NÅ ER VI GIFT!!!

Hei alle sammen!

Nå har jeg ikke blogget på lenge. Ser at forrige innlegg var en uke før bryllupet og så mye som har skjedd siden da. Det ble en veldig hektisk siste uke for å få alt på plass til bryllupet så har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. Men nå er vi altså gift!! Vi fikk sol som vi hadde håpet på og dagen ble helt perfekt!! Vi kunne virkelig ikke fått en bedre dag og vi svever fortsatt rundt på skyer! Jeg skal skrive mer om bryllupet senere med detaljer om alt mulig rart, men vil gjerne få dele noen bilder med dere først, så kommer flere bilder og videoer etterhvert!!

Vi har ikke fått bilder fra fotografen enda, så dette er noen bilder jeg har fått tilsendt. Men de ble jo fine de også synes jeg :)Den beste dagen i mitt liv :) Gleder meg til å vise dere mer!! 

Hva synes dere? 

Følg meg også gjerne på Facebook og Instagram


 

LES OGSÅ: NATURLIG, SMINKET ELLER SMINKET NATURLIG  OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA!

HJELP!! BARE EN UKE IGJEN!! <3

Hei dere ♥

Om en uke er jeg gift!! Tenk på det.. Det er faktisk bare en uke igjen til den store dagen. Jeg kan nesten ikke tro det. Det har jo føltes så lenge til i så lang periode, og nå er det bare en eneste uke igjen! Tipper at om akkurat en uke så er stemningen rimelig høy på hytta. Jeg har jo jevnlig oppdatert dere på hvor langt jeg har kommet i planleggingen, og i dag er intet unntak. Burde vært ferdig med alt tenker du kanskje? Vel, det tenker faktisk jeg og. Men sånn er det nok ikke.. Vi skal jo ha det ute og da er det noen ting man ikke kan gjøre før den tid, men kan vel si at det begynner å hjelpe. Jeg startet sommerferie i går også, så nå er det full fokus på bryllupet som er den 27. juni.. Endelig kan vi se langtidsvarselet for dagen også, og for hver dag så blir det jo mer og mer sikkert. Foreløpig ser det ut til at det skal bli sol og helt grei temperatur. Håper det holder inn!! Vi var på hytta i dag og da ble jeg faktisk solbrent. Skulle jo ha jobbet litt med tan tidligere, men bedre sent enn aldri..


Fra brudekjoleprøving i Oslo! Stor stas å prøve slør..;)

Vel, nå kommer den oppdatert lista over hva som er gjort og ikke gjort!!

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er selvfølgelig booket ;)

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den er i boks! Ei som heter Alice skal lage den og ho har fått mer eller mindre frie tøyler! Gleder meg veldig til å se og smake!

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for en stund siden. Nå har vi fått svar fra alle og det ser ut til at det blir 65 gjester!

♥ Brudepiker/brudesvenn. Vi skal ha to jenter og to gutter. Dette er avtalt og i orden!

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben :) Veldig takknemlig!

 ♥ Kjolen. Kjolen kommer til Moss på mandag, så da er det bare å krysse fingrene for at den passer!!

♥ Dress til mannen. Den har vært i boks en stund. Nå håper jeg bare at vesten som er bestilt kommer i tide. Hvis ikke får han klare seg uten.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Dress til gutta er i boks. Kjolene har også kommet fra ebay og de er fantastisk fine!!!

♥ Avtale med frisør. Frisør og sminkør er fikset!! :)

♥ Lydanlegg. Vi får lånt av faren til Rebekka!! Veldig førnøyd med det :)

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Griller er fiksa. To gamle og en ny!!

♥ Kaker og tilbehør. Her får vi heldigvis mye hjelp. Det er jo ikke lagd enda, men har oversikt over hva som blir lagd!! 

♥ Sko til kjole og dress. Mailson kjøpte for en stund siden. Mine er straks i posten! Håper de passer!!

♥ Ringer. Ringer er bestilt og skal hentes hos gullsmed på tirsdag.

♥ Ordne istand location. Herregud så fint det har blitt med nylagt gress på hytta. Er så utrolig fornøyd med den jobben som har blitt lagt ned og det har blitt helt perfekt! Nå vannes gresset hver dag for at det skal være tipp topp om en uke.

♥ Ordne pynteting til festen. Jeg skal gå over en ekstra gang i morra, men her skal det være i orden. Mye er kjøpt og noe skal lånes, så det gjelder bare å få samlet alt sammen nå!

♥ Transport. Bilen til meg og brodern blir brukt for brudeparet, forlovere, fotograf, brudepiker og brudesvenner.

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt. Dette er gjort, men jeg må bare spørre de jeg har tenkt!

♥ Overnatting. Tror vi har mer eller mindre oversikt nå. Er det flere som vil overnatte så spør oss om plass ;)

 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Salmer er valgt og programmet er satt, men jeg har ikke skrevet selve programmet enda! 

♥ Handling av mat og drikke. Her er vi nesten ferdig. Brodern har vært i Tyskland. Det gjenstår en sverigetur for å kjøpe litt vi mangler til maten.

♥ Tilbehør til kjolen. Jeg mangler armbånd og ørepynt.

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Servise og servietter er i orden. Bord og stoler må fraktes ut på hytta. Duker manlger jeg, så det må jeg få kjøpt

♥ Brudebuketten. Denne er ikke ordna, men jeg skal ha en ganske enkel en som ikke koster en formue. 

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet. Dette må plukkes på fredag.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og :) Gleder meg til dette arbeidet nå til uka :)

♥ Prøverigge med bord, bordpynt, lydanlegg og lys på hytta. Dette skulle vært gjort, men pga. at gresset ikke har vært lagt så har det blitt utsatt. Vi prøverigger litt utover uka som kommer.

Jah... Tror det var det meste! Det er alltid mye å gjøre på slutten og det er jeg forberedt på. Samtidig så føler jeg at det beste arbeidet er igjen. Jeg elsker jo å ordne og pynte og det gjøre venninnene mine også, så det blir jo skikkelig kosejobb!! Jeg gleder meg utrolig masse til bryllupet, men er selvfølgelig veldig spent også. Jeg er veldig glad for at vi har valgt en litt uformell stil. Kjenner at det er helt midt i blinken for oss! 


Mange fine brudekjoler på Agape...Ingen av disse ble mine!

Her prøver jeg sløret mitt!!

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Var du helt ferdig da det gjensto en uke?

#bryllup #wedding #enuke #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår #brudekjole #sommerbryllup #brud


 LES OGSÅ: NATURLIG, SMINKET ELLER SMINKET NATURLIG?   OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA

 

OPERASJON BRUDEKROPP, OPPSUMMERING AV C9!!

Hei dere ♥

Nå er det faktisk over en uke siden jeg ble ferdig med C9 programmet og nå tenkte jeg å gi dere den endelige oppsummeringen av hvordan det gikk for min del! Som dere vet så var jo de to første dagene ganske tøffe for min del. Etter hva jeg har lest fra andre, så opplevde jeg de tøffere enn andre de fleste andre. Kroppen min trengte tydeligvis en skikkelig rens, og det fikk den. Jeg ble jo faktisk dårlig og endte opp med å kaste opp. Fra dag 3 gikk ting mye bedre, og fra dag 4 begynte jeg å merke at jeg hadde mye mer energi. En skikkelig lykkefølelse å føle at kroppen hadde det mye bedre samtidig som jeg hadde mer energi enn jeg var vant til. Programmet gikk som en lek resten av tiden og jeg synes faktisk ikke det var noe ille i det heletatt. Det ble helt naturlig og jeg mistet helt søtsuget som jeg vanligvis har. Det er visst de Forever Lean tablettene som gjør at man ikke får lyst på godis. Lykke!! 

Bakgrunnen for å velge C9

Jeg bestemte meg tidlig i år for å endre livsstil (igjen) og klare å gå ned til den vekten jeg trives best med. Jeg har ikke hatt noe mål om å bli syltynn, men vil føle meg frisk, opplagt og komfortabel i kroppen min. Jeg er jo en person som er veldig glad i å kose seg, så har alltid hatt et problem med å holde meg unna søtsaker. Jeg gikk litt på 5:2 dietten for å klare å komme i gang. Det har alltid vært vanskelig for meg å kutte helt ut ting. Da er det faktisk større sannsynlighet for at jeg går på en skikkelig smell, enn at jeg klarer å gjennomføre det jeg vil. Derfor valgte jeg 5:2 og gikk ned noen kilo med den dietten. Jeg lærte også mer om mat, fordi jeg måtte finne mat som metter, samtidig som det er kalorifattig. Denne dietten kan jeg fort gå tilbake til fordi jeg ikke måtte kutte helt ut noe jeg er glad i, men bare strukturere meg mer. Jeg har likevel følt at jeg ikke har helt hatt den energien jeg har trengt denne våren. Jeg snakket med Gina som er forhandler for Forever Living og spurte om ho enten hadde noe som gir mer energi eller noe som kan hjelpe meg på veien til en livsstilsending. Da kom hun raskt opp med C9 fordi den kunne hjelpe meg med begge deler. Et 9 dagers program hørtes jo egentlig helt fantastisk ut. Det fristet så veldig å få en kickstart på livsstilsendringen at her slo jeg til. Gjennom C9 fikk jeg renset opp i kroppen. Jeg har kvittet meg med avfallsstoffer og fått en ny start!

Hvordan foregår C9 programmet?

Du starter med to dager der du nesten ikke spiser. Her drikker du aloe vera, tar måltidserstatter og kosttilskudd og i tillegg har du en "friliste" med frukt og grønnsaker, der du egentlig kan spise ubegrensa, men det anbefales å spise med måte. Disse to dagene er tøffe, men det er bare to dager så man kommer seg igjennom det. Etter dette begynner ting å bli gøy. Fra dag 3 til dag 9 skal du begynne å spise mer. En måltidserstatter til om dagen + en middag til ca 600 kalorier. I heftet som følger med, får man tips til hvilke middagsmåltider man kan lage som inneholder ca 600 kalorier. Jeg spiste egentlig helt vanlig middag, men tok litt mindre enn jeg ville gjort tidligere. I tillegg spiste jeg en del frukt. Dette gikk utrolig bra, og det var nesten litt rart når de 9 dagene var over.

Eksempler på mat jeg spiste:

Resultatet etter C9 programmet! Ble det brudekropp?

Resultater er viktig for å holde motivasjonen oppe, og slik det var lagt opp til på C9 likte jeg veldig godt. Jeg startet dag 1 med å veie meg og måle kroppen min. Dette skrev jeg ned i boka. Deretter skulle jeg gjøre det samme på dag 3, 6 og 9 også. 

Her er mitt resultat etter 9 dager på C9:

Vekt: gikk ned 2,1 kg

Mål: gikk ned 15,5 cm fordelt på midje, bryst, en arm, et lår, hofte og en legg. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet til tross for at jeg har sett at mange har gått ned mye mer enn meg. Jeg hadde jo gått ned litt før jeg startet på dette programmet, så vet var kanskje ikke så rart at jeg ikke gikk ned mer. Men i tillegg til dette føler jeg at jeg fikk mye mer energi og kroppen føltes mer sunn og frisk og det er tross alt det viktigste. Jeg har fortsatt flere ting igjen fra C9 boksen, som jeg bruker enda. 

Brudekropp kan jeg vel si at jeg har/har fått. Jeg har klart å gå ned litt, noe som jeg ønsket og det er jeg veldig fornøyd med. Nå er det bare å fortsette den sunne linje fram mot bryllupet og også i tiden etter bryllupet. Målet er ikke å være en syltynn brud, men tenk så deilig å føle seg sunn og frisk i kroppen når man går opp kirkegulvet!! Det gleder jeg meg til! ♥


Innholdet i C9-pakka!

Anbefaler jeg C9 for andre?

Først at alt vil jeg bare si at jeg er ikke en Forever Living forhandler og tjener ingenting på å skrive det jeg gjør, eller om noen av dere måtte velge å kjøpe produktene. Jeg synes det er viktig å gi en ærlig mening, fordi jeg hadde blitt veldig skuffa selv om noen hadde lurt meg til å prøve noe som ikke er bra.

Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale C9 for andre. Jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, og det er ikke umulig at jeg tar programmet igjen senere en gang hvis jeg føler at kroppen trenger en rens. Jeg ser mange fordeler med å gå igjennom dette programmet. Bedre livsstil, sunnere kropp, mer energi, bedre selvfølelse og litt nedgang i vekt og cm er noen av tingene jeg satt veldig pris på med C9. Det er likevel viktig at de som vil prøve C9 er klar over at det ikke er en slankekur i seg selv, men et steg på veien til en bedre livsstil. Det er også viktig at du dedikerer disse 9 dagene til programmet og følger det slik man skal. Hvis ikke er det litt bortkasta.


Fornøyd etter endt C9 program :)


Vil du vite mer eller kunne du tenke deg å prøve C9?

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Gina, som er forhandleren jeg har handlet hos har også Instagram. Legg henne til med brukernavn: ginajeannie. Ho er veldig hyggelig og kan svare på alt av spørsmål rundt dette!

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #livsstil #c9 #rens #sunn #healthy #helse


LES OGSÅ :OPERASJON BRUDEKROPP INNLEGG 1 (HER), 2 (HER) OG 3 (HER)   ELLER   JA TAKK, TIL DISSE KJOLENE!

Følg meg gjerne på Facebook ↓

UTDRIKNINGSLAG!!

Hei alle sammen ♥

På lørdag skjedde det noe som satte alle mine planer på is. Nemlig mitt eget utdrikningslag. Jeg våknet kl. 7.30 på morran ved at en gjeng herlige jenter sto inne på rommet vårt med lydhord og hyla. Jadda, da var det i gang. Jeg skal fortelle alt om utdrikningslaget i et eget innlegg, men ville likevel dele et par bilder med dere nå og beklage at jeg har vært helt fraværende den siste uka. Festen jentene lagde for meg var helt fantastisk og alt jeg kunne drømme om. Likevel blir man usedvanlig sliten og derfor har jeg gått rundt som en zombie hele denne uka. Det er ikke lett å hente seg inn når man jobber på dagtid og planlegger bryllup på kveldstid. Her kommer et par bilder og nederst i innlegget finner dere en oversikt over innlegg som ligger på vent og som forhåpentligvis kommer på bloggen snart :)


Ikke noe å utsette på antrekket for dagen :p


Herlig gjeng!!

Så jeg ikke fin ut? hehehe

Innlegg som kommer på bloggen: (i produksjon)

 • Oppsummering av "Operasjon Brudekropp" og mitt C9 program
 • Sheinside wishlist
 • Sminkeinnlegg med sminke fra BareFaced Beauty (mineralsminke)
 • Hjelp! Bare to uker igjen til bryllupet
 • Utdrikningslaget mitt med fler bilder og beskrivelse av hva vi gjorde
 • Nytt klesplagg fra Romwe
 • Sminkeinnlegg med nyinnkjøpt sminke fra Babor.
 • Rød hot kjole fra Vikkis.no

 

I tillegg blir det nok enda fler bryllupsinnlegg framover. Stay tuned!! Jeg lager lister for harde livet for å klare å komme igjennom alt jeg skal rekke fram til 27. juni! Tiden Flyyyyr!

Ha en fin dag folkens og del gjerne innleggene mine :)


LES OGSÅ : HJELP! UNDER EN MÅNED IGJEN!  OG   LADY IN RED! HELT NYDELIG KJOLE!

Følg meg gjerne på Facebook ↓

OPERASJON BRUDEKROPP! DAG 7 PÅ C9!

Heisann ♥

Da har jeg kommet meg til dag 7 på mitt lille prosjekt! Har dessverre ikke fått oppdatert før, for her har det gått i ett om dagen med jobbing og bryllupsforberedelser. Heldigvis får jeg nå masse energi av C9 kuren, så jeg føler meg klar for enhver oppgave. Har to dager på rad nå irritert meg over at butikken har stengt kl. 20, fordi jeg vil ordne mer! Men uansett, så tenkte jeg å komme med en aldri så liten oppdatering på hvordan det går med meg og min ferd på veien inn i brudekjolen, eller på veien til en sunnere livsstil og en sunnere kropp! :)

Dag 6 (i går) var ny måle og veiedag. Jeg hadde ikke gått ned noe mer på vekta, men hadde gått ned ytteligere 2 cm, så sier meg fornøyd med det! Men det viktigste nå er faktisk ikke vekta. Jeg har merka så stor forandring på andre ting de siste dagene. Fra dag 4 merket jeg at jeg gradvis fikk mer og mer energi og nå føler jeg meg helt topp. Jeg har en tendens til å ikke få så mye søvn jeg trenger, og har tidligere følt at jeg har gått rundt som en zombie. Nå har jeg energi til å gjøre masse også etter jobb, noe som passer helt perfekt nå som jeg har en del å gjøre.

Tidligere skrev jeg at den Aloe Vera Gel smakte veldig vondt, men tro det eller ei.. I går og i dag har denne smaken vært mye bedre. Ikke god, men det har ikke vært på langt nær så vond som tidligere. Hvorfor har jeg ikke peiling på, men det er absolutt positivt. Kanskje jeg har blitt vant til den, eller så har jeg også hørt at jo mer du trenger det som er innholdet i den, desto dårligere smaker den. Uansett.. Jeg er veldig glad for den erfaringen.

Nå har jeg bare to dager igjen og jeg gleder meg selvfølgelig til å se sluttresultatet, selv om jeg allerede er ganske fornøyd. Bortsett fra de to første dagene, så har ikke kostholdet vært noe problem i det hele tatt. Shaken smaker godt og det gjør også den ene middagsretten jeg spiser om dagen. Jeg har overhode ikke hatt søtbehov, noe som er utrolig rart for meg å være. Kjenner at jeg har lyst til å fortsette på en sunn livsstil, og boksen jeg fikk inneholder nok produkter til at jeg også etter kuren kan benytte meg av produktene i en liten tid framover.

I dag var jeg rundt for å shoppe litt og måtte kjøpe en middag på Butterfly. Blant kaker og deilige påsmurte baguetter valgte jeg en egg- og rekesalat uten dressing og med et lite grovt rundstykke ved siden av. Utrolig godt var det faktisk, og så frisk og fin jeg følte meg! McDonalds lå rett ved, men tanken om å gå inn der streifet ikke hode mitt engang. Deilig følelse :)

I morgen skal jeg på førskoledager og møte de nye elevene mine og etter det blir det ut på hytta og jobbe litt igjen! Dagene går så fort nå, så her er det bare å henge i :)
Ha en god natt og fin dag i morgen alle sammen ♥

Har du prøvd C9-kuren eller kunne tenke deg det?

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER.

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015! , OPERASJON BRUDEKROPP, DAG 3 PÅ C9 OG  LADY IN RED! Helt nydelig kjole ♥

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

Følg meg også gjerne på Facebook ↓ eller på Instagram (Knertis)

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits