SJEKK, JEG ER MED I PROMOVIDEOEN TIL SPENST!!! :)

 • 13.02.2013 kl.20:10
 • //
 • Helse

En helt vanlig onsdag for noen uker siden tok jeg turen til Spenst for å være med på Zumba! Dette var den andre gangen jeg skulle prøve meg på den gruppetimen, så følte jeg hadde en del å hente på både rytme og trinn. Vel, Spenst åpnet jo i August, så de har jobbet med en del forandringer den siste tiden. Og da vi gikk inn til timen fikk vi brått vite at de skulle filme denne timen. Oh YES! haha. ikke akkurat det jeg hadde håpet på, men. Med ble vi, og for ikke så lenge siden kom promovideoen, og der var jeg! Bortsett fra mitt (og mammas) inntreden, så synes jeg videoen er ganske bra!

Dere ser meg under Zumbasesjonen i blå bukse og rosa topp! :) Here we go!! Og så er det jo litt reklame for Spenst, siden jeg trives så godt!!

 

Hva synes dere om videoen?

 

-Kristine-HAR DU HOPPET PÅ TRENINGSBØLGEN 2013?

 • 12.02.2013 kl.15:13
 • //
 • Helse

Hvor mange har ikke som nyttårsforsett å begynne å trene? Hvor mange helsestudioer bugner ikke over av mennesker i Januar? Og så utover i Februar og Mars stilner det hele til igjen..? Så spørsmålet er vel egentlig; Har du kastet deg på treningsbølgen for å bli....? Eller er du bare med en liten stund.. Og så har du vært så lur at du har bindt deg for et helt år. Penger rett ut av vinduet...!?

Jeg har selv vært støttemedlem på helsestudioer i lange tider. Var medlem i Family Sport Club i over 5 år (husker jeg fikk en t trøye da jeg hadde vært medlem i 5 år), men hvor mange ganger var jeg der egentlig? Det gikk vel i perioder, men jeg vil tørre å påstå at jeg sikkert kunne spart meg for i hvertfall 4 av de 5 åra.

Vel... Nå er jeg på'n igjen! 5. Januar 2013 meldte jeg meg inn i et helsestudio i Fredrikstad. Spenst Brygga er navnet, og dette er stedet som skal redde min helse og kropp! Redde meg fra å bli doven, lat og fet! Tror du ikke på meg? Vel da er det bare å vente å se! Jeg synes jo det virker litt rart selv. Jeg har aldri før vært helsestudio-typen. Jeg har alltid likt lagidretter og sånt best. Men på Spenst trives jeg godt! Siden jeg begynte der har jeg trena 2 - 5 dager i uka! Og det er skikkelig gøy!! Jeg gleder meg til å gå dit, og jeg håper at jeg fortsatt kan glede meg til det selv om både Mars, April og Mai kommer krypende!

Jeg er opptatt av å ta vare på kroppen min. Jeg vil ha god helse, se bra ut, føle meg bra. Ja, hvem vil ikke det? Dette er ikke ment som noe skryteinnlegg om hvor flink jeg er, for jeg er ikke bedre enn noen andre. Jeg har heller ingen kropp som en supermodell, eller spiser akkurat det jeg bør gjøre hver dag. Langt i fra. Jeg koser meg med livet, og jeg er ei helt vanlig jente. Men hvorfor ikke.. Jeg kan da ha meninger om helse og livsstil uansett :) Dette er blant annet noe av det jeg kommer til å skrive om på bloggen framover... Jeg sa jo at jeg skulle pusse den opp!! :D Og nå har jeg tenkt til å pusse opp meg selv også :p Med trening! hihi! Foreløpig har jeg prøvd trening som Corebar, Zumba, Danceaerobic, Sirkelcamp og ellers litt intervall og styrke i studio. Forklarer litt mer om treningsformene etterhvert!

 


Prøver meg litt på boksing. :)

 

Har du hoppet på treningsbølgen 2013?

 

Hva liker du å trene!

 

-Kristine-

 

Stikkord:

BLOGG UNDER OPPUSSING!!

 • 07.02.2013 kl.13:24
 • //
 • Blogg

Hvis det er noen der ute som følger meg så vil jeg bare si at bloggen for tiden er under oppussing! :) Jeg skal få et nytt design og en ny header og tema blir rettet mer mot helse og samfunn. Jeg bor jo ikke lenger i Valencia, så da er det på tide å gjøre om litt! Jeg tror det kommer til å bli kjempebra!!! Kom gjerne med innspill til ting som jeg bør tenke på når jeg skal forandre på bloggen! Eller hva jeg bør skrive om/ ikke skrive om :)

Ha en fin dag alle sammen!!

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits