LADY IN RED! Helt nydelig kjole!

 • 31.05.2015 kl.18:23
 • //
 • Mote

Hei folkens! ♥

I dag skal jeg vise fram en helt nydelig kjole som jeg har fått fra Sheinside. Jeg var litt i tvil da jeg valgte den ut, men ble så utrolig fornøyd når jeg fikk den. Fargen, stoffet, følelsen av å ha den på. Den er helt perfekt! En kjole som går ann å bruke hvis du vil pynte deg en dag, skal på sommerfest eller ut på middag f.eks! Her er det bare å tilpasse tilbehøret! Kjolen får du kjøpt HER, og her finner du både pris og mer informasjon om kjolen!! Jeg var så heldig at sola endelig skinte i dag.. perfekt for bilder! Bare synd at det ble så sterkt lys, for jeg myser jo på hvert eneste bilde.. :) Jaja, dere får leve med det og se på kjolen! :)

Kjolen er sponset av Sheinside


Her har jeg matcha den opp med en gammel olajakke jeg fant. Kanskje jeg skal ta den litt i bruk igjen...!?


Feeling good in my new dress ♥

Klikk HER for å ta en nærmere titt på kjolen! HER FINNER DU OGSÅ BILDER AV ANDRE I DENNE KJOLEN!!

Hva synes du om kjolen? Kunne du tenkt deg en slik kjole?

#kjole #sheinside #dress #rød #outfit #mote #fashion #outfitoftheday #happy #sol #sommer 


LES OGSÅ : OPERASJON BRUDEKROPP, DAG 3 PÅ C9  OG  SUNN OG GOD FROKOST 

Følg meg også gjerne på Facebook ↓ eller på Instagram (Knertis)

NYE BRYN FRA PURE JOY OG VINNER AV GIVEAWAY!

Hei alle sammen ♥

Nå har jeg endelig fått orden på bryna mine! Takket være Nina på Pure Joy i Fredrikstad. Nå hadde jeg jo "spart" et par uker, men jaggu trengtes en opprydning. Jeg er ikke god på å ordne bryna mine selv, så er utrolig takknemlig for jobben Nina gjorde! Dette er første steg mot fine bryn til bryllupet. Neste time er 4 dager før jeg gifter meg, så da blir de helt perfekte til den store dagen! Pure Joy ligger over Japan Photo i Fredrikstad og har mange fine behandlinger. 

Her ser dere resultatet. Jeg ble veldig fornøyd! Og modern sa faktisk at ho aldri hadde sett bryna mine så fine før, så det er jo et godt tegn! :) 


Før og etter behandlingen..


De selger også flott mineralsminke som jeg snart skal prøve ut! Det siste bildet er tat rett etter behandlingen, derfor jeg er så rød ;)

Før, under og etter behandlingen.. ♥


Her har du meg sammen med vakre Nina som fixa bryna! ♥


Sminke fra Barefaced Beauty..


Velværeprodukter fra salongen..


Fornøyd med "nye" bryn! :)

Behandlingen er delvis sponset.

Hva synes du om behandlingen? Ordner du dine selv eller på salong?

Pure Joy tilbyr også mange andre type behandlinger og selger også diverse produkter. Du kan se alt ved å klikke inn på hjemmesiden HER, eller facebooksiden HER. Vil du gå rett til nettbutikken kan du klikke HER.

Jeg ble veldig fornøyd og kommer ikke til å nøle med å besøke salongen ved flere anledninger!! =)

#purejoy #sminke #bryn #øyenbryn #styling #napping #voksing #salong #beauty #skjønnhet #velvære 

 


VINNER AV GIVEAWAY!!

På mandag la jeg ut en ny giveaway på bloggen der du kunne vinne en olabukse fra Romwe og en overraskelse fra The body Shop, og nå er vinneren kåret!

Den heldige ble: Tilla Celine (til-aune@live.no). GRATULERER!!!♥ 

OPERASJON BRUDEKROPP, DAG 3 på C9!

Hei alle fininger ♥

Endelig har jeg kommet til dag 3. Som dere vet så holder jeg jo på med C9 kuren som er en kur som går over 9 dager for å rense kroppen og gi den en kickstart for en bedre livsstil. Du kan lese mitt første innlegg HER om du ikke har lest det. Der forklarer jeg også mer om dietten. Sist jeg skrev hadde jeg jo så vidt startet og den første dagen gikk ganske bra. Etter det har det nå gått to dager, og det er derfor på tide med en liten oppdatering.

Dag 2.

Dag to gikk veldig dårlig for min del, fordi jeg ble dårlig. Jeg kastet opp store deler av dagen og hadde intens hodepine helt fra jeg sto opp til jeg la meg. Om dette hadde noe med kuren å gjøre eller om jeg kanskje hadde blitt dårlig uansett, vet jeg ikke, men det var en ganske slitsom dag i går. Alt jeg fikk i meg fra C9 pakken kom opp igjen så jeg var ganske energiløs og litt fortvilet fordi jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre. Prøvde med smertestillende etterhvert, men hjalp ikke så mye det heller. Uansett så tok jeg meg etterhvert et polarbrød og det hjalp. Kvalmen forsvant utover kvelden og jeg klarte faktisk å få i meg en fruktsalat på kvelden også. 


Alt dette fra frilisten

Dag 3.

Nå er også den tredje dagen kommet til ende. Jeg har vært i litt dårlig form på morran i dag, men formen har gradvis kommet utover dagen og nå føler jeg meg helt fin. Det var deilig å få i seg litt mer mat og kjenne at kroppen stadig tok opp mer næring. I dag har jeg ikke spist noe særlig fra frilisten, men jeg har spist en deilig tacomiddag nå på kvelden. Middagene kan jo ligge på 600 kalorier nå og det er utrolig deilig. Denne dagen er også veie og måledag og hittil på disse to dagene så har jeg gått ned 1,4kg og tatt av 5,5cm fordelt rundt på kroppen. 6 dager igjen og jeg er superspent på fortsettelsen. I går da jeg la meg var jeg ganske motløs, men i dag når jeg legger meg føles jeg som et mye bedre menneske. 
Varene i C9 pakka.

Nå har jeg fått noen dager på meg, så jeg tenkte at jeg skulle si litt om hva jeg synes om produktene i pakka. Jeg har lovt dere og meg selv å være helt ærlig, så her kommer den nakne sannhet om C9 produktene:

Forever Aloe Vera Gel: Helt ærlig, denne smaker pyton. Den finnes visst i forskjellige smaker, men den som følger med i pakka er naturell og den er ganske grusom på smak. Likevel har jeg klart å få den ned uten problemer. På de første to dagene skal man bare ha litt av den av gangen og da valgte jeg rett og slett og shotte den ned og skylle ned med et glass vann etterpå. Så lenge du tar den rett ned merker du nesten ikke smaken. I dag skulle jeg ta 120 ml på en gang. Det ble ca et halvt glass. Jeg fylte så resten av glasset med vann og bælma over tre ganger, mens jeg tok en slurk pure eple juice innimellom for å få en bedre smak i munn. Jeg anbefaler IKKE å blande denne med shaken, for da ødelegger du smaken på shaken. Bare få den rett ned :)

Forever Ultra: Dette er shaken og jeg har min med vaniljesmak. Jeg synes denne smaker helt greit. Jeg har prøvd å blande den både med vann og med soyamelk uten søtning og begge deler fungerer. I dag kjente jeg at jeg faktisk gleda meg litt til å ta shaken, så det må jo være et godt tegn. Vet også at mange blander den med bær og lignende og C9-heftet har mange fine forslag til hva du kan blande med.

Forever Fiber: Denne smaker egentlig ingenting og er helt grei å blande med vann. Man skal jo få i seg mye vann uansett! Det som jeg har merket med denne er at det virker som jeg får litt ekstra energi etter at jeg har tatt den. Et skikkelig pluss :)

Forever Lean: Et kosttilskudd i form av en tablett, så er vel ikke så mye mer å si om den. Smaker ingenting, men gjør forhåpentligvis nytta si. Det skal ta bort søtsuget ditt, og det er jo ikke så dumt. Jeg har ikke hatt noe søtsug etter jeg begynte på C9, så det ser ut til å fungere. Jeg er vanligvis en godtemums :)

C9-Heftet: Dette heftet inneholder all informasjon du trenger for å gjennomføre C9-kuren på best mulig måte. Oppskrifter, avkrysningsskjema for hver dag, Friliste for hva du kan spise hele tiden, tips, informasjon, vekt- og måleskjema og mer. Veldig nyttig

Målebånd: Trenger heller ikke så mye beskrivelse, bortsett fra at jeg er glad den fulgte med for jeg har rota bort det jeg hadde :)

Da er dag 3 over og jeg har faktisk hørt at fra dag 4 skal man få mye mer energi, så da er det vel bare å glede seg! :)

Har noen av dere prøvd kuren? Eller vil du prøve? Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan det har gått for dere.

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Velger du å bestille nå i Mai, så får du med en shaker og en liten gave på kjøpet! =)

Følg meg gjerne på facebook, hvis du vil se hvordan dette går! ♥


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER . VINNER TREKKES LØRDAG FORMIDDAG!

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015!  OG  HYTTA SNART KLAR FOR BRYLLUP!

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

HJELP! UNDER EN MÅNED IGJEN!!

Hei folkens ♥

Nå er det faktisk under en måned til vi gifter oss. Det vil si at for to dager siden så var det akkurat en måned, og nå flyr tiden nesten i fra oss her.Jeg skrev et innlegg når det gjensto to måneder med en oppdatering over alt som var gjort og alt som ikke var gjort (les innlegget HER). Den gangen var det veldig mye som gjensto og nå er det heldigvis litt mer som har havna på "gjort-lista". Likevel går tiden veldig fort nå. og det gjelder å stå på og ha god oversikt for at noe ikke blir glemt! Det er altså bryllupet vårt jeg snakker om, hvis det skulle være noe tvil. Vi gifter oss 27. juni :)

Når det er mindre enn en måned igjen, så burde vel egentlig alt vært ferdig, men hos meg så blir ikke ting ferdig før i siste liten. Det er helt vanlig, men alt blir som regel veldig bra uansett. Vi skal ha festen ute, noe som også gjør at ikke alt kan gjøres klart lang tid i forveien. Det viktigste er at det er en plan, og nå skal jeg servere dere sannheten om hva som har blitt gjort og hva som gjenstår!

Dette er gjort:

♥ Kirken. Kirken er booket for en stund siden, men det var jo ikke akkurat en kjempejobb. Gjort på 5 min :)

♥ Lokalet. Location er bestemt og det blir på hytta vår. Nå er det bare å håpe at været er med oss, for vi skal være ute.

♥ Brudekaka. Den er i boks! Ei venninne av Rebekka skal lage :) Spent!

♥ Invitasjonene. De ble sendt ut for en stund siden. Fristen for å svare var på søndag, men fortsatt en del svar som har uteblitt. Må nok purre litt ;)

♥ Brudepiker/brudesvenn. Vi skal ha to jenter og to gutter. Dette er avtalt og i orden!

♥ Fotograf. Jeg har snakket med en god venn som er fotograf og som skal ta seg av denne jobben :) Veldig takknemlig!

 ♥ Kjolen. Endelig!! Kjolen har ikke kommet, men den er i produksjon og forhåpentligvis på vei hit snart! Jeg bestilte den hos en dame i Moss som tidligere har drevet en brudesalong. Hun fikk bestilt en til meg etter mine mål direkte fra fabrikken. Veldig spent!! :)

♥ Dress til mannen. Denne kjøpte vi på Vestby. Kostet egentlig 5000kr, men var satt ned til 1600kr, så det var vi kjempefornøyd med. Sko er også kjøpt til han.

♥ Klær til brudepiker/brudesvenner. Dress til gutta er i boks, og kjolene til jentene er på vei i posten! Håper de passer!

♥ Avtale med frisør. Her har jeg avtalt med ei venninne som ikke er frisør, men som bare er veldig flink til å ordne hår. Skal også en tur til frisøren noen dager før bryllupet og farge det, sånn at alt er tipp topp klart! 

♥ Lydanlegg. Vi får lånt av faren til Rebekka!! Veldig førnøyd med det :)
 

Dette gjenstår:

♥ Skrive kirkeprogram. Dette står på lista over ting som skal gjøres denne uka. Vet ikke om vi blir ferdig nå, men må iallefall få bestemt salmer og sånt.

♥ Alt av tilbehør til kjole og dress. da tenker jeg på smykker, sko, hårpynt osv. Her mangler enda noe av mitt tilbehør, bl.a sko. Er veldig usikker der

♥ Handling av mat og drikke. Noe er handlet inn, men mye gjenstår! Min kjære bror, kommer til å ta seg av det beste her! Takk =)

♥ Ringer. Vet, jeg er veldig sent ute. Så sent ute at de jeg hadde tenkt til å bestille fra en nettside, ikke ble bestilt fordi jeg var redd for å ikke få de i tide. Så de skal ordnes i løpet av en ukes tid. Må kjøpe hos en gullsmed. Hvis noen vet om noen rimelige så skriv ut.

♥ Ordne istand location. Det har blitt gjort veldig mye, men fortsatt gjenstår en del. Tror at ting skal bli klart i løpet av uka som kommer. Her er det bare å jobbe på!!

♥ Ordne pynteting til festen. Her er vi i gang. Har ordna en del, men gjenstår fortsatt litt :) 

♥ Bord, stoler, duker, servise, bestikk, servietter osv. Trenger jeg si mer... her har jeg litt jeg må finne ut av. Noe er ordna, men her gjenstår det egentlig mye.

♥ Brudebuketten. Denne er ikke ordna, og ikke tenkt så mye på enda. Skal jo ha villblomster til pynt. Må finne ut av denne snart. Vil gjøre det så billig som mulig! ;)

♥ Blomster til festen. Her håper vi på å gjøre det billig, enkelt og vakkert. Villblomster er nøkkelordet.

♥ Griller. Vi skal ha churrasco.. Det vil si skikkelig grillings med masse deilig tilbehør. Må få ordna med bra kullgriller til det deilige kjøttet.

♥ Kaker og tilbehør. Få oversikt over hvem som eventuelt tar med hva. Her trenger vi fortsatt mye hjelp fra gjestene, så håper noen melder seg snart :p

♥ Transport. Vet ikke hvordan vi skal komme oss fra kirken til hytta enda. 

♥ Ansvarsfordeling. Fordele litt ansvar på selve dagen kan være greit, så ikke noen få må gjøre alt.

♥ Pynte opp og ordne i stand på hytta. Dette blir jo rett føre, men det må jo gjøres det og :)

♥ Overnatting. Finne ut av om vi skal overnatte på hytta og eventuelt hvem fler som skal. Dette punktet er vi i gang med, men har ikke helt oversikt enda!

♥ Prøverigge med bord, bordpynt, lydanlegg og lys på hytta. Dette tenker vi å gjøre to uker før ca.

 

Som dere ser er det fortsatt en del ting igjen som enda ikke er gjort, men jeg føler ihvertfall at noen av de store tinga er ordna og at en del av det på gjenstår-lista er påbegynt! Jeg tenker at vi tar en ny oppdatering to uker før bryllupet, for da vil jeg virkelig at det meste skal være klart!


Her er jeg på en av brudekjoleprøvingene. Prøvesitter i en kjole for å se hvor stram jeg kan ha den :) Dette er ikke den kjolen eller det sløret jeg skal ha da =)


Jeg er fortsatt på jakt etter sko. Her er noen nydelige fra Agape! Veldig kult at "something blue" er under skosålen :)

 

Har du, eller holder du på å planlegge et bryllup? Hvordan lå du ann da det gjensto en måned?

#bryllup #wedding #enmåneder #ventetid #lister #hjelp #gifteseg #sko #mote #somethingblue #gjort #gjenstår#brudekjole #sommerbryllup #brud


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER . VINNER TREKKES IKVELD.

LES OGSÅ: OPERASJON BRUDEKROPP 2015!  OG  HYTTA SNART KLAR FOR BRYLLUP!

PPS: Følg meg gjerne på Facebook ↓

OPERASJON BRUDEKROPP 2015!!

Hei alle sammen ♥

I dag er det kun en måned igjen til jeg står hvit brud, og ikke et sekund forsent å tenke på brudekroppen. Hvem vil vel ikke føle seg helt topp på denne dagen? Det vil jeg også, og derfor har jeg nå tatt affære og gått til innkjøp av en forhåpentligvis genial kur som skal rense kroppen og kickstarte den nye livsstilen. Kuren heter C9 og det beste med den er at den varer i 9 dager. 9 dager klarer alle! Kuren er fra Forever Living og har blitt kåret til årets kur 2015. Så da tenkte jeg... Hvorfor ikke prøve? Andre har gått ned flere kilo i løpet av disse dagene og tatt inn flere centimeter rundt omkring på kroppen. Det håper jeg selvfølgelig skal skje med meg og!! Jeg kommer til å blogge om utviklingen, så bare følg med om du vil vite hvordan det går!! Jeg kommer til å gi helt ærlige meninger og jeg får ikke betalt for å skrive noe av dette, bare så det er sagt!

Pakken mottok jeg i går og den inneholdt følgene:

 • Forever Aloe Vera Gel x 2
 • Forever Fiber x 1
 • Forever Ultra x 1
 • Forever Lean x 1
 • Målebånd
 • Brosjyre med mye informasjon og plan for alle dagene.

I dag er dag 1 på kuren og den første av to "fastedager". Dag 1 og 2 på programmet er beskrevet som de desidert tøffeste fordi man ikke spiser vanlig mat i det heletatt. Og jeg må si at jeg er veldig glad for at det kun er to av disse dagene. Totalt i dag har jeg fått i meg 120 ml aloe vera gel, 1 pakke forever fiber, 1 forever lean tablett og 1 shake med forever ultra med vaniljesmak + 3 knaskegulerøtter som står på "den frie listen". I tillegg til dette skal jeg drikke 8 glass med vann. Dagen i morgen blir identisk, mens på dag 3 kan jeg begynne å spise noe vanlig mat igjen. Dette gjøres for at kroppen skal få renset ut avfallsstoffer og bli klar for den nye livsstilen.

Forøvrig i dag startet jeg dagen med å veie meg og måle meg rundt omkring på kroppen. Dette skal gjøres på dag 1, 3, 6 og 9, og jeg må si jeg er utrolig spent på utviklingen. Det er også lagt opp til noe trening, men det skal ikke trenes på høy intensitet på denne kuren og de første to dagene skal det kun trenes på lav intensitet. 30 minutter hver dag er det som er tenkt, og i dag ble det en gåtur som trening på meg. 

Foreløpig er jeg ved godt mot, selv om jeg ikke føler at jeg har så mye energi i dag. Jeg var litt trøtt i utgangspunktet og klarte å sovne på sofaen ista da jeg satt meg ned for å slappe av litt. Men jeg har kommet meg gjennom dagen og er klar for en ny dag i morgen. Til slutt vil jeg nevne C9 brosjyren. Den er utrolig kjekk og den har skjemaer som du skal krysse av på hver dag. Dette gjør det lett å følge med og motiverer til å fortsette. I brosjyren finnes det en "friliste" der det er ramset opp matvarer som du kan spise med måte gjennom hele kuren. Det er egentlig bare frukt, bær og grønnsaker, men gud hvor godt det er med noe grønt når man ikke spiser noe omtrent.

Vel, la oss se hvor denne kuren fører meg. Jeg er veldig spent!!

Har noen av dere prøvd kuren? Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan det har gått for dere.

Er det flere som har lyst til å gjøre kroppen klar enten for å komme inn i brudekjolen eller rett og slett for å ta fatt på den berømte bikinikroppen, så er det bare å si ifra. Jeg selger ikke produktene selv, men hjelper dere å komme i kontakt med forhandler om dere enten vil vite mer eller vil bestille. Dere kan klikke dere inn på DENNE FACEBOOKSIDEN hvis dere vil se mer, eller se på hjemmesiden HER. Velger du å bestille nå i Mai, så får du med en shaker og en liten gave på kjøpet! =)

Følg meg gjerne på facebook, hvis du vil se hvordan dette går! ♥


PS: VIL DU VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAY DER JEG GIR BORT JEANS + OVERRASKELSE, KLIKK HER

#bryllup #brudekropp #kosthold #trening #c9 #foreverliving #rens #sunn

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits