JULEN HANDLER OM Å GI! (sponset video)

Sponset innlegg

 

Julen handler om å gi. Den handler om tradisjoner og den handler om god stemning med de menneskene man er glad i. Jeg har jo skrevet litt om julen tidligere, blant annet det fantastiske julebordet vi hadde for et par uker siden med vennegjengen. Da kom det 17 vakre mennesker hjem til oss og store deler av kvelden gikk med til å sitte rundt bordet og nyte deilig julemat. For det er sant som Gilde sier; "God mat gir god stemning", og det har vel sjeldent vært mer god stemning rundt bordet enn når ribba ble satt fram. 

Hva spiser folk på julaften? Vi, som de fleste andre normenn sverger til ribbe på julaften, og hvert år er julemiddagen hos mamma høydepunktet for jula. "kan noen sende ribba?" høres til stadighet under middagen. Det er noe spesielt med dette måltidet..  Det er med på å skape denne gode julestemningen og følelsen av samhold med de som står en nær. 

¨

Julen handler om å gi. Og som dere kan se i videoen over gjorde Gilde noe litt spesielt i år nettopp for å spre litt ekstra glede og for å gi noe ekstra til noen personer som i det daglige gir av seg selv på mange andre måter. De bygget en restaurantcontainer som skulle gjøre rundt i landet for å glede noen heldige utvalgte. Restauranter ble kjempefin og hadde plass til ti personer som fikk nyte godt av Gildes deilige julemat. Tilsammen kjørte den ombygde containerrestauranten over 3000 kilometer og besøkte tolv forskjellige steder nettopp for å gi og spre god stemning. Hvem hadde vel ikke likt å få en restaurant full av julemat utenfor døra si, eller på jobben? Hadde jeg kunnet gitt denne opplevelsen til noen så måtte det blitt mamma. Hun står på hvert eneste år med å lage julemat og gjøre julen spesiell for alle oss andre.. 


Gilde har virkelig den beste julematen etter min mening. Prøvde meg på en annen julepølse tidligere i jula, men endte opp med å dra tilbake å kjøpe gilde sin..:)


#julemat #gilde #julebord #mat #god #stemning #glede #gi

Hvem kunne du tenkt deg å gi noe tilbake til? Hvem synes du hadde fortjent å få en restaurant fylt med julegilde utenfor døra?

Vil du lese mer om Gildes kampanje kan du klikke HER

JULEBORDET - FESTEN!

Så kommer de etterlengtede bildene fra etter middagen på julebordet. Jeg har plukket ut de "fineste" og resten får dere vente med til neste julebord! Tenker at bildene kan snakke for seg siden jeg har sagt en del om julebordet allerede i de andre innleggene. Men bare spør om dere lurer på noe!

VAKRE BILDER AV VAKRE MENNESKER.JULEQUIZ`N ER I GANG!

Noen prøvde å vinne...Mens andre vant.. :DDANSING, LIMBOKONKURRANSE OG ANNEN MORO!
#julebord #venner #dans #limbo #julequiz #moro #penefolk #gøy

Til alle som var på julebordet - Kommenter under hva du synes om årets julebord?

Til alle som ikke var der - Hva har vært årets julebord for deg?

JULEBORDET - HEIDIS SELFIERUNDE!!

Speilreflekskamera lå tilgjengelig for alle under festen, noe som var ganske kjekt for da ble det mange forskjellige bilder. Noen tok mer ansvar enn andre. Heidi var en av dem og her er hennes "selfierunde". Nå skal det sies at noen av bildene bare ble forsøk på selfies og har derfor ikke kommet med. Det er ikke alltid lett å styre zoomen så om du ikke er med så vet du hvorfor. Jeg har samlet de som ble noe av i en kollage :) Takk til Heidi for hennes Selfierunde :) Lurer forresten på om det ble noen bilder ut av den selfiestangen Emely hadde med. Noen som vet? (selfie med speilrefleks blir veldig close up). Jeg har forresten slengt inn den selfiestanga som et siste julegaveønske til ho mor..! Tror den kan komme godt med senere :pNeste innlegg blir resten om resten av festen :) 

#julebord #selfie #venner #fest #face #penefolk

Tar du mye SELFIES? 


Dagens oppdatering... Har tilbrakt hele formiddagen i heimen. Ordna litt småtteri og så har jeg sett på mitt favorittprogram gjennom hele året, nemlig TV2s artistgalla. Det gikk da vi hadde Julebord så takk til tv2sumo :) Håper det ble mange nye plan-faddere denne kvelden. Jeg og Mie er stolte faddere og kommer nok aldri til å glemme turen til Laos og Jaiy.. Og jeg gleder meg allerede til vi skal tilbake, selv om jeg ikke vet når det blir. På artistgallaen spiller flere kjente artister og de har forskjellige interjuer med kjent personer, men det desidert beste er innslagene fra stedene der hvor Plan jobber. Det vekker minner og det er utrolig å se under hvilke vilkår mange mennesker lever. Og her er vi og er opptatt av Selfies og sånne ting.. Blir jo helt meningsløst i forhold. Men nå skal jeg stoppe, får heller skrive et eget innlegg om det, for jeg kan jo holde på i det uendelige. 

Ha en fin dag folkens. Etterpå skal vi i Østfoldhallen å se på fotballkamper og så blir det kaffedate med Hegebestis!! =)

JULEBORDET - FESTMIDDAGEN!

Det virker som det skal ta tid å få postet alt fra julebordet. De nesten 300 bildene har blitt kutta ned til litt over 30 bilder, så derfor deler jeg inn enda litt til. 

Festen begynte kl 18 og de inviterte var svært gode venner som nå har blitt en del av denne tradisjonen. (Ja, vi har flere venner, men dette har blitt en tradisjon der de samme blir bedt hvert år og desverre er ikke stua til Gorbi stor nok til at vi kunne be flere.. Håper ingen føler på det) . Gjestene kom mellom 18 og 19 og kunne mingle litt mens de fikk et glass champagne eller to (les: 5) som velkomstdrink! :) Vi fikk gjort unna det siste med maten og folk hjalp til med det de kunne. Takk til Mini som kom tidlig for å skjære opp ribba og sette ut fakler. Takk til Vebjørn som helte av vannet på potetene. Takk til Marianne som lagde nydelig bjørnebærsaus til dessert. Takk til Henrik som tok ansvar for bordene. Og takk til alle andre som hjalp til med stort og smått! Og for dere som ikke vet det så er det jeg og MIE som er i festkomitéen og all tilrettelegging og gjennomføring er gjort i samarbeid med henne. DREAMTEAM kan vi vel beskjedent kalle oss!? Det ble servert Ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, poteter og brun saus. Til dessert var det vaniljeis med bjørnebær. 

Som bordkort valgte vi å skrive "moro-navn" istedenfor det ordentlige navnet. Folk prøvde å finne plassen sin ved å stelle seg der de mente at de burde stå.. Vi begynte med å gå igjennom hver enkelt for å se om de hadde stelt seg riktig. Bak noen av navnene var det også en morsom historie :) Etterpå var det bare å sette seg og nyte det som var av varm mat og kald drikke! Sangen for kvelden ble rullet opp og alle sant for full hals. Helt herlig var det!

Fordi min kjære ikke snakker så mye norsk enda, fikk alle gjestene en ordliste med noen nyttige ord beskrevet for kvelden. Norsk - Portugisisk ordliste! Denne ble nyttig utover kvelden og folk brukte den flittig! Ellers fikk alle gjestene en goodiebag som for jentene inneholdt: jägermeister, sjokolade, tyggis, og negllakk. For guttene var det Jägermeister, sjokolade, tyggis og musefelle :p 

 

MIDDAGEN


Gjestene er klare for middag. Henrik og Linn hadde desidert dagens antrekk med luciadrakt og luciakrone! :D 
Goodiebagen åpnes..


Ble litt negllakk på gutta og:)
Jeg og Bæss sitter pent og pyntelig og smiler.. Sånn det skal være!


Gutta hadde begge vært på dressmann og kjøpt seg ny skjorte... Endte opp på fest med lik skjorte :)


Senere kommer noen koselige bilder fra resten av festen og dere kan spesielt glede dere til Heidis selfíerunde! :)

Hva er typisk julebord middag for deg? Hva synes du om festen og idéene? 

#julebord #middag #ribbe #jul #fest #venner #moro 


 

Kvelden i dag har vært rolig. Jeg har gjort unna noen flere julegaver og vi har kost oss hos mamma med en typisk dansk tradisjon: Ebelskiver og gløgg! 
I morgen er det 4. søndag i advent og jeg har enda ikke fått opp adventstaken.. Jaja! 

JULEBORDET - ANTREKKET !!!

Lurer på om jeg kanskje lovte å komme med innlegg før, men det er noe som heter Jul som foregår nå, og jeg har rett og slett måtte gi meg et spark bak og kjøpe noen julegaver. I går var jeg ikke hjemme før etter kl. 23. Vel nok om det.. Julebordet var en stor suksess, og nå tenkte jeg å presentere antrekket for kvelden. Nå er ikke jeg noe ekspert på outfit bilder som mange andre bloggere, men det ble iallefall tatt et par blink av antrekket! 

Tema var sølv, så jeg prøvde å finne noe med sølv i..


Prøving av antrekk dagen før.. det ble dette! (ikke strøket på bildet :p)


Veske i sølv (mange år gammel.. husker ikke hvor jeg kjøpte den)


Et lykkelig par..


Hege i rød kjole fra H&M og verdens fineste røde sko. Meg i topp fra vero moda, skjørt fra nelly.com (70%) og sko i svart/sølv fra din sko..


Pumps lånt av Mie :) Tusen takk


Jeg og min kjære bror nyter velkomstchampagne.. Sløyfa til Philip er fra Søstrene Grene ;)


Mailson i finstasen. Bukse fra Nudie Jeans, skjorte fra nelly.com og sløyfe fra SparKjøp.. Elsker å se han i penklær ♥


Jeg og svigerinna Heidi! Sååå fin med sølvbånd rundt hode!


Nye profilbildet på face ;)


Festens fineste sko hadde Mie. Se på dette smykke av høyhæla. Tror de er fra Primark i London. Nydelige..

Hva er ditt perfekte julebordantrekk? Likte du noen av disse?

#julebord #antrekk #sko #pumps #kjole #mote #jul #finstas  


Ellers kan jeg meddele at jeg er litt ekstra glad i dag. Det er bare en arbeidsdag igjen i 2014, og jeg har fått fast jobb i dag!! :D Hurra for meg og for Fredrikstad Kommune. Deilig å være sikret 100% neste skoleår og slippe å stresse med å skrive søknader osv. Kanskje det blir på den skolen jeg jobber nå (Rød Skole) hvis det er behov, hvis ikke blir jeg flyttet til en annen en. Håper selvfølgelig å få være et sted jeg er kjent og som jeg trives! :) Men veldig glad for nyheten og at den kom så tidlig! 

Gleder meg faktisk til siste skoledag på mandag! Man blir så glad i elevene og denne dagen er så koselig. ♥

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits