KJOLEN SOM SIER JA! Meg med brudekjole!

Hei alle fininger ♥

Nå er jeg rett og slett så sliten at jeg nesten dupper av her jeg skriver. Dere skjønner.. Det tar på å prøve BRUDEKJOLER! I dag har jeg nemlig vært i Ski hele dagen sammen med Hege og mamma, på andre runde for å prøve brudekjoler. Vi hadde jo en fantastisk dag i Oslo sist, som definitivt ga mersmak, og i dag dro vi altså til Ski og Ski Brudesalong. Her fikk vi topp service av en nydelig dame som putta på meg mange drømmekjoler! Utvalget var stort, og vi fikk ta oss god tid til både å prøve og titte. Kan virkelig anbefale denne salongen til andre som skal på brudekjoleprøving ♥ Terningkast 6 !

Vi tok utrolig mange flotte bilder i dag, men som dere vet vil jeg ikke røpe for mye før selve dagen. Men noe MÅ jeg jo dele! Det var jo så utrolig mye fint :) Det er egentlig så utrolig mange fler bilder jeg vil dele, men det får vente! Jeg kan legge ut alle kjolebildene etter bryllupet! :) Jeg har begge gangene jeg har vært og prøvd kjoler blitt overraska over hvor utrolig gøy jeg synes det er! Skulle nesten ønske jeg var brudekjole-modell! Hehe ♥ Jeg ser mer og mer for meg dagen vår og gleder meg utrolig mye! Tror den blir helt perfekt! :) Jeg fikk også et tips om en blogg fra ho som ekspederte meg. Bloggen heter Green wedding shoes og du finner den HER. For å se nærmere på kjolen på Ski Brudesalong kan du klikke HER. Dette innlegget er ikke sponset, det er kun mine ærlige og redlige meninger! Må legge til at Hege fikk kjøpt seg forloverkjole i dag også, og det er så fantastisk!!

Hva synes du om bildene som er tatt? Noen fler enn meg der ute som skal stå brud snart?

#brudekjoler #wedding #bryllup #drømmekjole #prøving #mote #ski #brudesalong #koselig #jentetur #gøy #kjoler

Følg meg gjerne på Facebook. Vil du adde meg på instagram eller Snapchat, så er brukernavnet mitt: Knertis ♥♥♥

JA TAKK, TIL DISSE KJOLENE <3

 • 31.03.2015 kl.00:04
 • //
 • Mote

Hei igjen folkens ♥

I morgen skal jeg nok en gang inn til en brudesalong for å prøve kjoler. Denne gangen skal jeg både ha med meg Hege og mamma. Det er på Ski Brudesalong og der har de både brudekjoler og selskapskjoler, så håper vi kan få sett på litt av hvert! :) Jeg gleder meg utrolig masse. Etter dette må jeg begynne å snevre meg inn på hva jeg vil ha og prøve å finne noe billig. Eventuelt leie. 

I dag har jeg drømt meg bort i helt andre type kjoler enn brudekjoler, og jeg fant utrolig mange fine på siden til Sheinside. Dette er typiske kjoler du kan bruke i bryllup, konfirmasjon, sommerfest eller på andre fester. Til alt mulig egentlig. Jeg synes det er så gøy å se på kjoler og skulle gjerne hatt alle av dem i skapet mitt. Jeg får aldri nok av kjoler! :) 

Det som er så fantastisk med disse kjolene er at de er alle på SALG, og alle koster under 300kr stk, og de fleste av de under 200kr også. Klikk på linken under bildet for å sjekke pris og fargevalg. Mange finnes i forskjellige farger!! 

12 FANTASTISKE KJOLER.


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER


7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER

Dette er bare et like utvalg av alle de fine kjolene jeg fant, så her er det bare å kose seg! :)

Hvilken kjole likte du best?

Følg meg gjerne på FACEBOOK, og DEL gjerne innlegget! Tusen takk!♥

#mote #fashion #kjoler #sheinside #outfit #klær #shopping 

14 TING Å GJØRE MED DIN KJÆRE!

Hei alle sammen ♥

Late dager med kjæresten? Dere vet ikke hva dere skal finne på? Dagen går, uten at dere egentlig har gjort noen ting, selv om dere i utgangspunktet ville finne på noe.. Noen som kjenner seg igjen? Feriedager er typiske dager som det ikke skjer så mye, men fortvil ikke. Noen ganger må man bare komme på idéene for å få gjort det! Tenkte derfor jeg skulle dele med meg noen tips om hva du kan finne på med din kjære. Tipsene passer både for kjærester, hvis du er på dater´n eller for eksempel med en venn!

1. Gå på kino. Jeg synes det er koselig hvis man planlegger dette litt før, så man kan glede seg. Kino er alltid en slager! Alternativt kan man se en film hjemme i armkroken. Ikke så verst det heller.

2. Lage mat sammen. Dette er nesten litt undervurdert. Det er så koselig å lage mat sammen. Man fordeler oppgaver seg i mellom og kan prate og tulle mens man får ferdig en god middagsrett. Mye bedre enn å stå alene med alt. Etterpå er det bare å nyte den deilige maten sammen. Obs: husk at dette skal være en hyggelig aktivitet. Dette er også en arene det er fort gjort å irritere seg over den andre på, og da blir det brått ikke like romantisk.

3. Gå tur. Er været fint så er det utrolig koselig å gå en tur. Tror også det kan være koselig om været ikke er så fint, men det er viktig med riktig tøy, hvis ikke så får man lyst til å snu før man har begynt. Et tips er å pakke med en liten sekk med noe godt å drikke og spise. Kakao og kvikk lunsj er jo en klassiker! Det blir ekstra hyggelig om man kan finne et koselig sted på veien hvor man kan dele litt snacks.

4. Klatre. Det finnes mange steder som tilbyr klatring, og det er utrolig gøy. Foreløpig har jeg ikke gjort dette med kjæresten, men det står definitivt på lista. Man kan hjelpe hverandre i klatreveggen, bakke hverandre opp og føle mestring sammen. En veldig bra aktivitet. Det som evt. taler imot er prisen. Jeg synes det er litt dyrt, men det er noe man kan gjøre en sjeldent gang. Eller ofte om man har råd til det.

5. Trene sammen. Når jeg er på helsestudio ser jeg sjeldent kjærestepar trener sammen. Om det er fordi man ikke liker at den andre ser deg svett og sliten, eller om det er fordi det ikke passer sånn, vet jeg ikke, men det er absolutt en aktivitet å anbefale. Man kan pushe hverandre til å yte enda mer, og så er det jo ganske digg å se typen/dama i treningstøy også. Hopp i det. Det er kjempegøy!

6. Dansekurs/ danse i stua. Dansing er utrolig gøy, enten om du er god eller ikke. Det er også en perfekt aktivitet sammen med din bedre halvdel da dette virkelig fører dere sammen, og er en ting dere må samarbeide om for å få til. Mange tilbyr dansekurs (f.eks salsa, swingkurs e.l), men du må ikke betale i dyre dommer for å få dansa litt sammen. Det ligger masse bra på youtube. Finn fram til en dans dere vil lære og følg trinn for trinn. Her kan det bli mye moro, og det er faktisk utrolig kult når du begynner å få det til.

7. Dra på bondegård. Nei, det er ikke bare for barn. Det kan være både romantisk og koselig å dra til en gård for å se på noen dyr sammen. Man får tid til å prate sammen, man ler sammen av de herlige skapningene man finner der og noen steder kan man også få til en ridetur. Har de kafé der kan dere jo også ta en kaffe og bare kose dere gløgg i hjel. 

8. Bowling/ biljard. Disse aktivitetene er mange kjent med, og den går liksom ikke av moten. Her kan du virkelig få sett konkurranseinstinktet til den andre. Hvorfor ikke lage en konkurranse med en aldri så liten premie? Da blir det jo ti ganger mer spennende, og du får virkelig se hva som bor i din partner. 

9. Spille spill. Mye kan gjøres innenfor husets fire vegger. Og når det kommer til spill er mulighetene mange. Kortspill, brettspill, kryssord, sudoku, dataspill, tv-spill osv. En av mine favoritter er bilspill på playstation eller lignende. Man kan få utrolig mye moro av å utfordre hverandre litt på spill.

10. Hjemmespa. Det handler ofte om å finne på mest mulig, men hvorfor ikke roe helt ned med en dag med hjemmespa. Tenn noen levende lys, sett på søt musikk og bare kos dere sammen med massasje, fotbad osv. Høres kanskje litt jentene ut, men jeg er sikker på at typen din vil digge en slik kveld.11. Dra ut for å fiske. Skaff deg en fiskestand (hvis ikke du har) og dra ut til havet for å fiske sammen. Følelsen av å få en fisk på kroken er jo ganske fantastisk. Premie til den som får den største kanskje? Etterpå kan dere jo lage noe godt av fangsten.

12. Rydde sammen. Høres kanskje kjedelig ut? ikke nødvendigvis. Sett på musikk på full guffe og sett i gang. Husarbeid må gjøres, og det er tross alt mye bedre å gjøre det sammen. Og så utrolig deilig det føles når dere er ferdig. Faktisk ikke en dum aktivitet om ikke dere vet hva dere skal gjøre.

13. Dra på idrettsarrangement. Ta dere en tur for å se på det lokale fotballaget spillet, eller på en turnoppvisning for eksempel. Det er veldig gøy å engasjere seg over noe sammen. 

14. Ta bilder sammen. Ta med dere kamerat når dere drar ut for å finne på noe, eller finn en morsom location og ta bilder av hverandre. Knips noen med selvutløseren og dere har noen herlige bilder dere kan se på senere. Håper dere likte tipsene mine, og at de kan komme til nytte en dag dere ikke vet hva dere skal gjøre.

Hva pleier DERE å gjøre sammen?

Følg meg gjerne på Facebook

#tips #hverdag #DIY #liste #kjæreste #gjøremål 

Kilder til alle bildene finner dere ved å klikke på bildet.

DEL gjerne innlegget :)

WEDDING IDEAS !!!

Hei alle sammen!! ♥

Her sitter jeg hjemme i sofaen med min mor, min bror og min bedre halvdel en lørdagskveld. I dag har det stort sett gått i fotball hele dagen. Først var vi selv å så på FFk spille treningskamp, og så var det jaggu landskamp på tv i dag og, etterfulgt av enda mer fotball. Tror det var Bulgaria eller no. Uansett.. Tankene mine svever mer og mer et annet sted og før jeg vet ordet av det sitter jeg med macen på fanget og titter på ting til bryllupet! Jeg har funnet en facebookside som jeg rett og slett elsker. Den har så mye god inspirasjon til den type bryllup jeg ser for meg. Som nevnt tidligere så skal vi ha festen ute og jeg blir bare mer og mer oppslukt i den garden wedding stilen!


Kjenner at jeg drømmer meg helt bort her jeg sitter. Og så kjenner jeg at jeg snart må sette i gang, for det er brått en del å forberede! :) Åhh som jeg gleder meg. For å få mange flere idéer kan du klikke deg inn HER. Det er her jeg fant alle bildene! :)

Har du noen gang vært i et hagebryllup før? Eller drømmer om det?

#wedding #bryllup #idéer #stemning #hagebryllup #interiør #inspirasjon

VINN SOLOGENSER OG MYE MER!Har du sett de utrolig kule produktene som nå har kommet fra Solo? Jeg forelsket meg i dem fra første øyekast og spesielt i genseren ♥ Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig lyst jeg har på den genseren! Jeg tror jeg ville gått med den hver dag :) Men det går ikke ann å kjøpe den.. DEN MÅ VINNES! Så om du også har lyst til å vinne en Sologenser eller andre kule ting fra Solo, så må du lese videre!

Det første du må gjøre er å skaffe deg Solo Goodiebag-appen. Den laster du gratis ned på appstore, eller gå inn på Solo.no, så finner du direkte link til å laste den ned.

Deretter må du følge med på Solo reklame. Hver reklame har en Solo-kode som registreres av appen. Derfor må du raskt opp med telefonen når du hører en reklame for Solo. Det som er veldig kjekt er at du får umiddelbar beskjed om du har vunnet Solo-stæsj eller ikke. Hvis du ikke vant på akkurat den reklamen, får du istedet Solo-dollars, noe som gjør at du etterhvert kan få hente en gratis Solo i butikken. Hva er vel bedre enn å nyte Norges beste brus i solveggen en deilig vårdag!? *vannimunnen* Du kan forresten prøve på nytt hver gang du hører en Solo-reklame, så ikke gi opp om du ikke vinner første gangen. Solo lanserer nye produkter hele året!

Men hvordan skal du vite når reklamene går på tv? Det lurte jeg også på til å begynne med. På Solos Facebookside finner du en tv-guide, der du får vite nøyaktig når og hvor soloreklamene vil gå på TV! Så da er det bare å gjøre seg klar til å vinne - vinne - vinne. Du kan jo begynne med å prøve appen på denne videoen:

 

 

Har du lastet ned Solo Goodiebag appen? Og er det noen som allerede har vunnet noe?

Har du snapchat, så kan du følge Solo under navnet @solosoftdrink . Der kommer også tips om når reklamene går!

#solobrus #sologoodiebag #vinn #solostæsj #genser #lue #solo

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits