HJELP!!! BARE TO MÅNEDER IGJEN!!!

Hei folkens ♥

I dag er egentlig en ganske spesiell dag av flere grunner. Det vil si at datoen er litt spesiell. I dag er det nøyaktig 10 måneder siden jeg og Mailson ble kjærester, og nøyaktig to måneder til vi gifter oss!! Vi gifter oss faktisk nøyaktig et år etter vi ble sammen. 

Når det kommer til bryllupsplanlegging så burde jeg strengt talt vært mer eller mindre ferdig med alt sammen nå. Det er det som stort sett er vanlig når jeg leser på diverse forum og lignende angående å planlegge et bryllup. Vel.. Nå skal jeg være så ærlig å si at realiteten er en helt annen her hos meg. Og dere som kjenner meg sånn på ordentlig vet vel at jeg er en person som ikke stresser så mye og som tar ting med ro. Mye blir ordnet i siste liten, likevel blir det som regel knallbra til slutt om jeg kan si det selv. Og la oss håpe at det blir det denne gangen også!

For å oppsummere litt er lista over hva som gjenstår, mye lenger enn lista over hva som har blitt gjort. Bare se her:

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er booket for en stund siden, men det var jo ikke akkurat en kjempejobb. Gjort på 5 min :)

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den ble fixa her om dagen, takket være min gode venninne Rebekka som har kontakter. Gleder meg til å se den :) Ps: den er ikke bakt enda :p

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for under en uke siden. Lovlig sent, men godt :) Jeg ble iallefall fornøyd med sluttresultatet.

♥ Brudepiker/brudesvenn. Har avtalt med noen søte små som skal være dette. Kun avtalen er i boks. Klær og lignende er ikke klart.

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben :) Veldig takknemlig!

 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Dette står på lista over ting som skal gjøres denne uka. Vet ikke om vi blir ferdig nå, men må iallefall få bestemt salmer og sånt.

♥ Kjolen. Jeg jakter fremdeles på den perfekte kjolen til den perfekte prisen. Titter stort sett på finn og har sett meg ut noen fine som jeg håper jeg skal få prøvd snart.

♥ Dress til mannen. Han har ingen fra før, så dette må også kjøpes nytt.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Jeg vil gjerne ha på plass min kjole først for å eventuelt mache litt.. Men får se. Plutselig kommer jeg over noe.

♥ Alt av tilbehør til kjole og dress. da tenker jeg på smykker, sko, hårpynt osv.

♥ Handling av mat og drikke. Planen er noen turer over grensa for å kjøpe både kjøtt og alkohol.

♥ Ringer. Sent ute? Tja.. er vel det, men det står også på lista for denne uka. Må finne ut om vi skal kjøpe i butikk eller hos en privat person.

♥ Avtale med frisør. Jeg må jo bli fin på håret, og da trengs både en førtime og en avtale til selve dagen. Dette punktet er Mie egentlig i gang med, men må få snakket med frisøren selv og :)

♥ Ordne istand location. Det er masse å gjøre på uteområdet på hytta for at det skal bli klart til bryllupsfest. Tror neste tur blir til helgen.

♥ Ordne pynteting til festen. Noe skal lages og noe skal kjøpes.

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Trenger jeg si mer... her har jeg litt jeg må finne ut av.

♥ Lydanlegg. Rebekka er satt på saken:) Har full tillitt til henne!

♥ Brudebuketten. Ikke ordna og er veldig usikker på både farge og hvordan vi skal gjøre det. Er jo så dyrt i blomsterbutikken. Lage selv? hmm.

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet.

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Må få ordna med bra kullgriller til det deilige kjøttet.

♥ Kaker og tilbehør. Få oversikt over hvem som eventuelt tar med hva. Håper at dette punktet går litt av seg selv.

♥ Transport. Vet ikke hvordan vi skal komme oss fra kirken til hytta enda. Noen forslag?

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og :)

♥ Overnatting. Finne ut av om vi skal overnatte på hytta og eventuelt hvem fler som skal.

Denne lista ble jaggu lang. Er det noe jeg har glemt her? Uansett, som dere skjønner så har vi (les: jeg) nok å gjøre framover. Heldigvis har vi mange snille folk rundt oss som hjelper til. Det setter jeg utrolig stor pris på, og vet inni meg at dagen kommer til å bli helt perfekt!


Er ikke disse skoene bare helt fantastiske. Dette hadde virkelig vært en drøm å gå i, men kan ikke ha sånne på hytta. Digger at det er "something blue" under skosålen 


Invitasjonene er sendt. Ble fornøyd med resultatet. Ville gjerne ha litt romantisk og naturlig look og det ble det. Det båndet dere ser nederst i hjørnet er på hjørnene som ligger diagonalt for hverandre. :) Båndet er kjøpt på nille, resten på panduro!

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Hvordan lå du ann da det gjensto to måneder?

#bryllup #wedding #tomåneder #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår #invitasjoner #sommerbryllup #brud

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK! TUSEN TAKK ♥

NEW IN: HERLIG MINTGRØNN KÅPE <3

 • 26.04.2015 kl.21:02
 • //
 • Mote

Hei alle sammen ♥

Her om dagen skrev jeg at jeg hadde fått to nye pakker i posten, og nå tenkte jeg at jeg skulle vise fram et av plaggene jeg fikk. I dag skulle vi i konfirmasjon, så anledningen var perfekt for å ta i bruk min nye mintgrønne kåpe fra Sheinside. Jeg bestilte den i str. L og er utrolig fornøyd. Den passer perfekt, er deilig å ha på, kvaliteten er god og jeg elsker at den har litt sommerlig farge til tross for at den er god og varm. Helt ypperlig for det norske klima. Denne kan jeg jo faktisk bruke på sommern også om det skulle være litt kjørlig. Jeg brettet opp armene, for jeg synes det passet fint, så den er egentlig litt lenger på armene enn det dere ser på bildene. I dag machet jeg jakken til en lett og ledig blå kjole (kjøpt i Valencia) og høyhæla nudefargede sko fra Buffalo. Jeg gleder meg veldig til å prøve den til olabukse også. Tror det kan bli skikkelig stilig. Dere får se bilder av det når jeg får tatt noen :)

Her er min nye elskverdige kåpe!! Du får kjøpt den HER.

Kåpa fra Sheinside er sponset Fikk tatt noen fine bilder av kjekkasen min også, så nå kommer han på bloggen enten han vil eller ikke :) Skjorta hans er fra nelly.com, Jakka fra Tiger og buksa fra Carlings.Hva synes du om mitt nye tilskudd i garderoben?

Ønsker du å se fler bilder, pris eller kjøpe denne kåpa, kan du klikke HER. Jeg synes det er ekstra fint at den har en så fin pris :)

#mote #outfit #fashion #klær #kåpe #sheinside #nettshopping #shopping #mintgrønn #outfitoftheday #jakke #vår #sommer #fornøyd #newin

30 TING Å GJØRE FØR DU DØR!! HERE IS THE BUCKET LIST!

Hei alle sammen! ♥

Det sies at alle har en bucket list. Har du en? En bucket list er rett og slett en liste over ting du vil gjøre før du dør. Her kan man jo velge noen store ting, eller ramse opp mange småting du har lyst til å oppnå i løpet av livet. Det er mange ting jeg har lyst til å oppnå i løpet av livet, men jeg har aldri skrevet en bucket list. Ikke før NÅ! 

Her er tingene som står på min bucketlist og som jeg mener alle burde gjøre før de dør: 

 1. Oppleve nordlys. Det ser så utrolig vakkert ut. Jeg kunne virkelig tenke meg å oppleve dette. Og det bør jo ikke være umulig så lenge man bor i Norge.
   
 2. Løpe maraton/halvmaraton. Dette har ikke jeg klart enda, men hadde vært gøy å en dag være i form til det.
   
 3. Donere blod. Hvorfor ikke hjelpe andre hvis man kan?
   
 4. Lære å spille et instrument. Her kan det se ut som jeg kommer til kort, men hadde vært gøy å kunne spille f.eks gitar.
   
 5. Besøke alle kontigentene i verden. Å reise og oppleve verden er fantastisk. Jeg mangler kun Australia på dette punktet, men vil gjerne oppleve mer i de andre kontinentene også.


   
 6. Lære seg et nytt språk. Da tenker jeg på et språk du ikke har lært fra du var liten. Å lære seg et nytt språk i voksen alder åpner mange nye dører og beriker livet ditt.
   
 7. Prøv zipline. Å kaste seg ut på en line ned gjennom skogen høres både skummelt og spennende ut. Dette er noe jeg virkelig vil prøve

   
   
 8. En uke uten telefon/nett/tv. Dette er nesten utenkelig i dagens samfunn. Selvom dette er noe jeg ufrivillig opplevde litt av på jorda rundt, så tror jeg det er godt for kropp og sjel å logge seg litt av alle duppeditter og bare nyte livet og personene man er sammen med.
   
 9. Dra på livekonsert til favorittbandet/artisten din. Konsert er magisk, spesielt når det er favoritten som står på scenen.
   
 10. Gjør frivillighetsarbeid. Å bidra i samfunnet uten å få noe igjen er noe alle burde gjøre. 
   
 11. Se de 7 underverker i verden. Hadde jeg hatt penger nok, hadde jeg nok reist hele tiden.
   
 12. Se en storkamp i fotball. Og da mener jeg ikke en tippeligakamp i Norge, men en skikkelig storkamp ute i verden, full av liv og gærne supportere.
   
 13. Lære å danse. Salsa, samba, swing. Å lære seg en ny dans er god trening, gøy og gjør seg når du ankommer dansegulvet.
   
 14. Dra på safari i Afrika. Denne kan jeg krysse av min liste, og er absolutt noe å anbefale andre. For en opplevelse.


   
 15. Prøve Elvevandring. Dette gjorde jeg i spania og er virkelig en spennende opplevelse. Å gå nedover en elv, hoppe, svømme under, følge med fossen nedover. Utrolig spennende.
   
 16. Sove under åpen himmel. Sov på verandaen en gang som barn, men det var halvveis under tak og tells ikke helt.
   
 17. Fly en tur i luftballong. Dette virker både fantastisk og utrolig skremmende. Tenk så liten man er oppi lufta.
   
 18. Besøke et sted rammet av ekstrem fattigdom og hjelpe noen der. Tror alle har godt av å se hvordan livet virkelig kan være for å sette ting litt i perspektiv. Å hjelpe noen som lider av fattigdom kan forandre liv. 
   
 19. Dykking. Under trygge forhold kunne jeg tenke meg å dykke for å se alt det vakre som finnes under vannoverflaten.
   
 20. Få et barn. Jeg har enda ikke opplevd dette, men tror det må være en av de største tingene man kan oppleve.
   
 21. Bo i utlandet. Dette mener jeg så absolutt alle bør prøve i løpet av livet. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg forlot Norge litt. 
   
 22. Gi en hjemløs person en gave. Å gi er bare glede, så hvorfor ikke glede noen som virkelig trenger det!?
   
 23. Ri på hest. Jeg har vel gjort dette da jeg var liten, men kunne tenke meg å gjøre det igjen, selv om jeg er litt nervøs for å dette av.
   
 24. Fjellklatring. Jeg har prøvd å klatre i klatrevegg, men å klatre ute i naturen virker utrolig spennende. Dette kunne jeg tenkt meg.


   
 25. Kjørt Rib med vennegjengen. En dag på vannet i en båt som går fort som bare det høres veldig kult ut.
   
 26. Eie egen bolig. Dette har jeg klart en gang, men nå eier jeg ikke og det vil jeg gjerne gjøre igjen.
   
 27. Road trip til ubestemt sted. Å bare sette seg i bilen med kjæresten eller gode venner og kjøre uten å ha planlagt noen ting høres utrolig gøy ut. Bare sørge for å ha med litt klær, pass og nok penger!


   
 28. Lære å surfe. Dette ser utrolig vanskelig ut, men tenk så gøy!
   

   
 29. Finne den rette. Er det ikke det livet handler om? Å finne noen å leve sammen med? Jeg føler definitivt at jeg har funnet den rette for meg.
   
 30. Bli intervjuet i et av landets største magasiner. Det hadde vært stort å bli intervjuet for noe bra du har oppnådd eller noe du står for som du er stolt av. 

HVA STÅR PÅ DIN BUCKET LIST? 

//Del innlegget om du er enig i noen av punktene :) Takk!

#bucketlist #lister #30ting #førdudør #reise #danse #safari #surfe #kjærlighet #roadtrip #zipline #nordlys #hjelpe #fbarn #familie #dykking #bolig 

(kilde til bildene får du ved å trykke på bildet)

 

GOD OG LETTVINT VEGETARPAI !!

Hei alle sammen ♥

Da skal jeg dele med meg en utrolig lettvint rett som jeg selv har undervurdert. Nemlig PAI. Tror jeg kan telle på en hånd hvor ofte jeg har spist pai i mitt liv. Og kan vel telle på to fingre hvor ofte jeg har lagd pai selv, og ikke kjøpt en ferdig pai fra frysedisken. 

Gjennom Adams Matkasse fikk jeg nå prøvd meg på pai igjen. Denne gangen vegetar og den var veldig god! En av mine favoritter fra matkassa! =) 

Dette trenger du for å lage denne paien:

Brokkoli, Egg, Hvitløksfedd, Paideig, Västerbottensost, melk, olivenolje, salt, pepper og vann. Gjerne litt salat ved siden av også. Jeg tok det jeg hadde, så ble bare kinakål og mais denne gangen. 


Västerbottensosten var ny for meg, men den var utrolig god på smak. Hvis du liker litt kraftig smak på osten, bør du prøve denne.


Pai in the making. Få ingredienser, men akkurat passe for en nydelig pai!

Slik gjør du:

 1. Sett ovnen på 200 grader. Sett 1 liter vann på kok med litt salt i en kjele.
   
 2. Smør en paiform med olje (Jeg brukte olivenolje, men her kan du velge hva du liker best selv). Rull ut 1 pk paideig i paiformen, og trykk langs kantene slik at paien får sin karakteristiske form. Bruk en gaffel og lag små hull i bunnen. Forstek paiskallet midt i ovnen i ca 5 minutter.
   
 3. Kutt 1 stk västerbottensost i biter på ca 1x1 cm.
   
 4. Kutt 1 stk brokkoli i buketter, og kok i vannet fra punkt 1 i ca 2 minutter.
   
 5. Visp sammen 3 stk egg, 2 dl melk og 2 stk hvitløksfedd (presset) i en bolle. Fordel brokkolien og osten i paiskallet, og hell over eggeblandingen. Stek deretter paien midt i ovnen i ca 25 minutter, eller til den har stivnet.
   
 6. Riv opp 1 pk salat med hendene. Ha på litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Eventuelt tilsett mais, fetaost eller andre ingredienser du liker selv.

Tips: Jeg likte denne enkle paien veldig godt, men her er mulighetene mange. Tilsett ingredienser som du synes er godt og lag din helt spesielle pai. Jeg tror jeg kommer til å prøve meg på flere varianter framover! 

Det ferdige resultatet ser du her: SPIS OG NYT!!!
VIL DU PRØVE ADAMS MATKASSE?

Nå i April får du FRUKTKASSEN med på kjøpet om du bruker denne rabattkoden: K657429. Fruktkassen koster vanligvis 149,-. I tillegg får du også matkassene litt billigere første gang du bestiller. Klikk HER for å besøke hjemmesiden til Adams Matkasse! Legg inn rabattkoden når du gjør bestillingen :)


Produktene er sponset


Er du glad i pai? Hva inneholder din favorittpai?

#pai #adamsmatkasse #mat #matkasse #kosthold #vegetar #food #middag #lettvint #dagensmeny #meny 

*Følg meg gjerne på facebook*

LIVSTEGN, PLANENE MINE OG PAKKE I POSTEN!!

 • 22.04.2015 kl.21:52
 • //
 • Blogg

Hei alle sammen ♥

Nå har det gått mange dager siden jeg har skrevet noe på bloggen, tittet på bloggen eller tenkt på bloggen i det heletatt, så på tide med et livstegn fra meg nå! Jeg har en betennelse i spiserøret som kan plage meg fra tid til annen og nå har det vært en sånn tid igjen. Derfor har det overskuddet jeg har hatt blitt brukt til å ta vare på meg selv. De siste ukene har jeg også fått lagd en hjemmeside som fungerer som invitasjon til bryllupet vårt. De inviterte får en invitasjon i posten hvor det står at de kan gå inn der for mer informasjon. Den ble egentlig kjempefin, men siden det er en privat invitasjon, vil jeg ikke dele den på bloggen. Men om det er noen der ute som skal gifte seg og trenger litt tips til en sånn side, er det bare å spørre. Jeg synes det er kjempehyggelig å hjelpe andre ♥ 

Ellers når det gjelder bryllupsplanleggingen begynner ting å falle mer og mer på plass. Jeg har fått skrevet en liste over hva jeg skal gjøre hver uke fram til bryllupet. Det er ikke så utrolig mye, men det er utrolig deilig å få det ned på papiret, slik at jeg bare kan stryke ut ting etterhvert. Heldigvis har jeg også mange snille venninner som hjelper til å få ting ordnet! Kan røpe at denne ukka står det kjole, ringer og sverigetur på lista mi. Godt jeg har fire dager til på meg! :)

I dag fikk jeg hentet to pakker som har kommet til meg i posten! Det er sponsorgaver og et stort plaster på såret når man har vært litt syk. Jeg fikk en utrolig fin mintgrønn jakke og en svart genser med hvite striper. Begge deler passet og kommer på bloggen i løpet av noen dager! :) 

Ellers har jeg flere planer for bloggen framover. Har noen oppskrifter jeg skal dele, nye klær, litt mer om bryllup, trening, bucketlist osv. Selv om det er mange dager siden jeg har skrevet eller vært aktiv her, så ser jeg at det er mange som er innom bloggen min, og må bare si at det setter jeg veldig stor pris på!!! Hyggelig når folk følger med og gidder å lese alt det rare jeg rabler ned her!! Litt klisje, men... I love you ♥

Ha en kjempefin kveld videre!! Vi blogges! 


Random bilde. Jakke HER  (adlinks)


Minner om at det kun er to dager igjen av rabattkoden på 20% på cover til mac eller tlf. Trykk HER for å lese innlegget med rabattkoden!

Henter du ofte pakker i posten? Hva er som regel i pakkene? (enten om du bestiller selv, eller får)

#livstegn #blogg #laptop #rabatt #planer #syk #mote #klær

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits