BRASSEFRUE - DEN NYE STORE BLOGGEN! :p

 • 18.07.2015 kl.23:53
 • //
 • Blogg

Hei dere ♥

Bloggen har flyttet!! MIN NYE BLOGG ER: BRASSEFRUE.BLOGG.NO

Som dere vet har jeg den siste tiden jobbet med en ny blogg, og nå sier jeg meg ferdig med arbeidet og kommer fra nå av til å blogge på den nye bloggen! Jeg har flyttet over en del av innleggene og så kommer det kanskje flere med tiden. Alt fra reisingen og bryllupet finnes også på den nye bloggen.


Klikk på bildet for å komme til bloggen!

VIL DU FØLGE BRASSEFRUE.BLOGG.NO??

Jeg blir veldig glad om du vil fortsette å følge meg, eller begynne med det om du ikke allerede gjør det! Jeg bruker fortsatt samme side på facebook og instagram, men navnet på instagram er endret til Brassefrue. På den nye bloggen vil du kunne lese om reising, bryllup, mote, skjønnhet og livet som en brassefrue! =)

Her er mine sider: FACEBOOKINSTAGRAM

Hva synes dere om den nye bloggen? 

#ny #blogg #brassefrue #mote #reising #bryllup #kjærlighet #gift #skjønnhet 

//del gjerne innlegget!! =) 

NYTT NAVN PÅ BLOGGEN TRU? LITT BLOGGUNDRING I NATTETIMENE!

 • 05.07.2015 kl.02:26
 • //
 • Blogg

Hei dere! ♥

Jeg fortsetter med sene innlegg. Det har seg visst nemlig sånn at hjernen fungerer bedre på nattan, av en eller annen grunn! Tenk, i dag er det en uke siden bryllupet! Det har gått så sykt fort. Jeg venta jo på den dagen i månedsvis og nå er den over, og vel så det. Er utrolig takknemlig for at den ble så fantastisk som den ble. Jeg er sikker på at jeg kommer til å huske denne dagen så lenge jeg lever!! Skal gjerne vise dere flere bilder og detaljer fra festen, men venter på bilder fra folk. Jeg har opprettet en drobox som de som har vært i bryllupet kan laste opp bilder i. Kjempekjekt faktisk. Da ligger bildenene både på macen, mobien og på nettet, noe som er veldig betryggende. Tenk om man skulle miste bilder og videoer fra den dagen! 

Ellers har det begynt å gå opp for meg at jeg har sommerferie. Før bryllupet følte jeg egentlig ikke at jeg hadde ferie i det heletatt og etterpå har det vært en del rydding og sånt. I dag har jeg og mannen tatt en skikkelig overhalling av leiligheten her og det var utrolig deilig... når vi var ferdig! Til uka skal vi bo på ferieparadiset på Engelsviken sammen med familien. Håper på knallvær så vi kan holde på med masse sommeraktiviteter og bli brune!! :) Videre i sommer er planen en tur til Danmark. Lurte egentlig på å ta bilen fatt og kjøre litt oppover i fjell-Norge også. Vise mannen litt av det vakre landet vi bor i. Fredrikstad er jo flott om sommeren, men det viser ikke så mye av den vakre naturen vi faktisk har i dette landet. Synd det er så dyrt å feriere i Norge.. Lurer egentlig litt på hvor vi skulle dratt også. Kanskje noen som har noen forslag!?

Over til noe annet... Jeg har jo en facebookside på bloggen. Sjekk HER hvis du vil se. I går satt jeg og titta på innlegg fra 2009, da jeg starte bloggen. Og herregud.. Jeg fikk meg både en god latter og ble litt flau på en gang. Skal også strekke meg til å si at jeg synes noe jeg skrev på den tiden faktisk var litt artig. Tok meg selv i å undre på om jeg har blitt litt kjedeligere med åra.. I tillegg kom jeg jo over mange "herlige" bilder. Tenke seg til at det gikk ann å legge ut sånt. Jeg håper virkelig kvaliteten har blitt litt bedre... Bare se her: 

Egentlig litt rart å tenke på at jeg har hatt bloggen så lenge. Jeg prøvde meg jo på noen andre, før jeg endte opp på blogg.no og har faktisk vært trofast mot dem siden 2009. Bloggen min heter jo kristinegangflot.blogg.no, men nå som jeg har gifta meg kommer jeg til å bytte navn. Jeg skal hete Kristine Gangfløt Pereira. Burde jeg da også bytte navn på bloggen? Få noe litt kulere kanskje..? Kom gjerne med forslag :) Søknaden er sendt for navnebytte, så jeg skal tenke på det fram til den er klar! :)

Merker at dette innlegget blir litt sånn svada-innlegg, men trenger det innimellom også. Nok en gang blir bloggen offer for min kjedsomhet og behov for å uttrykke meg! Er det ikke deilig!? =) Åhh, nå fikk jeg en skikkelig lykkefølelse over meg. I morra skal jeg pakke bagen til å dra på hytta. Gleder meg faktisk litt til det, og til å finne fram en bok jeg kan ta med meg ut og lese. Tror også jeg skal ta med meg noen spanskbøker også for å friske opp litt i spansken som er i ferd med å ruste litt. Jeg skal jo undervise i spansk til høsten, så da er det litt behagelig å har det friskt i minne! Gleder meg veldig til både det, og jobb-bytte!! Jeg skal jo faktisk ha førsteklasse neste år også!! Hilste på barna før sommeren og jeg tror det kommer til å bli veldig spennende!! Mye å glede seg til framover nå!! 

Nå tror jeg faktisk jeg skal runde av her. Sitter i stua med levende lys midt på natta og koser meg med å lese blogger og annet moro på nettet! I morgen lover jeg at det skal komme innlegg med mer bilder og mindre svada!! :p Ha en god natt alle sammen, så blogges vi snart ♥

Har du tips til hvor vi kunne dratt på ferie i Norge?

Synes du jeg skal bytte navn på bloggen nå som jeg skal bytte navn? Har du forslag til hva?


 

PS: DERE MÅ JO BARE BLI MED PÅ MIN GIVEAWAY!! DEN VARER FRAM TIL MANDAG, SÅ FORT DEG Å LIKE, DELE OG KOMMENTERE. LES HELE INNLEGGET OM GIVEAWAYEN HER OG HEEEEEEER!!! 

Følg meg på Facebook HER

Følg meg på Instagram HER

LIVSTEGN, PLANENE MINE OG PAKKE I POSTEN!!

 • 22.04.2015 kl.21:52
 • //
 • Blogg

Hei alle sammen ♥

Nå har det gått mange dager siden jeg har skrevet noe på bloggen, tittet på bloggen eller tenkt på bloggen i det heletatt, så på tide med et livstegn fra meg nå! Jeg har en betennelse i spiserøret som kan plage meg fra tid til annen og nå har det vært en sånn tid igjen. Derfor har det overskuddet jeg har hatt blitt brukt til å ta vare på meg selv. De siste ukene har jeg også fått lagd en hjemmeside som fungerer som invitasjon til bryllupet vårt. De inviterte får en invitasjon i posten hvor det står at de kan gå inn der for mer informasjon. Den ble egentlig kjempefin, men siden det er en privat invitasjon, vil jeg ikke dele den på bloggen. Men om det er noen der ute som skal gifte seg og trenger litt tips til en sånn side, er det bare å spørre. Jeg synes det er kjempehyggelig å hjelpe andre ♥ 

Ellers når det gjelder bryllupsplanleggingen begynner ting å falle mer og mer på plass. Jeg har fått skrevet en liste over hva jeg skal gjøre hver uke fram til bryllupet. Det er ikke så utrolig mye, men det er utrolig deilig å få det ned på papiret, slik at jeg bare kan stryke ut ting etterhvert. Heldigvis har jeg også mange snille venninner som hjelper til å få ting ordnet! Kan røpe at denne ukka står det kjole, ringer og sverigetur på lista mi. Godt jeg har fire dager til på meg! :)

I dag fikk jeg hentet to pakker som har kommet til meg i posten! Det er sponsorgaver og et stort plaster på såret når man har vært litt syk. Jeg fikk en utrolig fin mintgrønn jakke og en svart genser med hvite striper. Begge deler passet og kommer på bloggen i løpet av noen dager! :) 

Ellers har jeg flere planer for bloggen framover. Har noen oppskrifter jeg skal dele, nye klær, litt mer om bryllup, trening, bucketlist osv. Selv om det er mange dager siden jeg har skrevet eller vært aktiv her, så ser jeg at det er mange som er innom bloggen min, og må bare si at det setter jeg veldig stor pris på!!! Hyggelig når folk følger med og gidder å lese alt det rare jeg rabler ned her!! Litt klisje, men... I love you ♥

Ha en kjempefin kveld videre!! Vi blogges! 


Random bilde. Jakke HER  (adlinks)


Minner om at det kun er to dager igjen av rabattkoden på 20% på cover til mac eller tlf. Trykk HER for å lese innlegget med rabattkoden!

Henter du ofte pakker i posten? Hva er som regel i pakkene? (enten om du bestiller selv, eller får)

#livstegn #blogg #laptop #rabatt #planer #syk #mote #klær

MAKEOVER PÅ BLOGGEN!

 • 12.01.2015 kl.20:37
 • //
 • Blogg

Forandring fryder er det noe som heter, og nå var jeg litt lei fargen og designet på bloggen, så da var det på tide med en aldri så liten makeover. Jeg har byttet header til et bilde som er fra min jorda rundt reise. Liker bildet ganske godt, men ser for meg at headeren er noe jeg kan bytte ut med jevne mellomrom. Ellers ville jeg ha bloggen mer midtstilt med større skrift og mulighet for å laste opp større bilder. Veldig fornøyd med bloggens nøytrale layout! Og takket være RRHdesign har den blitt så fin. Hun har hjulpet meg før, og ble like fornøyd denne gangen :) Tusen takk! ♥ Hun har lagd mange design og har flere maler som både er gratis eller som koster litt! 

Ellers har jeg fått en ny reklame på høyre side fra hjemmesiden Kvinneunivers.no. De har masse fint av kjoler, undertøy, kostymer, sko, sexleketøy osv. Ta gjerne en titt :) Skal ikke akkurat skryte på meg å være sponset, men et samarbeid kan vi vel kalle det, Linn!? :) 


Random bilde

Hva synes du om mitt nye design? 

Ser dere noen ting som ikke er som det burde være her så blir jeg bare glad om dere sier i fra!

#makeover #design #nytt #jordarundt #reklame #blogg rrhdesign #kvinneunivers #kjoler #undertøy #leketøy #sko

A weekend to remember!

 • 11.01.2015 kl.23:15
 • //
 • Blogg

De siste dagene har det blitt dårlig med blogging. Men nå er jeg altså tilbake igjen, og i skrivende stund sitter jeg og tar meg litt kveldsmat i sofaen, under pleddet! Har blitt bra igjen, men når man har vært borte noen dager fra jobb, har man brått litt mye å ta igjen, så blitt noen sene kvelder, og egentlig burde jeg sitte med huet over rettehaugen her nå, men energinivået er ikke helt på topp, så er stygt redd for at det hadde blitt en lite effektiv arbeidsøkt.

Helgen forøvrig har gått med til mye kos! Fredag hadde jeg Mie på besøk og vi kosa oss med fredagstaco, mitt dansecrew og en masse skrævling. Nå begynner på en måte planleggingen av bryllupet for fullt og merker at mange av samtalene med mine beste venner dreier seg om denne store dagen. Får håpe de ikke går lei.. :)

Lørdag var det Norges Cup på Biljardhuset, så jeg og Mailson dro dit noen timer på dagen for å hjelpe til. Det var veldig mye folk der, og det er jo litt gøy når man først er der. Biljardhuset er vanligvis oppe for alle, men innimellom som blir det arrangert større turneringer der og da kommer det folk fra hele landet. God stemning og mye bra biljard for dem som liker det! 

På kvelden bar det hjem for å ordne seg klar til en hyggelig kveld med venner. Vi var invitert på middag etterfulgt av fest hos Henrik og Linn. Veldig lenge siden jeg har vært hos dem, og det var flere jeg ikke hadde sett på et par år, så det var veldig hyggelig! Vi ble servert deilig indisk chicken tandori og etterpå ble det god stemning, prating og dansing! Vi var vel ikke hjemme før i firetiden på morrakvisten, noe som ofte er et tegn på at man har hatt det moro. Linn sendte meg noen bilder som ble tatt der i går, som jeg kunne dele på bloggen. Enjoy :)
Kan tenkes at jeg burde gitt meg før midnatt. Ser litt sliten ut på det siste bildet der gitt. Sminka er av og jeg er klar for å stupe i seng :)

Det var en fantastisk kveld og håper ikke det blir alt for lenge til neste gang vi samles. Jeg og Hege har allerede begynt å sette av jentekvelder som skal blant annet gå med til planlegging av bryllup. Og nå har jeg også skjønt at jeg ikke slipper unna et utdrikningslag, da også planene for det er godt i gang bak min rygg. Har så mye å glede meg til denne våren! :) 

For et par år siden vant jeg i julekalenderen som nettbutikken Kvinneunivers.no hadde. Premien var en valgfri kjole og etter det har jeg aldri klart å bestemme meg for hvilken jeg skal velge. Men i går, fikk jeg tatt meg en tur ned i garderoben der for en del av kjolene henger. Det er jo Linn som driver butikken. Heaven on earth å komme inn der for ei jente. Der hang det mange rader i taket med nydelige kjoler. Jeg bestemte meg for å prøve, og første kjole satt som et skudd, så den ble med meg hjem! :) Har ikke fått tatt noe bilde med den enda, men det kommer! Den var helt nydelig, og om dere vil ta en titt på alle de fine tingene de har i butikken kan du klikke HER

Søndagen har vært slækk, men jaggu fikk jeg en gåtur med Mie og Gerbara! En times tur i snøen er godt for kropp og sjel, så håper jeg sover godt i natt! I morgen begynner en ny uke. I morgen blir det tannlegen med min kjære og så skal jeg å få trent litt. Det er andre uka til Mailson på norskkurs, og utrolig gøy å se hvor fort han lærer. Kjenner jeg er skikkelig stolt av han, og så er han så flink til å prøve å snakke når vi er sammen med andre. Tror det er nøkkelen når man skal lære et nytt språk. Ellers blir det nytt design på bloggen. Forandring fryder..:)

Vi snakkes folkens!

Hvordan har helgen deres vært? 

#fest #venner #middag #indisk #bilder #kjole #antrekk #kvinneunivers #gøy #koselig 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits