LIVSTEGN, PLANENE MINE OG PAKKE I POSTEN!!

 • 22.04.2015 kl.21:52
 • //
 • Blogg

Hei alle sammen ♥

Nå har det gått mange dager siden jeg har skrevet noe på bloggen, tittet på bloggen eller tenkt på bloggen i det heletatt, så på tide med et livstegn fra meg nå! Jeg har en betennelse i spiserøret som kan plage meg fra tid til annen og nå har det vært en sånn tid igjen. Derfor har det overskuddet jeg har hatt blitt brukt til å ta vare på meg selv. De siste ukene har jeg også fått lagd en hjemmeside som fungerer som invitasjon til bryllupet vårt. De inviterte får en invitasjon i posten hvor det står at de kan gå inn der for mer informasjon. Den ble egentlig kjempefin, men siden det er en privat invitasjon, vil jeg ikke dele den på bloggen. Men om det er noen der ute som skal gifte seg og trenger litt tips til en sånn side, er det bare å spørre. Jeg synes det er kjempehyggelig å hjelpe andre ♥ 

Ellers når det gjelder bryllupsplanleggingen begynner ting å falle mer og mer på plass. Jeg har fått skrevet en liste over hva jeg skal gjøre hver uke fram til bryllupet. Det er ikke så utrolig mye, men det er utrolig deilig å få det ned på papiret, slik at jeg bare kan stryke ut ting etterhvert. Heldigvis har jeg også mange snille venninner som hjelper til å få ting ordnet! Kan røpe at denne ukka står det kjole, ringer og sverigetur på lista mi. Godt jeg har fire dager til på meg! :)

I dag fikk jeg hentet to pakker som har kommet til meg i posten! Det er sponsorgaver og et stort plaster på såret når man har vært litt syk. Jeg fikk en utrolig fin mintgrønn jakke og en svart genser med hvite striper. Begge deler passet og kommer på bloggen i løpet av noen dager! :) 

Ellers har jeg flere planer for bloggen framover. Har noen oppskrifter jeg skal dele, nye klær, litt mer om bryllup, trening, bucketlist osv. Selv om det er mange dager siden jeg har skrevet eller vært aktiv her, så ser jeg at det er mange som er innom bloggen min, og må bare si at det setter jeg veldig stor pris på!!! Hyggelig når folk følger med og gidder å lese alt det rare jeg rabler ned her!! Litt klisje, men... I love you ♥

Ha en kjempefin kveld videre!! Vi blogges! 


Random bilde. Jakke HER  (adlinks)


Minner om at det kun er to dager igjen av rabattkoden på 20% på cover til mac eller tlf. Trykk HER for å lese innlegget med rabattkoden!

Henter du ofte pakker i posten? Hva er som regel i pakkene? (enten om du bestiller selv, eller får)

#livstegn #blogg #laptop #rabatt #planer #syk #mote #klær

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

4 kommentarer

spisogspar

22.04.2015 kl.22:04

Ja det er så greit med ukeplaner:) Liker jakken :) god bedring!

Ingrid Nordli

23.04.2015 kl.10:46

Fikk pakke selv i dag faktisk, skolebok da men allikevel :D

Må forresten si at du har fine hofter, vær stolt av de! Og kos deg med bryllupsplanleggingen :)

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:38

spisogspar: Tusen takk! Jeg har blitt bedre nå, så endelig kan jeg få svart på kommentarer og sånn. Det har jeg vært dårlig på i det siste. Jeg er veldig glad i denne jakka og føler den er perfekt å bruke framover nå :D

KRISTINE GANGFLØT

26.04.2015 kl.00:40

Ingrid Nordli: Så gøy. Hva studerer du? Veldig deilig å få bøker i posten og da. Jeg rett og slett elsker å hente ting på posten og nå fikk jeg henta to ting. Det er veldig deilig!

Tusen takk for komplimentet! <3 Liker at jeg har former, selv om det er ting jeg også vil forandre på.. Men formene mine vil jeg gjerne beholde :D Håper du følger meg videre her!

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits