VINN TUR TIL BAHAMAS! (sponset video)

 • 24.02.2015 kl.19:30
 • //
 • Foto


Sponset innlegg 

 Er ikke griser noen av de søteste dyrene som finnes? Kunne du tenke deg å bade med dem på en deilig, idyllisk, ubebodd øy på Bahamas? Da må du definitivt lese videre. Øya heter Big Major Cay og den ligger på Bahamas. Det er faktisk helt sant, her kan du bade med griser. Dette spennende fenomenet har Grilstad valgt å utforske videre sammen med to heldige vinnere. 8. april trekkes en vinner som får ta med seg en venn og reise til Bahamas. Hvor kult er ikke det? Kjenner at når jeg titter ut av vinduet og ser sludden piske mot ruta, så frister det ekstra mye og pakke kofferten og reise til Bahamas. Noen fler som kunne tenke seg å dra kanskje?

Premien på denne konkurransen har en verdi på hele 35 000 kroner, og premien inkluderer flybilletter, hotell, samt en guidet båttur ut til øya Big Major Cay og de badende grisene. Lommepenger og reiseforsikring må du dekke selv. For å vinne må du og din venn ha fylt 18 år og reisen vil bli dokumentert med både bilder og film. Turen varer i én uke og må gjennomføren i en periode sommeren 2015. Dette avtales nærmere med vinneren.


Slik lyder ordtaket til Grilstad!

Dette må du gjøre for å delta i konkurransen:

 • Du må "like" en av postene som omhandler konkurransen på Grilstad sin facebookside. Klikk HER for å komme til konkurransen.
 • Du må skrive hvilken facebookvenn du vil ha med på reisen i kommentarfeltet.
 • Skriv også gjerne hvorfor akkurat dere bør vinne reisen.

 

Vil du være med på denne fantastiske opplevelsen? 

Klikk HER for å lese mer om konkurransen, og klikk HER for å komme til Grilstad sin facebookside.

#konkurranse #Bahamas #grilstad #reise #vinn #griser 

FOTORAMA - VAKRE FREDRIKSTAD!

 • 09.02.2015 kl.22:05
 • //
 • Foto

I dag fikk jeg tatt med meg modern og speilrefleksen på en liten vandring gjennom byen, over på kråkerøy og tilbake igjen. En times tur i så fint vær og vakre omgivelser gjør godt for kropp og sjel! :) I dag føler jeg meg flink, og det har vært en topp start på den nye uka!! Uke 7, som forøvrig er uka før uke 8, som er vinterferien! =)

Her er noen knips fra den fineste delen av min dag! (Ellers i dag har jeg spist "alt for" sunt, og sett på Bertrands metode.. Ble motivert).

Favorittbildet: 

Resten av bildene: 
Føler ikke at bildene trenger så mye mer forklaring. Om det skulle være noe tvil  så er de tatt her i Fredrikstad :) Tok egentlig en liten videosnutt når vi var ute og gikk også, men flaks for dere gikk mobilen min tom for strøm da jeg holdt på å laste ting opp fra mobilen via facebook! 

På en skala fra 1 til 10, hvor bra har dagen din vært? 

#foto #fredrikstad #norge #natur #solnedgang #stemning #gåtur #sentrum #kråkerøy #vinter #brygga #svaner 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits