COMEBACK!??? :)

Hei folkens! :)

Var tilfeldigvis innom bloggen min nå og ble utrolig overrasket da jeg sjekket statistikken. Er det fortsatt noen som gidder å lese bloggen min når jeg ikke kommer med nye innlegg? Ikke at jeg har så mange lesere som tidligere, men at det er innom mellom 20 og 100 personer på bloggen min hver dag er jo egentlig ganske utrolig når jeg ikke har blogga på "år og dag".

Vel.. Har jo tenkt litt fram og tilbake på om jeg skal begynne å skrive litt igjen, eller om jeg bare skal legge ned hele denne bloggingen. Egentlig så savner jeg det litt, men av en eller annen merkelig grunn så har jeg lissom ikke funnet tid til det mens jeg har bodd i Spania. Aner ikke hvorfor, for har jo egentlig tid, :) Prioriteringer tenker jeg. Vel.. når jeg gikk inn hit igjen nå, så fikk jeg brått litt lyst til å begynne igjen. Og så er det jo flere der hjemme som jeg ikke snakker med så ofte, som innimellom sier de savner oppdateringer om livet mitt. Så kanskje ikke så dumt å blogge likevel!?

Tenker at jeg skal gjøre et forsøk på "Comeback"., så får vi se hvordan det går. Jeg kan garantere at ikke det blir daglige innlegg, men sånn nå og da!

Siden det er så lenge siden jeg har blogget nå, så er jeg egentlig litt usikker på hvor jeg skal begynne, skal jeg skrive om sånn jeg har hatt det i Valencia fram til nå, eller skal jeg bare kjøre på å skrive om hva jeg driver med akkurat nå, og hva jeg skal gjøre framover?? Noen forslag? :)

Det kan jo hende noen av dere har noen spørsmål, siden jeg har vært fraværende så lenge, så da kan dere jo egentlig fyre løs og bare spørre i vei i kommentarfeltet!!!  Og så skal jeg lese litt igjennom de gamle innlegga mine for å se litt hvor jeg var da jeg slutta å blogge! :) Noen som vil se bilder fra livet mitt her?

Til eventuelt nye lesere så kan jeg fortelle at jeg bor i Valencia i Spania. Har bodd her siden september. Studert spansk i 3 mnd og for øyeblikket jobber jeg! :)

Slenger med et bilde av meg selv likegodt!


Bildet er tatt for noen uker siden på et utested.


Sååååå- Har dere noen spørsmål? evt forslag til hva jeg skal fortelle dere om??

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits