NATURLIG, SMINKET ELLER SMINKET NATURLIG?

Hei alle fininger!! <3

Nå er det faktisk sommerferie for min del!! Det er så utrolig herlig! Nå har jeg neste to måneder med ferie fra jobben! Den siste tiden har jeg jo ikke hatt så mye tid til bloggen heller, så kan jo håpe at det blir bedre nå framover. Har jo fortsatt noen innlegg som ligger på vent! Samtidig er det ikke lenge til bryllup og det er der hovedfokuset ligger nå. I tillegg trenger kroppen litt hvile og å tenke på andre ting. Åhh dette skal bli så utrolig deilig!!

For en stund siden var jeg og fikset bryna mine som dere vet. Da fikk jeg med meg en ny øyenskygge og en ny rouge fra BareFaced Beauty, sponset av PureJoy!! BareFaced Beauty er mineral makeup laget av 100% naturlige mineraler som er blitt knust og renset for at det skal være trygt å bruke. Den er blant annet fri for kjemikalier og parabener og den er i tillegg ikke testet på dyr. BareFaced Beauty sminken gjør godt for huden. Den gir en ungdommelig glød og beskytter huden mot sol og aldring. Jeg ble veldig glad da jeg fikk lov til å teste denne sminken, og har nå prøvd meg litt og fått tatt noen bilder av resultatet. Jeg ble veldig fornøyd og forelsket meg helt i øyenskyggen. Den er akkurat slik jeg har vært på jakt etter og er definitivt min nye favoritt. Den heter Imperial Topaz og gir meg en litt sånn peach-feeling. Den passer perfekt for sommeren og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bruke den masse.  

Produktene fra BareFaced Beauty er sponset

Det første jeg gjorde var å ta noen bilder av ansiktet mitt helt uten sminke. Heldigvis ordnet jeg jo bryna for en liten stund siden, så de er fortsatt litt markerte. Dette er altså hva jeg hadde å jobbe med..

Siden jeg ikke har fult sett av BareFaced Beauty produktene, brukte jeg litt foundation og concealer fra Babor som grunnlag. Og etter det puttet jeg på min nye bronzer og min nye øyenskygge. Bronzeren heter Fairy Princess og øyenskyggen Imperial Topaz. Lepomaden jeg har på er fra Body Shop. Jeg er utrolig glad i den, for den er ikke så sterk som en leppestift, men den gir litt farge. Etter jeg hadde sminket meg følte jeg meg så fresh og fin og var skikkelig klar for en tur ut for å spise med jentene på jobben. Har heller ikke gjort annet med håret enn å spraye det og la det falle naturlig ned. Jeg skal dele noen bilder med dere, og må si at jeg er veldig fornøyd selv. Jeg er sminket, men føler absolutt ikke at det er overdrevet. Jeg føler at jeg er sminket naturlig. Hva mener du?
Glød i kinnene med Fairy Princess Bronzer.. I love it..:)
Så fornøyd med øyenskyggen.. Se hvordan den skinner på øyelokka!Hva synes du er finest? Naturlig, sminket eller sminket naturlig? Jeg vil selvfølgelig også gjerne ha tilbakemeldinger om hvordan dere synes sminka ble på meg :)

Produktene fikk jeg fra salongen PureJoy som ligger i Fredrikstad. Pure Joy tilbyr også mange type behandlinger og selger mange fine produkter. Du kan se alt ved å klikke inn på hjemmesiden HER, eller facebooksiden HER. Vil du gå rett til nettbutikken kan du klikke HER.


 

LES OGSÅ : NYE BRYN FRA PUREJOY  OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA!

Ha en superfin helg alle sammen! Jeg har tatt ferie og gleder meg til å pusle med stort og smått fram til bryllupet som er neste lørdag! :) I morra kommer oppdatering på hva som gjenstår. Det bør være veldig lite! =) Vi blogges <3

Følg meg gjerne på Facebook HER!!

 

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

6 kommentarer

20.06.2015 kl.10:07

Fine bilder:I :) Naturlig sminket! :)

spisogspar

20.06.2015 kl.10:17

Ble veldig fint synes jeg med litt sminke:)) De siste bildene var flotte!

Linn

21.06.2015 kl.09:05

Vakker som alltid! :)

KRISTINE GANGFLØT

06.07.2015 kl.00:11

Anonym: Tusen takk! Og jeg er helt enig med deg :D

KRISTINE GANGFLØT

06.07.2015 kl.00:12

spisogspar: Tusen takk. Det var de jeg var mest fornøyd med. Veldig kjekt at man kan føle seg veldig mye finere, selv om man ikke ser veldig sminket ut!

KRISTINE GANGFLØT

06.07.2015 kl.00:14

Linn: Tusen takk, Søta :D

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits