NYTT GARDEROBESKAP OG SKOSTATIV! LOVE IT!! <3

Endelig. Da var skapet på plass og tingene inni også. I dag har jeg endelig hatt litt energi til å få gjort noe, så da ble det å få rydda på plass i skapet, på rommet ellers, på det andre rommet mitt og på badet. Hater egentlig å rydde i sånt småtteri, og jeg tar jo vare på alt også da, så da er det ekstra kjipt når man først setter seg ned med det. Utrolig deilig å ha fått litt mer plass. Skikkelig frihetsfølelse. Og skapet var ikke dyrt engang. 1400kr på Jysk! Tommel opp for det!

Skostativet som dere ser på det ene bildet er også fra Jysk og kosta 100kr. Helt herlig spør du meg. Deilig å endelig få satt de opp. Skal få tatt bedre bilde og mer fra det andre rommet når jeg har fått opp alle skoene mine og rydda i smykkene. Det er egentlig neste på programmet! :) Sorry for et par corny bilder av meg der..:p Bildene av papegøyen på veggen har forresten jeg tatt da vi var i Brasil. Den bor hos foreldrene til Mailson.

#interiør #garderobeskap #skap #klær #kjoler #sko 

Hva synes du om skapet/rommet?

KOSEHELG MED DEN BESTE <3

Denne helgen ble totally relax for vår del. Jeg har ikke vært i superform den siste tiden, så har droppa det som er av festlige ting, for å bli "skikkelig frisk". Men litt må man jo kose seg også. Planen ble å ta en flaske vin og slappe av.. og så skulle vi få ordna litt i de klærne! Det endte med nytt garderobeskap på lørdag fordi jeg var så dritt lei av å ikke ha plass. Så da var det å skru og skru, og sent i går sto den oppe. Etter det tok vi oss en etterlengtet knert med vin. Denne er argentinsk og jeg fikk anbefalt den på polet fordi den skulle være lett. Den var ganske god, men litt sånn hodepine-vin egentlig. Noen vin får man lettere vondt i hode av, og jeg våkna i alle fall i dag med skallebank, og det bare et to glass. Så tror nok jeg går tilbake til min elskverdige "El Coto" nestegang :)


Denne nydelige lykta er fra Fredrikstad Blomster (BlomsterLise) and I love it!! :)Her kan dere se et par knips fra dagens rydding. Er fortsatt ikke ferdig og har funnet ut at jeg mangler både kleshengere og knagger, så må nok ut å shoppe det i morra. Legger ut bildet når alt er ferdig, men her er vi i alle fall i gang! YEEEAH! Og vi får jo faktisk et helt rom med bare klær vi nå! Det blir DIGG!!!
#rydde #vin #kosekveld #interiør #garderobeskap #klær #kjoler

Har du orden i klærne?

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits