BLIR VOE POPARTIST??

 • 31.03.2010 kl.05:49
 • //
 • Blogg

God morgen folkens! Eller skal jeg si god natt? Jeg har nemlig ikke lagt meg enda,.. Sånn er det når man sover hele dagen og ikke er trøtt på natta! :p

Vel, kom over en artikkel på VGnett, der det står at bloggdronningen nå skal bli artist! Visste dere det? Det er altså Voe jeg snakker om, men det kom vel ikke som et sjokk! ;)


Hentet fra vg.no

Hun sier at hun er forberedt på at folk vil si at det sikkert bare er pga bloggen osv. Men hun innrømmer samtidig at hun ikke ville fått denne muligheten hvis ikke det var pga. bloggen!

Med over 100 000 visninger på youtube, går kanskje den 14 år gamle jenta, en lysende fremtid i møte også som popartist! Hva tror du?

Her er videoen hun lagde i forbindelse med Earth Hour 2010:Jeg ønsker henne lykke til iallefall! Og håper hun får til det hun vil :)

Hva synes du stemmen hennes og hva tror du om hennes fremtid innenfor musikken?

JONAS SIN KAMP MOT KREFTEN!

 • 30.03.2010 kl.21:37
 • //
 • Blogg

I følge Dagbladet.no får 21000 nordmenn kreft hvert år, og tallet er stigende. Likevel tror vi aldri at det vil skje oss, eller noen av våre nærmeste! Det er så utenkelig, ikkesant?

Kreft er en av de farligste sykdommene man kan få, og mange vil kanksje betegne det som en dødssykdom eller en dødsdom. Likevel er det ikke en sykdom uten håp! Mange klarer å kjempe seg gjennom kreften, og få tilbake det livet de en gang hadde som frisk!

Dette innlegget skal vies til Jonas Mikkelsen og om hans kamp mot kreften. Jonas er en gutt fra Fredrikstad som jeg egentlig ikke kjenner så godt, men som jeg godt vet hvem er fordi han er en venn av brødrene mine. Vennene hans beskriver han som sprudlende, livlig og en gutt med et enormt fighterinnstinkt! Og det er dette fighterinnstinktet som skal hjelpe han i kampen mot kreften!

For en liten stund tilbake fikk Jonas vite at han hadde flere svulster på hjernen, og det så ikke spesielt lyst ut for Jonas. Men Jonas er heldig. Han har venner, familie og kjæreste (som han skal gifte seg med til sommern) som støtter han i den tiden han går igjennom nå. Disse menneskene har opprettet en blogg der de forteller om Jonas sin kamp mot kreften. (Han er pr.dags dato ikke istand til å skrive selv).

Det er utrolig sterkt og rørende å lese denne bloggen, og samtidig ufattelig herlig når man hører nyheter som at det går framover. Jeg vil nå dele et utdrag fra bloggen med dere, som er skrevet av kameraten hans Magne:

Etter den sjokkerende telefonsamtalen fra Marius den 18.januar har det vært mange tunge stunder. Å se Jonas ha så vondt at han mistet bevisstheten og ikke fikk med seg hvem som var rundt ham, er nok det verste jeg har vært med på.

Etter dette kom det positive meldinger, prøver ble tatt, og vi ventet. Den 11. februar fikk Jonas den verste beskjeden man kan få; Det er ingen ting vi kan gjøre.

Jeg vet ikke hva Jonas tenkte da, og det tør jeg nesten ikke tenke på. For min egen del kan jeg si at jeg aldri har grått så mye som jeg gjorde i de dagene.

Heldigvis kom beskjeden fra Radiumhospitalet bare noen dager senere om at Jonas skulle inn for behandling. Det var likevel et håp!
Hvis du vil lese mer eller følge hans blogg framover, kan du gå inn på bloggen til Jonas HER! Jeg råder dere også til å lese igjennom alle kommentarene som har kommet inn. De sier mye om hvordan folk ser på Jonas!

Lykke til i kampen mot kreften, Jonas! Stå på. Dette klarer du! :)

HVA GJØR MAN NÅR MAN ER SYK?

 • 30.03.2010 kl.18:02
 • //
 • Blogg
Det begynte vel egentlig i går.. Var litt sår i halsen, hostet mye, men Osloturen ville jeg ikke droppe! Jeg var nemlig i Oslo sammen med brødrene mine i går. Vi leverte en dvd spiller på Lillestrøm og så dro vi på IKEA!! Klarte faktisk å holde meg under tusenlappen på shoppinga og. Og det er jammen ikke lett når man er på IKEA. Ble mest lys, blomster og annet påskestæsj! :)

I går da jeg la meg i senga følte jeg meg ganske slækk, og i dag da jeg våknet skjønte jeg at jeg har blitt syk! Ikke sånn kjempesyk, men vondt i halsen, hode og slækk! Det er så kjedelig for man orker lissom ingenting.. Men samtidig kan man iallefall slappe av med god samvittighet!

Så hva gjør man når man er syk?

Lager seg en deilig kopp kakao med krem! Kakao er varmt og lunt og gjør nok underverker for en sår hals! Og i tillegg er det utrolig godt ;)

Bildet er hentet fra melk.no og oppskrift finner du HER

Koser seg med verdens beste sjokolade! Regner med at de fleste har smakt denne påskesjokoladen, men har du ikke så anbefales den på det sterkeste! Synd (men kanskje lurt) at den bare kommer en gang i året!

Fra google.no

Deilig middag! Vi skal ha kjøttboller i brun saus med potetmos og tyttebærsyltetøy!

Hentet fra tine.no

Ble mye mat og godis her, men det er vel ofte det man koser seg med når man er dårlig! Men det finnes jo andre ting å gjøre og!

Se en skikkelig morsom og god film! Her er et par forslag: Her snakker vi latter fra ende til annen! Og noen flotte filmer og koble av med når man er syk!

The proposal:


The hangover:


Begge bildene er hentet fra http://vintagebooks.wordpress.com

Og er du glad i å lese bøker, blader og lignende så er jo dette også midt i blinken! Hva med en kombinasjon?! Lag deg litt kakao, fikk frem påskeeggene fra tine, tenn noen stearinslys og sett deg under pleddet i sofaen din. Da er det bare å ta fatt på en god bok eller film!!

Har du en kosedress, så kan du jo dra på deg den og! Jeg har enda ikke skaffet meg denne sparkebuksa for voksne!;)
Hva pleier du å gjøre når du er syk?

BRUNETTE BILDE :)

 • 28.03.2010 kl.20:01
 • //
 • Blogg

Var noen av dere som etterlyste bilde av hvordan jeg ble som brunette, så tenkte å slenge inn et kort innlegg med noen bilder!! :)

Et par bilder fra festen i går:

Meg og EliseBilde fra i dag! Dagen derpå.. :p


Hva synes dere om Brunette-meg? :)

Litt mer LYKKELIG! :)

 • 27.03.2010 kl.04:47
 • //
 • Blogg
Ja etter den tragiske gårsdagen, kunne vel ting bare gå oppover og det har det gjort!! :)

Fredagen kom.. påskeferien kom :) Er det ikke herlig?
Dagen startet vel egentlig med å rive seg løs fra sengen, 10 minutter på badet, en nutrilett i hånden og beina fatt ned til byen! Kiropraktortime!! Den timen var egentlig rimelig etterlengtet, etter den strekken jeg pådro meg i ryggen for en ukes tid siden. Gjorde godt å få knekt opp litt! :)

Etterpå bar det hjem til kaffekoppen og litt kvalitetstid sammen med pcén! Facebook og blogglesing! Smilende dro jeg ut sammen med Nuttis venninna mi! ;) Litt kjøring rundt i hennes nye bil, og så det mest fantastiske med denne dagen. Frisørtime!!!
Jeg dro til Therese Hoff som holder til nede ved gamle stadion i Fredrikstad. Dette er faktisk ho vi kjøpte leiligheten her av, så det var et hyggelig gjensyn!

"Kan du gjøre noe med dette katastrofehåret, Therese?" - "Selvfølgelig kan jeg det. Sett deg ned du!" Og i denne frisørsalongen ble jeg i halvannen time. Avfarging og ny brunfarge skulle i håret! Er det fler enn meg som synes det er utrolig deilig å være hos frisøren? bare sitte der og bli ordna med! Synes det er helt herlig jeg! Skal aldri farge håret hjemme mer! :)

Så som dere skjønner gikk jeg ut av salongen som ei ny, fresh dame! Brunette igjen og lykkelig!! Takk Therese, for at du reddet meg og håret mitt! :) Alt lover nå godt for bursdagen til Nuttis i morra! Har allerede begynt å tenke på hvordan jeg skal ha håret mitt..:) blir det korketrekkere, eller sletta tro!?? Hva tror du?

Kvelden gikk med til en sen middag (har ikke kommet meg i seng enda, og klokka er snart fem), og en dårlig film, men hva gjør vel det!?? Er glad-jente igjen i dag!! :) ♥

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits