HAR DU FUNNET DIN DRØMMEJOBB?

Hei alle sammen ♥

Helgen har flydd forbi, og jeg sitter her og innser at det bare er en fridag til før det er tilbake på jobb. Ikke at jeg skal klage over det, for jeg pleier tross alt ikke å ha fri på mandager. Meeen, jeg skulle jo ha gjort så mye. Tiden flyr så fort!! Skal dele litt bilder fra helgen senere, men dette innlegget skal handle om noe helt annet. Nemlig PENGER, JOBB, FRIHET og DRØMMER. Etter samtale med en god venninne har jeg valgt å skrive dette innlegget for å både hjelpe henne og noen av dere!! :) Har du noen gang drømt om å kunne styre din egen arbeidsdag sånn du vil? Det har jeg gjort mange ganger, men så har jeg jo valgt å bli lærer da, så da er den planen rimelig kjørt for min del. Men for min venninne Gina og mange andre så har drømmen blitt en realitet. Hvordan? Jo nå skal du høre..

Min venninne er i gang med å bygge opp sitt eget foretak, eller kall det gjerne sin egen business om du vil. Hun er på jakt etter nye kollegaer, og det er der dette innlegget kommer inn i bildet. Hun søker mennesker som ønsker en forandring i hverdagen sin. Noen som liker nye utfordringer, fleksible dager, personlig utvikling og på sikt veldig gode økonomiske betingelser. Hvis du ønsker å styre din egen hverdag, ha mer tid med familien og trenger en bedre økonomi, så høres dette ut som noe for deg. Her er det snakk om en jobb der du kan jobbe med mennesker både fra Norge og resten av verden. 

Jeg regner med at det sikkert er noen spørsmål om hva man vil tjene og hva jobben går ut på osv, men det kan Gina mye mer om enn meg. Hun har sagt at jeg kan legge ut hennes kontaktinformasjon, slik at dere som kunne tenke dere å høre mer om denne jobben kan kontakte henne. Send en SMS til 99798668 eller en mail til ginashansen@gmail.com hvis du vil høre mer. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!!
Hva jobber du med? Har du en drøm om å styre din egen arbeidsdag?

#jobb #kollegaer #drømmer #frihet #penger #business #familie #tjenepenger #fleksibilitet

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

2 kommentarer

Life As Linton

25.05.2015 kl.12:09

Har vi ikke alle en drøm om å styre egen arbeidsdag? :) Jeg utdanner meg forresten til å jobbe som pedagogisk leder i barnehage. Drømmejobben spør du meg!

KRISTINE GANGFLØT

25.05.2015 kl.12:47

Life As Linton: Jo, du sier noe :) Pedagogisk leder høres jo veldig spennende ut! Litt i samme sjanger som meg! =) Du får ta kontakt om du skulle trenge en jobb ved siden av nå som du studerer! :)

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits