HVA SKJER MED LIKER-KNAPP??

 • 28.04.2010 kl.11:41
 • //
 • Blogg
Hei folkens!!

Nå har det visst kommet opp en ny greie på blogg.no her. Oppdaget plutselig at jeg hadde fått en Liker-knapp under inlegget mitt i går! Og i dag oppdaget jeg at det på noe info om nettopp dette. Jeg trodde det var noe som hadde hengt seg her jeg, siden jeg har sånn tilhengerboks også!

Dette fungerer altså slik at når du har lest et innlegg, så kan du trykke på liker knappen. På denne måten vil det komme opp på din facebook side (du må enten være logget inn, eller så får du beskjed om dette) at du liker dette blogginnlegget. Dine venner vil da kunne se at du liker det, og kunne klikke på linken til innlegget. Så om mange liker innlegget ditt, vil det altså være større sjanse for at flere leser det!! Det vil se sånn her ut:Jeg håper bare ikke det blir sånn: liker du min, liker jeg din greie. Hva tror dere?

Jeg har allerede prøvd å trykke på liker på et par innlegg, og sett at det har dukket opp på forsiden av blogg.no, der det har kommet en ny spalte eller hva jeg skal kalle det. Det virker som det siste innlegget som noen har likt havner øverst, og under streken ser man de som er mest likt tilsammen. Kanskje ikke overraskende av Voe har 4 av 7 innlegg her!Jeg håper iallefall at folk kan bruke denne liker knappen fornuftig. At ikke det blir en krig om å få flere lesere, men at man trykker på knappen fordi man faktisk synes innlegget var bra og til nytte for andre.

Hva synes dere om denne Liker-knappen, og hvordan tror dere den vil bli brukt?
Liker dere dette innlegget tro?

HAR FÅTT PAKKE FRA MALAWI!! :D

 • 26.04.2010 kl.23:41
 • //
 • Blogg

Hei!! En liten update fra i går! I dag våknet jeg med dundrende hodepine. Ikke akkurat den beste starten på dagen, men fikk i meg noen piller og sov litt til!! Da gikk det mye bedre :)

Dro etterhvert ned til byen, for å hente pakke fra Malawi!!! De som var der nede sist hadde fått med seg fra "familien min" der nede. Altså den familien jeg støtter der :) Da de dro nedover sendte jeg med et engangskamera + noe tøy! De har nå tatt bilder av seg selv og ting der nede, og sendt kamera tilbake!!

Kamera leverte jeg på Japan Photo ista, og vil få bildene tilbake om ca en uke! :) Gleder meg veldig til å se bildene!! Og jeg får de på cd også, sånn at jeg kan legge noen ut her på bloggen!! =)

Fikk også med et kjempekoselig brev, der det sto hvor takknemlige de var! De har fått noen penger fra oss, og har nå kjøpt sement for å lage gulv, samt vindus og dørkarmer! Det er veldig koselig å høre at pengene går til noe! Dette er nemlig en veldig fattig familie som har hus uten gulv, vinduer og strøm. Så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det kan bli etterhvert!! De tjener 350kr i måneden, og da sier det seg selv at de ikke har så god råd!! Men glad jeg kan hjelpe iallefall!! :)

Her er et bilde av meg og barna i familien:

Er de ikke vakre?? (og meg med lyst hår btw) Barna er 10, 8 og 1/2 år! ;)

Støtter du noen i et annet land i verden, evt hvor og hvem!??

HVILKEN OUTFIT HADDE DU VALGT!??

 • 25.04.2010 kl.21:33
 • //
 • Blogg

Jeg har vært inne på lookbook.nu og sittet på diverste antrekk! Moro å få litt inspirasjon av andre!! :)

Hvilken outfit hadde du valgt?

Jeg likte alle, men nr 2 kunne jeg ikke følt meg komfortabel i! nr 3 var veldig søt og sommerlig, selv om ikke hele antrekket synes. Nr 1 og 4 kunne jeg absolutt gått i :)

MOTIVASJON? HVOR FINNER MAN DET??

 • 25.04.2010 kl.19:11
 • //
 • Blogg

Klokka har passert syv og jeg har enda ikke fått gjort noe fornuftig i dag, selv om jeg var superfornøyd og veldig motivert i går. Hva har skjedd i løpet av natten? Har noen vært å stjelt motivasjonen min mens jeg sov?

Jeg opplever stadig mangel på motivasjon til å gjøre ting. Spesielt skolearbeid. Det er alltid noe som er morsommere! Men så utrolig deilig det er når man er ferdig. Burde ikke det være motivasjon nok? Hmmm...

Og når det kommer til trening. Finnes det noe deiligere enn når man er ferdig med en treningsøkt? Når man virkelig føler at man har brukt kroppen sin, og er på vei til et resultat man vil bli mye mer fornøyd med enn slik man har det nå!!?? Hvorfor er det da så sinnsykt vanskelig å komme seg opp av sofaen, stolen eller what ever?

Og så var det kosthold. Holder man et godt kosthold føler man seg mer opplagt, selvtilliten øker og livet ser generelt lysere ut! Etter man har spist godis eller lignenede så føler iallefall jeg meg daff, fet og elendig.

Hvorfor er det så sykt vanskelig å finne motivasjon til ting man VET at man blir glad for senere?? Er det bare gleden der og da som teller?


random fra Barca! :)

Hvor finner dere motivasjon? Og hva gjør dere på dager hvor dere ikke er motivert til noenting?

SEIER SEIER SEIER!!! :D

 • 25.04.2010 kl.18:09
 • //
 • Blogg
I dag, hadde jeg store planer om å følge opp min fine arbeidsøkt jeg hadde i går! Fikk faktisk gjort alt jeg hadde planlagt!! Og skulle stå opp tidlig i dag, og gjøre masse mer!!

For det første klarte jeg ikke å stå opp tidlig, og for det andre så var det sånn helt plutselig masse annet jeg måtte gjøre!! Ja jeg bare måtte :p

Og klokka 16 var det fotballkamp da! Lyn vs. FFK! Egentlig en ganske dårlig kamp etter min mening, men VI VANT!! Rajo Piroja scora to mål for laget mitt :)


Her har vi kongen selv!! :) (Bildet fra f-b.no)

Liker du fotball? Hvilket lag holder du med?

Mine lag er FFK i Norge, og Valencia i Spania ♥

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits