Solo reklame. Hver reklame har en Solo-kode som registreres av appen. Derfor må du raskt opp med telefonen når du hører en reklame for Solo. Det som er veldig kjekt er at du får umiddelbar beskjed om du har vunnet Solo-stæsj eller ikke. Hvis du ikke vant på akkurat den reklamen, får du istedet Solo-dollars, noe som gjør at du etterhvert kan få hente en gratis Solo i butikken. Hva er vel bedre enn å nyte Norges beste brus i solveggen en deilig vårdag!? *vannimunnen* Du kan forresten prøve på nytt hver gang du hører en Solo-reklame, så ikke gi opp om du ikke vinner første gangen. Solo lanserer nye produkter hele året!

Men hvordan skal du vite når reklamene går på tv? Det lurte jeg også på til å begynne med. På Solos Facebookside finner du en tv-guide, der du får vite nøyaktig når og hvor soloreklamene vil gå på TV! Så da er det bare å gjøre seg klar til å vinne - vinne - vinne. Du kan jo begynne med å prøve appen på denne videoen:

 

 

Har du lastet ned Solo Goodiebag appen? Og er det noen som allerede har vunnet noe?

Har du snapchat, så kan du følge Solo under navnet @solosoftdrink . Der kommer også tips om når reklamene går!

#solobrus #sologoodiebag #vinn #solostæsj #genser #lue #solo

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

6 kommentarer

Madeleine

27.03.2015 kl.17:47

jeg bruker også den appen =) god helg =)

Egeo

27.03.2015 kl.18:11

Å så utrolig kul genser!

KRISTINE GANGFLØT

27.03.2015 kl.19:06

Madeleine: Kult! Bare å krysse fingrene da :)

KRISTINE GANGFLØT

27.03.2015 kl.19:07

Egeo: Ja, jeg vet!! Jeg har såå lyst på den :)

Bloggklubben

20.04.2015 kl.10:37

Hei! Nå har vi kåret vinnerne av Solokonkurransen, og kan røpe at du er en av de heldige vinnerne av en buff! Gratulerer! :) Send oss fullt navn og adresse til klubben@blogg.no, så får du buffen i posten. :)

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:36

Bloggklubben: Å så koselig!! :) Utrolig glad for å vinne. Jeg har ventet på svar på denne konkurransen, for var så spent!!! Skulle virkelig ønske at det gikk ann å få kjøpt den sologenseren et sted for det er drømmegenseren min <3 Men kommer det flere muligheter for å vinne den eventuelt? Uansett er jeg veldig fornøyd med en Buff også. Elsker SOLO <3

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits