HJELP! UNDER EN MÅNED IGJEN!!

Hei folkens ♥

Nå er det faktisk under en måned til vi gifter oss. Det vil si at for to dager siden så var det akkurat en måned, og nå flyr tiden nesten i fra oss her.Jeg skrev et innlegg når det gjensto to måneder med en oppdatering over alt som var gjort og alt som ikke var gjort (les innlegget HER). Den gangen var det veldig mye som gjensto og nå er det heldigvis litt mer som har havna på "gjort-lista". Likevel går tiden veldig fort nå. og det gjelder å stå på og ha god oversikt for at noe ikke blir glemt! Det er altså bryllupet vårt jeg snakker om, hvis det skulle være noe tvil. Vi gifter oss 27. juni :)

Når det er mindre enn en måned igjen, så burde vel egentlig alt vært ferdig, men hos meg så blir ikke ting ferdig før i siste liten. Det er helt vanlig, men alt blir som regel veldig bra uansett. Vi skal ha festen ute, noe som også gjør at ikke alt kan gjøres klart lang tid i forveien. Det viktigste er at det er en plan, og nå skal jeg servere dere sannheten om hva som har blitt gjort og hva som gjenstår!

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er booket for en stund siden, men det var jo ikke akkurat en kjempejobb. Gjort på 5 min :)

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den er i boks! Ei venninne av Rebekka skal lage :) Spent!

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for en stund siden. Fristen for å svare var på søndag, men fortsatt en del svar som har uteblitt. Må nok purre litt ;)

♥ Brudepiker/brudesvenn. Vi skal ha to jenter og to gutter. Dette er avtalt og i orden!

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben :) Veldig takknemlig!

 ♥ Kjolen. Endelig!! Kjolen har ikke kommet, men den er i produksjon og forhåpentligvis på vei hit snart! Jeg bestilte den hos en dame i Moss som tidligere har drevet en brudesalong. Hun fikk bestilt en til meg etter mine mål direkte fra fabrikken. Veldig spent!! :)

♥ Dress til mannen. Denne kjøpte vi på Vestby. Kostet egentlig 5000kr, men var satt ned til 1600kr, så det var vi kjempefornøyd med. Sko er også kjøpt til han.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Dress til gutta er i boks, og kjolene til jentene er på vei i posten! Håper de passer!

♥ Avtale med frisør. Her har jeg avtalt med ei venninne som ikke er frisør, men som bare er veldig flink til å ordne hår. Skal også en tur til frisøren noen dager før bryllupet og farge det, sånn at alt er tipp topp klart! 

♥ Lydanlegg. Vi får lånt av faren til Rebekka!! Veldig førnøyd med det :)
 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Dette står på lista over ting som skal gjøres denne uka. Vet ikke om vi blir ferdig nå, men må iallefall få bestemt salmer og sånt.

♥ Alt av tilbehør til kjole og dress. da tenker jeg på smykker, sko, hårpynt osv. Her mangler enda noe av mitt tilbehør, bl.a sko. Er veldig usikker der

♥ Handling av mat og drikke. Noe er handlet inn, men mye gjenstår! Min kjære bror, kommer til å ta seg av det beste her! Takk =)

♥ Ringer. Vet, jeg er veldig sent ute. Så sent ute at de jeg hadde tenkt til å bestille fra en nettside, ikke ble bestilt fordi jeg var redd for å ikke få de i tide. Så de skal ordnes i løpet av en ukes tid. Må kjøpe hos en gullsmed. Hvis noen vet om noen rimelige så skriv ut.

♥ Ordne istand location. Det har blitt gjort veldig mye, men fortsatt gjenstår en del. Tror at ting skal bli klart i løpet av uka som kommer. Her er det bare å jobbe på!!

♥ Ordne pynteting til festen. Her er vi i gang. Har ordna en del, men gjenstår fortsatt litt :) 

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Trenger jeg si mer... her har jeg litt jeg må finne ut av. Noe er ordna, men her gjenstår det egentlig mye.

♥ Brudebuketten. Denne er ikke ordna, og ikke tenkt så mye på enda. Skal jo ha villblomster til pynt. Må finne ut av denne snart. Vil gjøre det så billig som mulig! ;)

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet.

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Må få ordna med bra kullgriller til det deilige kjøttet.

♥ Kaker og tilbehør. Få oversikt over hvem som eventuelt tar med hva. Her trenger vi fortsatt mye hjelp fra gjestene, så håper noen melder seg snart :p

♥ Transport. Vet ikke hvordan vi skal komme oss fra kirken til hytta enda. 

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og :)

♥ Overnatting. Finne ut av om vi skal overnatte på hytta og eventuelt hvem fler som skal. Dette punktet er vi i gang med, men har ikke helt oversikt enda!

♥ Prøverigge med bord, bordpynt, lydanlegg og lys på hytta. Dette tenker vi å gjøre to uker før ca.

 

Som dere ser er det fortsatt en del ting igjen som enda ikke er gjort, men jeg føler ihvertfall at noen av de store tinga er ordna og at en del av det på gjenstår-lista er påbegynt! Jeg tenker at vi tar en ny oppdatering to uker før bryllupet, for da vil jeg virkelig at det meste skal være klart!


Her er jeg på en av brudekjoleprøvingene. Prøvesitter i en kjole for å se hvor stram jeg kan ha den :) Dette er ikke den kjolen eller det sløret jeg skal ha da =)


Jeg er fortsatt på jakt etter sko. Her er noen nydelige fra Agape! Veldig kult at "something blue" er under skosålen :)

 

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Hvordan lå du ann da det gjensto en måned?

#bryllup #wedding #enmåneder #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår#brudekjole #sommerbryllup #brud


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER . VINNER TREKKES IKVELD.

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015!  OG  HYTTA SNART KLAR FOR BRYLLUP!

PPS: Følg meg gjerne på Facebook ↓

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

10 kommentarer

Believing

29.05.2015 kl.14:55

Så gøy! Håper du får det supert! :)

Anneli Aaland

29.05.2015 kl.23:41

Gratulerer! Så spennende :)

Karine K.

30.05.2015 kl.00:07

vi har fire måneder igjen men tror vi ligger ganske bra etter skjema :)

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:33

Believing: Tusen takk! Det håper jeg også :)

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:34

Anneli Aaland: tusen takk! Gleder meg veldig!

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:34

Karine K.: Dere er nok mer i rute enn oss og vi har bare en måned igjen :)

lillebenedikte

30.05.2015 kl.23:37

Ser det er endel å gjøre, men det kommer seg nokk!

KRISTINE GANGFLØT

31.05.2015 kl.00:43

lillebenedikte: Ja, jeg har mer igjen enn jeg burde! Håper det ser bedre ut om en uke. Får stå på skikkelig nå!

Anniken Bye

31.05.2015 kl.11:06

Aah så spennende! :D Jeg har snart vært forlovet i et år, men har ingen dato for dagen enda haha. Både jeg og min kjære er studenter og vet ikke helt hvordan vi skal løse det hele økonomisk hehe.

Masse lykke til på den store dagen! Du får holde oss oppdatert frem til dagen og ikke minst med hvordan det gikk etterpå! :) God søndag ^^

KRISTINE GANGFLØT

06.07.2015 kl.00:00

Anniken Bye: Så koselig!! Vi valgte egentlig å ha et litt sånn lavbudgjett-bryllup. Så klart blir det fort litt mer enn man tror, men man kan spare en del på å ikke betale ekstra for kirke og hvis dere har tilgang på et lokale eller sted å være. Vi fikk i tillegg en del hjelp til bl.a maten! Veldig greit :D Men så er det jo ikke noe stress heller. Man kan jo vente til alt ligger tilrette!

Beklager, jeg har vært ekstremt dårlig til å svare her.. Det har vært litt hektisk kan du si. Men håper du får lest noen av innleggene nå da :)

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits