BURSDAG, BRYLLUP OG BARE MORO!

Hei alle sammen ♥

Så utrolig deilig det er med noen ekstra dager fri!! :) Jeg føler at disse dagene kommer utrolig godt med nå som jeg har så sinnsykt mye å gjøre!! Og så er det en utrolig god følelse når jeg ser et lys i tunnelen med tanke på bryllupet! 

Vel, først og fremst så hadd jeg jo bursdag på onsdag. Alderen trenger vi ikke å snakke om, men dagen startet med at jeg dro oppom mamma på morran og henta en kake som ho hadde bakt til meg, sånn at jeg kunne ta den med på jobben! Snille mamma! Det ble både jeg og kollegaene veldig glade for! :) Elevene visste å gjøre stas på meg de også. Jeg ble snurret på lærerstolen 32 ganger (obs.. der sa jeg visst alderen), og ble sunget for mens elevene sto på pultene sine. Tilsammen ble det faktisk 64 snurr, så jeg gikk vel og var sånn passe småkvalm resten av dagen :) Men gud, så søte de var!! Etter jobb, bar det hjem til typen for å slappe av litt med han før han skulle på kurs. Av han fikk jeg en nydelig sølvhjerteramme! Utrolig fin, og den blir nok å se på bryllupet også! =) Mens han var på kurs, var jeg og shoppet med modern og niesa Fredrikke! Fikk en ny lang kjole i gave av mamma, som jeg tenker å bruke på 17. mai! Den var veldig fin og nå håper jeg at det ikke blir regn!! Det kan ikke bli regn! Resten av kvelden ble middag, is og avslapping med Mailson og resten av familien.

I går bar det ut på hytta igjen. Først til allmøte med hele slekta omtrent og så jobbet vi litt etterpå. Vi har en stor jobb foran oss for å få tomta ferdig til bryllupsfest, men vi har fått gjort ganske mye og jeg ser virkelig for meg hvor fint det kan bli!! Er utrolig takknemlig for at folk er med og hjelper! Det har vært topp arbeidsinnsats de siste dagene, og om et par timer skal vi ut der igjen!! 

Allmøte på hytta! 


Gutta jobber med å kutte opp kvister og lignende som skal brukes som fyllmasse for å planere ut plenen litt mer! Bra jobba!


Jeg rydder opp og gjør det fint i kriker og kroker!


Jonas og Mailson har fått rulla en stor sten på plass! Fornøyde guttær! 


Utsikt fra tomta! 


Gorbi kriger med kuttemaskinen. hihi

Ellers kan jeg nevne at min brudekjole er bestilt. Den skal bli skreddersydd til mine mål, og jeg gleder meg utrolig til å få den! Den kommer nok ikke så lenge før bryllupet, så da er det bare å krysse fingrene for at den passer!! Jeg har bestilt den gjennom en utrolig hyggelig dame i Moss som har drevet brudesalong i mange år! Brudepikekjolene er bestilt gjennom ebay, så der er jeg også utrolig spent ♥ Har også fått ordna antrekk til mannen!! Han kommer til å bli så fiiin!!! 

Nå sitter jeg og ser på gifteringer, og satser på at det er på plass om ikke så lenge! Så utrolig gøy ♥ Ha en fin dag alle sammen. Nå må jeg hive meg rundt her! I dag blir det jobbing og litt grilling på hytta igjen! Livet er herlig!

Hvordan nyter du de ekstra fridagene?

#jobbe #hytta #bryllup #forberedelser #natur #engelsviken #fredrikstad #norge 

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

6 kommentarer

Marthe Dybdahl

15.05.2015 kl.13:23

Du har en helt fantastisk blogg! Hva mener du gjør en blogg bra? Ha en fin dag og kos deg masse! Du er en super blogger!

spisogspar

15.05.2015 kl.15:56

Gratulerer med overstått dag :D Hørtes ut som en fin feiring av dagen! Så nydelig utsikt!

Elin Slåen

16.05.2015 kl.12:13

Oi, gratulerer med vel overstått :D Jeg er også mai-barn :)

Høres ut som dere har alt under kontroll :D

KRISTINE GANGFLØT

19.05.2015 kl.23:09

Marthe Dybdahl: Tusen takk, så hyggelig å høre! Jeg mener det er viktig med store og fine bilder og et ærlig og godt språk. hva mener du? :)

KRISTINE GANGFLØT

19.05.2015 kl.23:10

spisogspar: Tusen takk- så hyggelig!! Ja utsikten er upåklagelig. Det er der vi skal ha bryllupet!! =)

KRISTINE GANGFLØT

19.05.2015 kl.23:10

Elin Slåen: takk så utrolig koselig <3

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits