OPERASJON BRUDEKROPP 2015!!

Hei alle sammen ♥

I dag er det kun en måned igjen til jeg står hvit brud, og ikke et sekund forsent å tenke på brudekroppen. Hvem vil vel ikke føle seg helt topp på denne dagen? Det vil jeg også, og derfor har jeg nå tatt affære og gått til innkjøp av en forhåpentligvis genial kur som skal rense kroppen og kickstarte den nye livsstilen. Kuren heter C9 og det beste med den er at den varer i 9 dager. 9 dager klarer alle! Kuren er fra Forever Living og har blitt kåret til årets kur 2015. Så da tenkte jeg... Hvorfor ikke prøve? Andre har gått ned flere kilo i løpet av disse dagene og tatt inn flere centimeter rundt omkring på kroppen. Det håper jeg selvfølgelig skal skje med meg og!! Jeg kommer til å blogge om utviklingen, så bare følg med om du vil vite hvordan det går!! Jeg kommer til å gi helt ærlige meninger og jeg får ikke betalt for å skrive noe av dette, bare så det er sagt!

Pakken mottok jeg i går og den inneholdt følgene:

 • Forever Aloe Vera Gel x 2
 • Forever Fiber x 1
 • Forever Ultra x 1
 • Forever Lean x 1
 • Målebånd
 • Brosjyre med mye informasjon og plan for alle dagene.

I dag er dag 1 på kuren og den første av to "fastedager". Dag 1 og 2 på programmet er beskrevet som de desidert tøffeste fordi man ikke spiser vanlig mat i det heletatt. Og jeg må si at jeg er veldig glad for at det kun er to av disse dagene. Totalt i dag har jeg fått i meg 120 ml aloe vera gel, 1 pakke forever fiber, 1 forever lean tablett og 1 shake med forever ultra med vaniljesmak + 3 knaskegulerøtter som står på "den frie listen". I tillegg til dette skal jeg drikke 8 glass med vann. Dagen i morgen blir identisk, mens på dag 3 kan jeg begynne å spise noe vanlig mat igjen. Dette gjøres for at kroppen skal få renset ut avfallsstoffer og bli klar for den nye livsstilen.

Forøvrig i dag startet jeg dagen med å veie meg og måle meg rundt omkring på kroppen. Dette skal gjøres på dag 1, 3, 6 og 9, og jeg må si jeg er utrolig spent på utviklingen. Det er også lagt opp til noe trening, men det skal ikke trenes på høy intensitet på denne kuren og de første to dagene skal det kun trenes på lav intensitet. 30 minutter hver dag er det som er tenkt, og i dag ble det en gåtur som trening på meg. 

Foreløpig er jeg ved godt mot, selv om jeg ikke føler at jeg har så mye energi i dag. Jeg var litt trøtt i utgangspunktet og klarte å sovne på sofaen ista da jeg satt meg ned for å slappe av litt. Men jeg har kommet meg gjennom dagen og er klar for en ny dag i morgen. Til slutt vil jeg nevne C9 brosjyren. Den er utrolig kjekk og den har skjemaer som du skal krysse av på hver dag. Dette gjør det lett å følge med og motiverer til å fortsette. I brosjyren finnes det en "friliste" der det er ramset opp matvarer som du kan spise med måte gjennom hele kuren. Det er egentlig bare frukt, bær og grønnsaker, men gud hvor godt det er med noe grønt når man ikke spiser noe omtrent.

Vel, la oss se hvor denne kuren fører meg. Jeg er veldig spent!!

Har noen av dere prøvd kuren? Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan det har gått for dere.

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Velger du å bestille nå i Mai, så får du med en shaker og en liten gave på kjøpet! =)

Følg meg gjerne på facebook, hvis du vil se hvordan dette går! ♥


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

12 kommentarer

Annelise Gjersdal

27.05.2015 kl.22:55

Så kult å se et blogg innlegg fra en som verken selger selv eller er sponset !:D Det liker vi! Jeg ble kjempefornøyd, og det håper jeg du også blir!:D

Gau9foto

27.05.2015 kl.23:08

Det er bra du har funnet kjærlighet å skal gifte deg. Men jeg tenker hvorfor skal gå ned i vekt, for å passe inn i brudekjolen. For også etter denne dagen tenke på hva du gjorde for få den perfekte kroppen. Når du alt fra før av har den, vær deg selv. Gratulerer med dagen som kommer til dere begge to :)

KRISTINE GANGFLØT

27.05.2015 kl.23:23

Annelise Gjersdal: Takk! :) Ja, sånne innlegg bør være ærlige mener jeg! Skal holde dere oppdatert med ærlige meninger på hvordan det går de neste dagene! Følg gjerne med :D Hyggelig å høre at det har funket for andre iallefall!!

KRISTINE GANGFLØT

27.05.2015 kl.23:26

Gau9foto: Tusen takk! Veldig hyggelig å høre. Jeg vil gjerne føle meg helt topp, og vet at jeg trivselsvekta mi er noen kilo mindre enn jeg er nå. I tillegg er det spennende å se hvordan kroppen reagerer på en totalrens og en ny start. Kjenner at jeg trenger det!! :) Men jeg har ikke tenkt til å gå inn i noe sulteprosess for å bli så tynn som mulig. Men er spent på å se på resultatene! =)

FamilienUllernTeigen

28.05.2015 kl.06:43

Lykke til :)

mairho

28.05.2015 kl.09:18

Så spennende å se at flere skal prøve dette :-D Gleder meg til å høre hvordan det har hjulpet, har selv tenkt på å prøve det når jeg får råd!

Ingri

28.05.2015 kl.14:32

Masse lykke til, er spent på resultatet! :) Men, er du ikke redd for at brudekjolen skal bli for stor til deg? Regner med den er ferdig tilpasset nå? (bare en liten bekymring fra min side :P )

Malin Hansen

28.05.2015 kl.19:24

jeg ble ferdig i går, og jeg er så utrolig fornøyd!!!! Jeg la ut bilde tidligere i dag både på Facebook og instagram om du vil se ☺️ (Malin Amanda Hansen på face, miiniputt på insta)

Masse lykketil med bryllup og kjærligheten <3

KRISTINE GANGFLØT

28.05.2015 kl.20:59

Malin Hansen: Så kult!! Jeg la deg til :) Legg meg gjerne til også. Knertis heter jeg på insta :)
Veldig gøy å høre at det fungerer så bra for andre også! Jeg gleder meg til å se resultatene!!

KRISTINE GANGFLØT

28.05.2015 kl.20:59

FamilienUllernTeigen: Tusen takk :)

KRISTINE GANGFLØT

28.05.2015 kl.21:01

mairho: Hei. skal du prøve også? så gøy!! Bare å følge med her så skal jeg fortelle hvordan det har gått! :) Ja, det koster litt, men til gjengjeld sparer man jo litt inn på maten!! ;)

KRISTINE GANGFLØT

28.05.2015 kl.21:02

Ingri: Hei. takk for at du bryr deg. koselig! jeg har tatt mine mål, men det er snøring i kjolen så tror ikke det har så mye å si om jeg blir noen cm mindre. Har ikke kjolen i hus enda, men håper at den kommer snart!! Den er bestilt, så venter på den :)

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits