HYTTEDAGER OG NY BLOGG PÅ G!

Heisann folkens! De late dagene vil ingen ende ta på hytta på Engelsviken! Nå har vi vært her til og fra en uke og kan være her helt fram til søndag!! Det er sol, men det er ikke så varmt som jeg hadde håpet på, så jeg skal ikke skryte på meg å fly rundt i bikini. Pleddet ligger faktisk ikke så langt unna, og jeg sitter med det i skrivende stund. Men tror nok jeg skal bevege meg ned i solveggen etterhvert. Finne meg en plass der det ikke blåser så jeg kan få litt farge på kroppen! Tenkte uansett å dele noen bilder med dere fra den første uka her. Og så kan jeg fortelle dere at jeg jobber med en ny blogg i disse dager, så når jeg får ferdig den skal jeg blogge der istedenfor. Det blir veldig spennende og litt moro med en ny start nå som jeg er gift! :) Håper den er klar om ca en uke! Følg med!!

Her er bildene fra latmannslivet!! :)

Rekekveld!!

Malson og Gorbi spiller Dam, et spill som Mailson kan fra Brasil.

Hyttefolket!

Mailson og Rasmus har egentrening på den nye sportsplassen!

Fisking og moro ved vannet!Hva driver dere med i sommer?

Ha en fin dag og sommer alle sammen!! ♥ 

#sommer #sol #hytta #engelsviken #nyblogg #blogg #ferie #familie 


 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK!! DEN NYE BLOGGEN BLIR PRESENTERT DER ETTERHVERT!!! 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER!! 

VINNER AV GIVEAWAY OG HYTTEKOS!!

Hei dere ♥

I disse dager koser vi oss på hytta på Engelsviken. Vi har ikke vært helt heldig med været enda, men det er uansett deilig å være ute i det fri og bare slappe av. Den nye sportsplassen vi lagde før bryllupet blir flittig brukt av de aktive gutta! Denne tiden av året er så deilig når man bare kan være her og glemme alt om plikter og gjøremål i heimen. Vi har ikke internett her, så jeg bruker kun mobilnett, derfor blir det ikke så mye tid til blogging eller andre ting, men det er jo greit med et avbrekk fra det også!!

Jeg tenkte jeg skulle få ordna med litt bilder og videoer fra bryllupet mens jeg er her, og kanskje få lest litt også! :) 

Uansett så har jeg TRUKKET VINNER AV MIN GIVEAWAY I SAMARBEID MED CASEAPP! Er dere spent nå? Jeg har trukket vinneren gjennom ramdom.org, så det er helt tilfeldig hvem som har blitt trukket ut.

Og den heldige vinneren er:

Marte Kittang! Gratulerer så mye!!! Du vil få en mail med koden du kan benytte når du bestiller din vare fra Caseapp.no :)

VANT DU IKKE, MEN GJERNE VIL HA ET DEKSEL ELLER SKIN FRA CASEAPP?

Nå får du 20% avslag på din handel hos Caseapp.no. Alt du trenger å gjøre er å bruke koden: KRISTINE20 når du bestiller! Jeg gleder meg så mye til å få mitt!!

HYTTEKOS PÅ ENGELSVIKEN!

Som jeg skrev, er på på hytta i disse dager, og da må jeg selvfølgelig dele noen bilder med dere! =)

Ønsker du deg noe fra Caseapp?

Ha en fin dag alle sammen :) Vi snakkes plutselig igjen!

#vinner #caseapp #giveaway #hytta #kos #engelsviken #fredrikstad #ferie #sommer 

Følg meg gjerne på FACEBOOK ELLER INSTAGRAM!


 LES OGSÅ: NÅ ER VI GIFT!!   OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA!!

 SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

FJELLGEITENE ER I SLAGET!

Hei igjen alle goinger :)

Nå har jeg endelig fått lagt inn alt som er av bilder fra turen vår på Skeikampen, og tenkte å dele noen fler bilder med dere! Vi var der fra torsdag til søndag, og brukte veldig mange timer ute i snøen. Enten i langrennsløypa eller i alpintanlegget! Utenom det koste vi oss masse på hytta. Vi bodde på Austlid, som ligger 10 minutter fra bakkene. Jeg hadde store planer om å benytte anledningen til noen sene kvelder med familien, men når kvelden kom så var jeg så sliten at jeg knapt orket å holde øya oppe. Skal senere dele video fra Mailsons første møte med slalombakken, men først litt bilder fra de fine dagene med de fine menneskene. Kos dere..:)

Å kjøre heis med snowboard kan være en prøvelse.Heldigvis klarte jeg det når noen skulle ta bilder. Tryna første gangen.. Flaut i barnebakken..:)


Her er vi alle i gang i bakken.. Kanskje ikke så lett å se, men jeg er ho som suser nedover der i blå jakke og svart bukse.

Mailson har fått fart på skia!
Kveldskos på Austlid..
Har du vært på fjellet i år? Hvor er ditt favorittsted? Jeg liker meg egentlig mange steder. Hafjell og Trysil er noen av mine favoritter, men liker også veldig godt dette stedet på Skeikampen. Det er så kjekt for du kan ta på skia rett utafor døra og så er du i løypa! Veldig hyggelig var det også at Mailson likte så godt å være på fjellet, og anser nå "å stå på ski" som en av hans favoritt ting å gjøre. Bare synd at det er så sjeldent da. Men en gang i året er bedre enn ikke noe. Akkurat nå er det utrolig deilig at det begynner å bli litt mer vår ute. Elsker når sola steker i ansiktet og gleder meg veldig til sommern! 

#fjellet #skeikampen #ski #slalom #alpint #langrenn #familie #tur #austlid #snowboard #vinter #snø

DINNER FROM HEAVEN! :)

Lørdagskvelden ble alt annet enn jeg hadde forventet! Jeg hadde sett for meg en rolig kveld med Mailson og bare avslapping alene hjemme og tenkte at vi sikkert kom til å lage mat fra noe vi fant i frysern! Men så fikk jeg vite at brodern hadde invitert to kompiser som begge har hatt bursdag disse dagene, og spurte om vi ville være med å spise med de! Selvfølgelig ville vi det, og så satt vi her da, på lørdagskvelden og ble servert utrolig nydelig mat! Vi ventet lenge på maten, men det var absolutt ikke forgjeves. Nydelig og mør oksestek, poteter marinert i chili, friske grønnsaker og peppersaus. Og så må man absolutt ikke glemme El Coto, som er en av favorittvinene mine :)

Så da ble det kveld med gutta for min del.. Fotball, biff og rødvin. Kan man ønske seg noe mer!? =) Det var iallefall helt innafor for min del! ♥ #biff #guttekveld #el coto #rødvin #dinner #mat #middag #lørdag #kos 

Ser det ikke godt ut? :)

NYTTÅRSAFTEN I VAKRE BILDER :)

Som sagt ble det en roligere kveld enn vanlig på oss, men vi koste oss masse!! :) Nå er vi i 2015 og mange nye, spennende opplevelser venter!! =) 

Her er min dag i bilder: Til slutt er det en liten videosnutt, men må si at den er for spesielt interesserte.. :) Ikke så spennende for alle og enhver.

 

#nyttår #2014 #2015 #familie #fest #raketter #bilder #kos #nyttårsaften 

Takk for en kjempefin kveld og for det beste året i mitt liv! Måtte 2015 bli like bra! =) 

Hvordan feiret du årets siste dag?

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits