BARCELONA! Dag 10; DAGENS BLINKSKUDD

Da vi gikk tur ved katedralen kom vi over denne karen som lagde gigantiske såpebobler! Ungene var veldig begeistret!:)

DAGENS BLINKSKUDD 20. APRIL ER:


"såpebobler"

Hva synes du om DAGENS BLINKSKUDD?

BARCELONA! Dag 9; DAGENS BLINKSKUDD

Etter besøket på skokolademuseet, gikk vi mot Las Ramlas. Plutselig begynte det å pøse ned, og vi måtte gjemme oss inne i et lite skur (som vi fant ut i dag at var et sted der man veksler). Mens vi sto der tok jeg noen bilder av regner, og dagens blinkskudd er fra nettopp dette!!

DAGENS BLINKSKUDD mandag 19. april er:


"Å dusje ute"

Det ser nesten litt spøkelsesaktig ut, men det er en person på vei over gata på bildet! Nesten usynlig! Det var egentlig ganske koselig å gå der i regnet, og jeg synes også den stemningen kommer fram i bildet, derfor valgte jeg dette bildet! :)

Hva synes du om DAGENS BLINKSKUDD?

BARCELONA! Dag 8; DAGENS BLINKSKUDD!

Har ikke orket å skrive noe innlegg om dagen i dag. Vært i litt dårlig form i kveld (hodepine og slækk), så da prioriterer jeg å legge ut DAGENS BLINKSKUDD! :) Vi var i en park som heter Park de la Ciutadella på formiddagen i dag. Her var det forskjellige happenings, og i hovedsak ting ting for barn. Men det var veldig koselig å gå der å titte og slappe av! :) Bildet i dag ble tatt i denne parken!

DAGENS BLINKSKUDD for 18. april:


"fokus"

Vi møtte på noen gutter som lagde vegger med grafitti. Det var artig å se på hvordan de gikk frem. Og da måtte jeg selvfølgelig dra fram kamera! Liker bildet fordi det er stemningsfullt og levende! To konsentrerte gutter! Synes bildet ble kulest med en kombinasjon mellom farger og svart/hvitt! :)

Hva synes du om DAGENS BLINKSKUDD?

BARCELONA! Dag 7; DAGENS BLINKSKUDD!

Fortsetter med DAGENS BLINKSKUDD så lenge vi befinner oss i Barcelona! :) Bildene blir ikke like bra hver dag, men for dere som ikke vet det så plukker jeg ut et bilde fra dagen som skiller seg ut på en eller annen måte. Det kan være veldig fint, spesielt, eller bare litt kult!

I dag var det jo mest bilder av stæsj jeg har sett, så dagens blinkskudd er preget av dette! :) Bildet er ikke noe ekstraordinært, men jeg må si jeg likte det likevel. Det er ganske kult satt opp, i tillegg har det en kombinasjon av mange deilige farger!! :)

DAGENS BLINKSKUDD 17. april er:


"Hvor er bikuben?"

Bildet er tatt på det lille torvet der de hadde litt forskjellige matvarer. På dette bordet sto det mange små og søte honningkrukker dandert fint på rekke og rad! Så litt godt ut ikkesant!? :)

Hva synes du om DAGENS BLINKSKUDD?

BARCELONA! Dag 6; DAGENS BLINKSKUDD!!

Ja, jeg får vel fortsette med DAGENS BLINKSKUDD så lenge vi er her vel! :) Fikk ikke tatt noen bilder før vi var ute for å spise ikveld, så litt begrenset utvalg! Men jeg endte opp med et actionbilde igjen! :)

DAGENS BLINKSKUDD for 16. april:


"hjulene på bussen, de går rundt og rundt"

Bildet er tatt fra vinduet på restauranten, og vi ser en buss i fart, og en forvirret mann på fortauet!! Valgte bilde av den enkle grunn at det var en av de få som skilte seg noe som helst ut.. Hadde ca 20 bilder å velge mellom i dag ;)

Skal prøve å være flinkere til å ta bilder de neste dagene! :)

Hva synes du om DAGENS BLINKSKUDD?

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits