BRYLLUP I VENTE!

Hei mine gode venner og blogglesere!

Nå er det faktisk bare litt over fem måneder til vårt bryllup ♥ Det er både fantastisk og litt skremmende at det går såpass fort :) Vi kommer nok til å ha en bryllupsfeiring litt utenom det vanlige. Min store drøm (og plan) er å ha bryllupet på hytta. Altså selve festen! Den ligger rett ved vannet og tomta er stor, så tror det kan bli skikkelig koselig! Det som er litt skummelt med det er at vi er totalt avhengig av fint vær. Blir ikke spesielt koselig om regnet styrter ned og vi blåser avgårde. Likevel lar jeg håpet ligge og ser for meg det perfekte hagebryllupet i mitt hode. Har lett litt rundt for inspirasjon og funnet fram en del fine bilder som virkelig setter meg i bryllupstemning! ♥Planen er å ha et enkelt, men koselig bryllup der vi kan samles voksne og barn og feire denne fantastiske dagen! Vi har ikke mye penger å rutte med, så det blir spennende å se hvor mye vi kan få ut av lite. Kanskje vi kan være til inspirasjon for andre som drøyer med bryllupet fordi de ikke har 100 000kr på konto. Vi mener det viktigste er å feire kjærligheten, og ikke å bruke mest mulig penger på fint servise, vakre blomsteroppsetninger osv. Får du ikke lyst til å gå i bryllup når du ser disse bildene? Skulle det være noen der ute som har hatt et enkelt, koselig og ikke dyrt bryllup så kom gjerne med tips ;)

Hvordan ser ditt drømmebryllup ut? Er det stort og flott, eller er det enkelt og koselig?

#bryllup #wedding #sommer #2015 #hytta #fredrikstad #engelsviken #hagebryllup #inspirasjon #interiør #idéer 

Må jeg velge mellom FOTBALLFRUE og andre?

Hei!

For en liten stund siden da Caroline (fotballfrue) ble tatt for å redigere bildene sine på sin egen blogg skrev jeg et støttende innlegg om dette. Det fikk jeg mange kommentarer på. Både positive og negative. Nå i ettertid har dette tema kommet opp igjen fordi det ble oppdaget at mannen hennes hadde skrevet noen falske kommentarer på hennes blogg, og derfor har jeg også fått flere kommentarer på mitt tidligere innlegg som du forøvrig kan lese HER.

Dette innlegget er for å forklare hvorfor jeg mener det jeg gjør, og jeg skal prøve å være kortfattet og tydelig. 

Jeg støtter ikke at hun har løyet eller forfalsket kommentarer. Det er vel ganske forståelig og hun legger seg jo selv flat for det som har skjedd og sier at det hun har gjort er helt feil. Jeg støtter henne nettopp fordi det er menneskelig å gjøre feil.

"Hei, Kristine! Sant å si forstår jeg ikke helt hvorfor du skrev dette innlegget med tanke på bakgrunnen din.."

Dette er starten på en kommentar jeg fikk og jeg regner med at vedkommende sikter til at jeg er lærer. Kanskje det er nettopp med tanke på bakgrunnen min AT jeg skrev dette innlegget. Håper du gjennom dette innlegget vil forstå hvorfor.

Videre får jeg kommentarer på at Caroline, som den ressurssterke personen hun er og med så mye penger som hun har ikke fortjener å få støtte fordi det er andre mennesker i dette landet som fortjener mer å få støtte og oppmerksomhet. Det blir sammenlignet med ungdom som sliter psykisk og vurderer å ta sitt eget liv. Hvorfor kan ikke de få den støttende kommentaren istedenfor Caroline, får jeg spørsmål om.

"føler jeg at det blir mildt sagt urettferdig at en ressurssterk person som den omtalte bloggeren tross alt er, skal få så mye sympati og oppmerksomhet på bekostning av de små, glemte menneskene; om det hadde vært slik at de som støtter henne, i tillegg hadde brukt tiden til å skrive mange trøstende oppmuntringer i blogger skrevet av jenter som virkelig sliter, hadde det vært i orden - men slik er det jo ikke ...?"

Nei! Jeg må si meg fullstendig uenig! At jeg skriver et støttende innlegg eller kommentar til Caroline gjør ikke at jeg IKKE gjør det om jeg skulle komme over en blogg der en ungdom forklarer hvor vondt livet er. Og så stiller jeg meg et spørsmål:

Hvorfor må jeg velge mellom å støtte Fotballfrue og andre? Er det ikke lov å støtte flere enn en person?

I tillegg synes jeg at det blir for dumt å si at noen fortjener støtte mer enn andre, for det kan man faktisk ikke måle. At man tjener mye penger betyr ikke at man ikke kan ha det vondt. Eller at man er immun mot mobbing. Sannheten er at ALLE FORTJENER DET LIKE MYE. ALLE MENNESKER ER LIKE MYE VERDT! På bakgrunn av dette støtter jeg også Caroline, nettopp fordi jeg vet at alle kan gjøre feil og jeg vet at hun antagelig sitter og ha det veldig vondt nå og angrer seg for det hun har gjort. Alle hadde fortjent å få støtte og oppmerksomhet, blitt oppmuntret til å få en bedre hverdag, Caroline, så godt som alle andre mennesker som har det vondt av ulike grunner. Jeg skulle gjerne gitt kommentarer til samtlige om det kunne gjort hverdagen deres bedre, og kommer jeg over personer som ikke har det godt, så prøver jeg alltid å støtte dem slik at de skal føle seg bedre. Jeg skjønner bare ikke hvorfor noen mener at jeg må velge kun en av dem? 

"situasjonen med den omtalte bloggen minner meg om noe som kan skje på en skole, der det finnes ungdommer som både blir mobbet og har opplevd mye vondt uten at noen bryr seg, men når skolens mest populære jente får en flis i fingeren eller blir dumpet av typen sin, er det ikke måte på hvor mye sympati og medfølelse hun kan få"

Jeg kan fortelle at jeg som lærer, hadde ikke bare brydd meg om personen som ble mobbet, men også personen som mobbet. Hvorfor? Fordi at jeg vet at personen som mobber innerst inne sliter sikkert minst like mye som personen som ble mobbet. Poenget mitt her er at verden er ikke Svart/Hvit, men det gjelder å se litt mer i dybden og ha forståelse for at det er en dypere forklaring for hvorfor noen velger å utføre mobbing, eller i dette tilfellet retusjere bilder og forfalske kommentarer. Det er selvfølgelig feil, men jeg prøver virkelig å forstå at det ligger noe mer bak og at det er en grunn til at dette har skjedd. Nettopp på grunn av min bakgrunn er jeg opptatt av å se alle. Derfor støttet jeg Caroline. 

Til slutt får jeg denne kommentaren:

Ja, Kristine - på bakgrunn av det jeg skrev her; føler du ikke at det finnes mange, mange andre som i langt større grad fortjener sympati og oppmerksomhet enn nettopp denne bloggeren ...?

Jeg føler ikke at andre fortjener i langt større grad å få mer sympati og oppmerksomhet enn denne bloggeren. Jeg føler faktisk at det begynner å bli litt barnslig å dra inn urettferdighet i denne saken. Jeg kan da for all del ikke slutte å bry meg om eller støtte mennesker, fordi det kan hende at noen andre hadde trengt den støtten mer. For meg blir det helt merkelig å tenke sånn. Dette er hva jeg føler:

 • Alle er like mye verdt
 • Alle fortjener like mye å få støtte og oppmerksomhet når de har det vondt
 • Verden er ikke Svart/Hvit. Det ligger ofte mye mer bak en hendelse enn det vi tror


Bildet er hentet fra aftenposten.no

Jeg støtter deg, Caroline, og jeg støtter også andre som ikke har det så godt. Mitt ønske er rett og slett at alle skal ha det bra!

Og så håper jeg budskapet mitt kom tydelig fram!? Hva mener du?

#fotballfrue #kommentarer #kritikk #mobbing #hets #meninger #kritikk #skjønnhet #bilderedigering #støtte 

 

VI TRENGER IKKE Å SOVE !

 • 13.01.2015 kl.20:23
 • //
 • Helse

Jeg sniker meg inn på personalrommet, akkurat litt for sent ute til morgenmøte sånn at jeg er sikker på at all oppmerksomheten rettes mot meg når du kommer inn døra.. prøver å finne meg diskret en plass i mengden og synker ned i sofaen. I det fjerne skimter jeg kaffetrakteren som står der med en halvfull kanne. Hvor godt hadde det ikke vært med en kopp kaffe nå? Men hvor dumt blir det ikke å reise seg å hente en kopp når du føler at du allerede har tråkka litt i salaten med å "avbryte" sjefen i hans lille morgentale!? Jeg blir sittende.. Hvor mye fikk jeg egentlig med meg av det han sa? Det var den kaffen.. jeg skulle hatt den. Det føltes som jeg hadde sandpapir i øynene og kroppen var fortsatt litt nummen. Andre dag på rad med toppen fire timers søvn. Jeg skjønte fort at i dag var dagen jeg skulle gå rundt på jobb og føle meg som en zombie. Jeg rettet blikket ut mot forsamlingen og konstanterte fort at jeg ikke var den eneste. På veien til jobb hadde jeg knasket på en flere dager gammel ostebriks, så starten på dagen ble vel ikke akkurat den mest ønskelige.. Tirsdag har en tendens til å bli trøtthetens dag. Noen som er enig? 

Det jeg skriver i overskriften er løgn. Jeg kan klare meg uten mye, men søvn er et absolutt must for at dagene skal fungere godt. Og med det sagt så må jeg si at det er utrolig rart at det er nettopp det jeg prioriterer minst. Ofte kan jeg bestemme meg for at i dag skal jeg legge meg tidlig, få en god natt søvn og våkne opp frisk og opplagt. Da rekker jeg å ta meg en deilig dusj, kaffe, en god liten matbit og komme tidlig på jobb sånn at jeg kan få gjort unna litt før undervisning. Det er bare så synd at det ofte blir med tanken. Det virker som at når klokka passerer halv ti på kvelden så skrur den opp til dobbel hastighet og før jeg vet ordet av det er klokka over tolv. Da sitter jeg gjerne midt i en episode med ungkaren eller andre amerikanske tilgjorte klisjeprogrammer (som jeg forøvrig elsker) og planen jeg hadde tidligere om å ta kvelden tidlig er erstattet med: "jeg tror jeg bare må se en episode til". Jeg begynner å regne på det og finner ut at EN natt med litt lite søvn kan ikke skade, og glemmer fullstendig at jeg går på den andre eller tredje natta nå.

En annen ting er jo at det virker som den intense trøttheten jeg følte tidligere er totalt forsvunnet. Jeg er lys våken, kvikk og opplagt og trøster meg med at jeg sikkert ikke hadde klart å sovne uansett. Noe som selvfølgelig bare er bullshit og jeg vet det egentlig selv, men jeg ignorerer tanken og sitter i sofaen litt til. Når jeg først finner senga og stiller klokka for neste dag innser jeg hvor få timer det er til jeg skal opp og så bruker jeg gjerne en halvtime - times tid til på å ligge å gruble på akkurat det. Jeg vet at i morgen er jeg zombie igjen. Søvn er virkelig undervurdert og absolutt ikke oppskrytt. Hvor digg er det ikke å våkne opp opplagt? Jeg elsker det, men samtidig gjør jeg det så og si aldri. Jeg er min egen verste fiende og lærer aldri. Kanskje jeg bare er og blir et B menneske, hva tror dere?


To sleep is great!
(bildet av meg i en av de beste sengene jeg har sovet i - på Lebua, Bangkok)

Og vær så snill og si at det er flere der ute som har det som meg?

 

#helse #søvn #sleep #behov #trøtt #seng #jobb #zombie #skjønnhet

MAKEOVER PÅ BLOGGEN!

 • 12.01.2015 kl.20:37
 • //
 • Blogg

Forandring fryder er det noe som heter, og nå var jeg litt lei fargen og designet på bloggen, så da var det på tide med en aldri så liten makeover. Jeg har byttet header til et bilde som er fra min jorda rundt reise. Liker bildet ganske godt, men ser for meg at headeren er noe jeg kan bytte ut med jevne mellomrom. Ellers ville jeg ha bloggen mer midtstilt med større skrift og mulighet for å laste opp større bilder. Veldig fornøyd med bloggens nøytrale layout! Og takket være RRHdesign har den blitt så fin. Hun har hjulpet meg før, og ble like fornøyd denne gangen :) Tusen takk! ♥ Hun har lagd mange design og har flere maler som både er gratis eller som koster litt! 

Ellers har jeg fått en ny reklame på høyre side fra hjemmesiden Kvinneunivers.no. De har masse fint av kjoler, undertøy, kostymer, sko, sexleketøy osv. Ta gjerne en titt :) Skal ikke akkurat skryte på meg å være sponset, men et samarbeid kan vi vel kalle det, Linn!? :) 


Random bilde

Hva synes du om mitt nye design? 

Ser dere noen ting som ikke er som det burde være her så blir jeg bare glad om dere sier i fra!

#makeover #design #nytt #jordarundt #reklame #blogg rrhdesign #kvinneunivers #kjoler #undertøy #leketøy #sko

A weekend to remember!

 • 11.01.2015 kl.23:15
 • //
 • Blogg

De siste dagene har det blitt dårlig med blogging. Men nå er jeg altså tilbake igjen, og i skrivende stund sitter jeg og tar meg litt kveldsmat i sofaen, under pleddet! Har blitt bra igjen, men når man har vært borte noen dager fra jobb, har man brått litt mye å ta igjen, så blitt noen sene kvelder, og egentlig burde jeg sitte med huet over rettehaugen her nå, men energinivået er ikke helt på topp, så er stygt redd for at det hadde blitt en lite effektiv arbeidsøkt.

Helgen forøvrig har gått med til mye kos! Fredag hadde jeg Mie på besøk og vi kosa oss med fredagstaco, mitt dansecrew og en masse skrævling. Nå begynner på en måte planleggingen av bryllupet for fullt og merker at mange av samtalene med mine beste venner dreier seg om denne store dagen. Får håpe de ikke går lei.. :)

Lørdag var det Norges Cup på Biljardhuset, så jeg og Mailson dro dit noen timer på dagen for å hjelpe til. Det var veldig mye folk der, og det er jo litt gøy når man først er der. Biljardhuset er vanligvis oppe for alle, men innimellom som blir det arrangert større turneringer der og da kommer det folk fra hele landet. God stemning og mye bra biljard for dem som liker det! 

På kvelden bar det hjem for å ordne seg klar til en hyggelig kveld med venner. Vi var invitert på middag etterfulgt av fest hos Henrik og Linn. Veldig lenge siden jeg har vært hos dem, og det var flere jeg ikke hadde sett på et par år, så det var veldig hyggelig! Vi ble servert deilig indisk chicken tandori og etterpå ble det god stemning, prating og dansing! Vi var vel ikke hjemme før i firetiden på morrakvisten, noe som ofte er et tegn på at man har hatt det moro. Linn sendte meg noen bilder som ble tatt der i går, som jeg kunne dele på bloggen. Enjoy :)
Kan tenkes at jeg burde gitt meg før midnatt. Ser litt sliten ut på det siste bildet der gitt. Sminka er av og jeg er klar for å stupe i seng :)

Det var en fantastisk kveld og håper ikke det blir alt for lenge til neste gang vi samles. Jeg og Hege har allerede begynt å sette av jentekvelder som skal blant annet gå med til planlegging av bryllup. Og nå har jeg også skjønt at jeg ikke slipper unna et utdrikningslag, da også planene for det er godt i gang bak min rygg. Har så mye å glede meg til denne våren! :) 

For et par år siden vant jeg i julekalenderen som nettbutikken Kvinneunivers.no hadde. Premien var en valgfri kjole og etter det har jeg aldri klart å bestemme meg for hvilken jeg skal velge. Men i går, fikk jeg tatt meg en tur ned i garderoben der for en del av kjolene henger. Det er jo Linn som driver butikken. Heaven on earth å komme inn der for ei jente. Der hang det mange rader i taket med nydelige kjoler. Jeg bestemte meg for å prøve, og første kjole satt som et skudd, så den ble med meg hjem! :) Har ikke fått tatt noe bilde med den enda, men det kommer! Den var helt nydelig, og om dere vil ta en titt på alle de fine tingene de har i butikken kan du klikke HER

Søndagen har vært slækk, men jaggu fikk jeg en gåtur med Mie og Gerbara! En times tur i snøen er godt for kropp og sjel, så håper jeg sover godt i natt! I morgen begynner en ny uke. I morgen blir det tannlegen med min kjære og så skal jeg å få trent litt. Det er andre uka til Mailson på norskkurs, og utrolig gøy å se hvor fort han lærer. Kjenner jeg er skikkelig stolt av han, og så er han så flink til å prøve å snakke når vi er sammen med andre. Tror det er nøkkelen når man skal lære et nytt språk. Ellers blir det nytt design på bloggen. Forandring fryder..:)

Vi snakkes folkens!

Hvordan har helgen deres vært? 

#fest #venner #middag #indisk #bilder #kjole #antrekk #kvinneunivers #gøy #koselig 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits