VIL HA TILBAKE LESERNE MINE! Hvor er dere?

 • 26.01.2012 kl.22:56
 • //
 • Blogg

I dag har jeg vært inne hele dagen. Eneste jeg har sett av dagens lys er en sjapp tur til butikken for å kjøpe vann. Tror nemlig jeg har en urinveisinnfeksjon på vei (sånn for å bli veldig personlig), så tenkte jeg skulle prøve å bli kvitt den på egenhånd, så jeg slipper å kontakte lege og sånn. Så i dag har det blitt mye vann, te og sitrusfrukter. Og gjett hva, jeg føler meg MYE bedre allerede!! :)

Jeg sitter og titter litt på bloggen min og tenker tilbake på da jeg blogget tidligere. Etter at jeg flyttet til Valencia høsten 2010 så hadde jeg en bloggpause på sånn ca et halvt år, noe som gjorde at mange av de som leste bloggen min tidligere falt av. Før så hadde jeg nesten 200 faste lesere hver dag, selv om jeg ikke kom med noe nytt og spesielt, og på gode dager kunne jeg ha oppi 1000 lesere (om innleggene var bra) og nå er tallet nede i ca 50 daglig... Vel de dagene jeg blogger så er det litt fler, men det varierer veldig på hva jeg skriver. Det er ikke det at det er veldig viktig for meg å ha masse lesere, for jeg har ikke noen ambisjoner om å tjene penger på bloggen som noen gjør, men det var veldig koselig når jeg så at de faste leserne stadig vekk kommenterte og lignende.

Så det fikk meg til å undre litt på om jeg skrev om mer interessante ting før, eller om det er pga bloggpausen min at det har blitt sånn. Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva dere som leser liker å lese om? Jeg har tittet litt på innleggene mine fra Malawi og der jeg skriver om fattigdom i verden, og har tenkt på at kanskje de innleggene er litt mer interessante..!? Eller om det er greit å høre om livet mitt i Valencia? I tilfelle hva vil dere høre om?

Jeg har også laget en kategori som heter "Español", men er usikker på om jeg skal bruke denne til å skrive dagligdagse innlegg på spansk, eller om jeg skal bruke den som en hjelp til andre som også holder på å lære spansk, ved f.eks at jeg skriver ned regler osv. fra det jeg selv lærer om i spansken. Noen forslag??


Et lite bilde av meg, tatt og redigert med iphonen min!

Vel, uansett så er jeg veldig glad for dere som er innom og leser og for dere som også kommenterer. Vil spørre dere om en tjeneste da..

Dere som er innom bloggen min jevnlig, kan dere legge igjen en kommentar i dette innlegget? Det er alltid koselig å vite HVEM som faktisk leser denne bloggen innimellom, og for å se om det er kjente eller ukjente :) Ellers tar jeg som sagt i mot tips for videre blogging :)

Tusen takk!!

(Og folkens.. Lik meg på facebook)

-Kristine-

HAPPY DAY MED JAN THOMAS!!

 • 26.01.2012 kl.21:41
 • //
 • Blogg

Nå sitter jeg og ser på nok en episode av Happy day på tv2sumo. Jeg har blitt helt forelska i programmet. Begynte å se på det for bare et par uker siden og har kommet til episode 25, og gruer meg allerede til det ikke er fler episoder igjen.

Jeg vet at mange har meninger om Jan Thomas, men jeg må si at jeg synes han er kjempeflink. Jeg skulle veldig gjerne likt å visst hva han hadde gjort med meg om jeg hadde fått en drømmedag hos han. Det hadde vært helt herlig. Det står høyt på ønskelista om noen skulle ønske og overraske meg en dag i livet mitt!! :)  Meldte meg på en konkurranse om å få to dagers sminkekurs med Jan Thomas, men har foreløpig ikke hørt noe, så det spørs vel om det blir noe av. Men uansett så er det masse tips å ta med seg i dette programmet. Han viser ofte hvordan man legger sminke, og snakker om hvilke hårfrisyrer som passer til forskjellige ansiktstyper. I tillegg er det masse å lære om mote, og hvordan å kle seg. Jeg tror kanskje jeg har blitt enda mer bevisst på hva jeg tar på meg etter å ha sett på programmet.

Jeg får jo en del nye ting på ønskelista mi av å titte på dette programmet da. Blant annet så vurderer jeg veldig sterkt å kjøpe meg en svart enkel kjole. Altså den såkalte "lille sorte" som man kan stæsje opp til mange forskjellige antrekk ved hjelp av belter, vesker, smykker osv.

I tillegg så skal jeg kjøpe meg den beautyblenderen som Jan Thomas bruker når han sminker. I tillegg så tror jeg jaggu jeg skal ta meg en tur på fretex neste gang jeg er i Norge! :)

Hva synes dere om Happy day?

Kunne du tenkt deg en drømmedag med Jan Thomas? :)

-Kristine-

BILDEEEEER !!! BYTUR MED GIRLSA!!

Jeg hadde det kjempegøy med jentene i går, noe som resulterte i en mindre kul dag i dag, men pytt sann! Her får dere noen bilder fra gårsdagen (altså fredag).

hjemme:


Rikke


Meg


Bekki


Chris

På by'n:


Rikke og Chris :)


Fotografen er litt lav...!? Her får dere iallefall med antrekka. Var faktisk ganske fornøyd, selv om vinkelen på dette bildet ikke var den beste :)


The chics on hip hop party !!!


TEQUILAAAAAA !!


I baren.. :)


Møtte Marisol der også!!

Thanx for a lovely night, girls !!! :) To be continued... =)

sleng igjen en kommentar , og lik bloggen min på facebook. Trykk liker under her! Tusen takk!!!

-Kristine-

FREDAGSKVELD MED JENTENE !!!

Da var fredagen her, og kvelden skal tilbringes med gode venninner. vin, vin og mer vin! Jentene kommer om en time, så jeg må kaste i meg noe mat og ordna kropp, sminke og hår, så blir alt bra!

Kamera er satt på lading, så er nok duket for noen blinkskudd denne kvelden også!! :)


Rikke, meg og Bekki fra tidligere i vår!! :) i tillegg kommer et par jenter til!

Hva er planene for kvelden? Håper alle får en fin kveld!!

-Kristine-

DAGENS OUTFIT 18. JANUAR!

Ny dag, nye muligheter. Hvem vet hva denne dagen vil bringe! Foreløpig har den ikke gitt meg mer en en dusj, en toast og en cafè con leche !! Resten av dagen skal brukes til å lete etter ny ovn til kjøkkenet, og kanskje litt andre ting også da! :)

Vel har fått på meg litt vårlige klær i dag, og håper at jeg ikke kommer til å fryse når jeg går ut døra... Blir kanskje å slenge med seg en jakke sånn for sikkerhets skyld, men dagens outfit skal dere få av meg her, og tar gjerne i mot tilbakemeldinger. var litt usikker på om jeg skulle knyte skjorta eller ha belte i livet.. Lurer på hva Jan Thomas ville sagt?? Skulle gjerne hatt han som min personlige styler innimellom. I det siste har jeg hatt "Happy Day" maraton, og jeg digger det!!! :)

Vel her er outfit'n !!


Skolettene er fra Roots, beltet var julegave fra mine kjære lillebrødre (tror det er fra Carlings), og veska er fra Accessorize. Ellers alt jeg har på meg er kjøpt her i Valencia i butikker vi ikke har i Norge.

Likte dere det?

Ha en fin dag alle sammen!!! :)

-Kristine-

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits