NYTT NAVN PÅ BLOGGEN TRU? LITT BLOGGUNDRING I NATTETIMENE!

 • 05.07.2015 kl.02:26
 • //
 • Blogg

Hei dere! ♥

Jeg fortsetter med sene innlegg. Det har seg visst nemlig sånn at hjernen fungerer bedre på nattan, av en eller annen grunn! Tenk, i dag er det en uke siden bryllupet! Det har gått så sykt fort. Jeg venta jo på den dagen i månedsvis og nå er den over, og vel så det. Er utrolig takknemlig for at den ble så fantastisk som den ble. Jeg er sikker på at jeg kommer til å huske denne dagen så lenge jeg lever!! Skal gjerne vise dere flere bilder og detaljer fra festen, men venter på bilder fra folk. Jeg har opprettet en drobox som de som har vært i bryllupet kan laste opp bilder i. Kjempekjekt faktisk. Da ligger bildenene både på macen, mobien og på nettet, noe som er veldig betryggende. Tenk om man skulle miste bilder og videoer fra den dagen! 

Ellers har det begynt å gå opp for meg at jeg har sommerferie. Før bryllupet følte jeg egentlig ikke at jeg hadde ferie i det heletatt og etterpå har det vært en del rydding og sånt. I dag har jeg og mannen tatt en skikkelig overhalling av leiligheten her og det var utrolig deilig... når vi var ferdig! Til uka skal vi bo på ferieparadiset på Engelsviken sammen med familien. Håper på knallvær så vi kan holde på med masse sommeraktiviteter og bli brune!! :) Videre i sommer er planen en tur til Danmark. Lurte egentlig på å ta bilen fatt og kjøre litt oppover i fjell-Norge også. Vise mannen litt av det vakre landet vi bor i. Fredrikstad er jo flott om sommeren, men det viser ikke så mye av den vakre naturen vi faktisk har i dette landet. Synd det er så dyrt å feriere i Norge.. Lurer egentlig litt på hvor vi skulle dratt også. Kanskje noen som har noen forslag!?

Over til noe annet... Jeg har jo en facebookside på bloggen. Sjekk HER hvis du vil se. I går satt jeg og titta på innlegg fra 2009, da jeg starte bloggen. Og herregud.. Jeg fikk meg både en god latter og ble litt flau på en gang. Skal også strekke meg til å si at jeg synes noe jeg skrev på den tiden faktisk var litt artig. Tok meg selv i å undre på om jeg har blitt litt kjedeligere med åra.. I tillegg kom jeg jo over mange "herlige" bilder. Tenke seg til at det gikk ann å legge ut sånt. Jeg håper virkelig kvaliteten har blitt litt bedre... Bare se her: 

Egentlig litt rart å tenke på at jeg har hatt bloggen så lenge. Jeg prøvde meg jo på noen andre, før jeg endte opp på blogg.no og har faktisk vært trofast mot dem siden 2009. Bloggen min heter jo kristinegangflot.blogg.no, men nå som jeg har gifta meg kommer jeg til å bytte navn. Jeg skal hete Kristine Gangfløt Pereira. Burde jeg da også bytte navn på bloggen? Få noe litt kulere kanskje..? Kom gjerne med forslag :) Søknaden er sendt for navnebytte, så jeg skal tenke på det fram til den er klar! :)

Merker at dette innlegget blir litt sånn svada-innlegg, men trenger det innimellom også. Nok en gang blir bloggen offer for min kjedsomhet og behov for å uttrykke meg! Er det ikke deilig!? =) Åhh, nå fikk jeg en skikkelig lykkefølelse over meg. I morra skal jeg pakke bagen til å dra på hytta. Gleder meg faktisk litt til det, og til å finne fram en bok jeg kan ta med meg ut og lese. Tror også jeg skal ta med meg noen spanskbøker også for å friske opp litt i spansken som er i ferd med å ruste litt. Jeg skal jo undervise i spansk til høsten, så da er det litt behagelig å har det friskt i minne! Gleder meg veldig til både det, og jobb-bytte!! Jeg skal jo faktisk ha førsteklasse neste år også!! Hilste på barna før sommeren og jeg tror det kommer til å bli veldig spennende!! Mye å glede seg til framover nå!! 

Nå tror jeg faktisk jeg skal runde av her. Sitter i stua med levende lys midt på natta og koser meg med å lese blogger og annet moro på nettet! I morgen lover jeg at det skal komme innlegg med mer bilder og mindre svada!! :p Ha en god natt alle sammen, så blogges vi snart ♥

Har du tips til hvor vi kunne dratt på ferie i Norge?

Synes du jeg skal bytte navn på bloggen nå som jeg skal bytte navn? Har du forslag til hva?


 

PS: DERE MÅ JO BARE BLI MED PÅ MIN GIVEAWAY!! DEN VARER FRAM TIL MANDAG, SÅ FORT DEG Å LIKE, DELE OG KOMMENTERE. LES HELE INNLEGGET OM GIVEAWAYEN HER OG HEEEEEEER!!! 

Følg meg på Facebook HER

Følg meg på Instagram HER

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

2 kommentarer

Leah Victoria Forsberg

05.07.2015 kl.15:31

KGP.blogg.no

KristineGP.blogg.no

KristineGpereia.blog.no

Bare noen forslag :)

KRISTINE GANGFLØT

06.07.2015 kl.00:32

Leah Victoria Forsberg: åhh tusen takk for forslag!! Veldig hyggelig. Jeg grubler og grubler om dagen!

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg



  Bloggdesign

  hits