OPERASJON BRUDEKROPP, DAG 3 på C9!

Hei alle fininger ♥

Endelig har jeg kommet til dag 3. Som dere vet så holder jeg jo på med C9 kuren som er en kur som går over 9 dager for å rense kroppen og gi den en kickstart for en bedre livsstil. Du kan lese mitt første innlegg HER om du ikke har lest det. Der forklarer jeg også mer om dietten. Sist jeg skrev hadde jeg jo så vidt startet og den første dagen gikk ganske bra. Etter det har det nå gått to dager, og det er derfor på tide med en liten oppdatering.

Dag 2.

Dag to gikk veldig dårlig for min del, fordi jeg ble dårlig. Jeg kastet opp store deler av dagen og hadde intens hodepine helt fra jeg sto opp til jeg la meg. Om dette hadde noe med kuren å gjøre eller om jeg kanskje hadde blitt dårlig uansett, vet jeg ikke, men det var en ganske slitsom dag i går. Alt jeg fikk i meg fra C9 pakken kom opp igjen så jeg var ganske energiløs og litt fortvilet fordi jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre. Prøvde med smertestillende etterhvert, men hjalp ikke så mye det heller. Uansett så tok jeg meg etterhvert et polarbrød og det hjalp. Kvalmen forsvant utover kvelden og jeg klarte faktisk å få i meg en fruktsalat på kvelden også. 


Alt dette fra frilisten

Dag 3.

Nå er også den tredje dagen kommet til ende. Jeg har vært i litt dårlig form på morran i dag, men formen har gradvis kommet utover dagen og nå føler jeg meg helt fin. Det var deilig å få i seg litt mer mat og kjenne at kroppen stadig tok opp mer næring. I dag har jeg ikke spist noe særlig fra frilisten, men jeg har spist en deilig tacomiddag nå på kvelden. Middagene kan jo ligge på 600 kalorier nå og det er utrolig deilig. Denne dagen er også veie og måledag og hittil på disse to dagene så har jeg gått ned 1,4kg og tatt av 5,5cm fordelt rundt på kroppen. 6 dager igjen og jeg er superspent på fortsettelsen. I går da jeg la meg var jeg ganske motløs, men i dag når jeg legger meg føles jeg som et mye bedre menneske. 
Varene i C9 pakka.

Nå har jeg fått noen dager på meg, så jeg tenkte at jeg skulle si litt om hva jeg synes om produktene i pakka. Jeg har lovt dere og meg selv å være helt ærlig, så her kommer den nakne sannhet om C9 produktene:

Forever Aloe Vera Gel: Helt ærlig, denne smaker pyton. Den finnes visst i forskjellige smaker, men den som følger med i pakka er naturell og den er ganske grusom på smak. Likevel har jeg klart å få den ned uten problemer. På de første to dagene skal man bare ha litt av den av gangen og da valgte jeg rett og slett og shotte den ned og skylle ned med et glass vann etterpå. Så lenge du tar den rett ned merker du nesten ikke smaken. I dag skulle jeg ta 120 ml på en gang. Det ble ca et halvt glass. Jeg fylte så resten av glasset med vann og bælma over tre ganger, mens jeg tok en slurk pure eple juice innimellom for å få en bedre smak i munn. Jeg anbefaler IKKE å blande denne med shaken, for da ødelegger du smaken på shaken. Bare få den rett ned :)

Forever Ultra: Dette er shaken og jeg har min med vaniljesmak. Jeg synes denne smaker helt greit. Jeg har prøvd å blande den både med vann og med soyamelk uten søtning og begge deler fungerer. I dag kjente jeg at jeg faktisk gleda meg litt til å ta shaken, så det må jo være et godt tegn. Vet også at mange blander den med bær og lignende og C9-heftet har mange fine forslag til hva du kan blande med.

Forever Fiber: Denne smaker egentlig ingenting og er helt grei å blande med vann. Man skal jo få i seg mye vann uansett! Det som jeg har merket med denne er at det virker som jeg får litt ekstra energi etter at jeg har tatt den. Et skikkelig pluss :)

Forever Lean: Et kosttilskudd i form av en tablett, så er vel ikke så mye mer å si om den. Smaker ingenting, men gjør forhåpentligvis nytta si. Det skal ta bort søtsuget ditt, og det er jo ikke så dumt. Jeg har ikke hatt noe søtsug etter jeg begynte på C9, så det ser ut til å fungere. Jeg er vanligvis en godtemums :)

C9-Heftet: Dette heftet inneholder all informasjon du trenger for å gjennomføre C9-kuren på best mulig måte. Oppskrifter, avkrysningsskjema for hver dag, Friliste for hva du kan spise hele tiden, tips, informasjon, vekt- og måleskjema og mer. Veldig nyttig

Målebånd: Trenger heller ikke så mye beskrivelse, bortsett fra at jeg er glad den fulgte med for jeg har rota bort det jeg hadde :)

Da er dag 3 over og jeg har faktisk hørt at fra dag 4 skal man få mye mer energi, så da er det vel bare å glede seg! :)

Har noen av dere prøvd kuren? Eller vil du prøve? Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan det har gått for dere.

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Velger du å bestille nå i Mai, så får du med en shaker og en liten gave på kjøpet! =)

Følg meg gjerne på facebook, hvis du vil se hvordan dette går! ♥


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER . VINNER TREKKES LØRDAG FORMIDDAG!

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015!  OG  HYTTA SNART KLAR FOR BRYLLUP!

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

5 kommentarer

Annette Mathiesen

30.05.2015 kl.01:35

Hei. Så kjekt å lese. Gikk selv på denne i midten av mai. Gikk ned 2,5 kg og 13 cm ca fordelt på kroppen, eller egentlig litt mer for jeg målte bare ett lår, en legg og en arm. Opps!

Har skrevet om min erfaring på bloggen ;-)

Jeg må forSåvidt si meg enig med deg, aloe vera gel smakte dårlig, jeg shotet jeg også ;-) utrolig nok etter ett par dager var jeg vandt med den å det var ingen problem lengre. Lykke til med resten av dagene, det er såååå verdt det :-D

Nuttis

30.05.2015 kl.09:34

Jeg har ikke gått på den kuren, men jeg kjenner til aloe vera gelen. Jeg brukte den med tranebærsmak og den er litt bedre. Jeg fikk veldig sterke negler, finere hår og fantastisk myk og fin hud av å shotte den hver dag :) Vurdert å starte med det igjen :) Tvi tvi jenta mi. Du er flink og står på :) Gleder meg til bryllup

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:36

Annette Mathiesen: Å så gøy å høre fra andre som har gått på den. Skal vi ikke bare måle en av arma, låra osv? Da har i tilfelle jeg misforstått også ;)

Jeg har også vendt meg litt til den ekle smaken. Får den ned og synes det er deilig at nå skal jeg bare ta den på morran. De første dagene var den jo fordelt utover. Tusen takk. Håper du vil følge meg på ferden, det er veldig hyggelig!! lik gjerne facebooksiden min!

KRISTINE GANGFLØT

30.05.2015 kl.22:37

Nuttis: Hei Nuttis!! Ja, jeg husker at du hadde noe sånt. Var ikke du forhandler også? Tror nok den med tranebærsmak er bedre ja!! =) Hyggelig å høre at du var fornøyd. Blir spennende å se om denne gir noen bra resultater!! :) Gleder meg jeg også!! <3

adventurerui

02.06.2015 kl.00:14

Fin blogg du har :) Du kan blande Aloe Vera Gel i smoothies og vanlig juice:) da blir smaken mye bedre 😀👌 Lykke til videre med sommer kroppen 😊

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits