JEG HAR FLYTTET!! :D

 • 30.06.2010 kl.15:05
 • //
 • Blogg
Da føles det brått som jeg har gått 3,5 år tilbake i tid. Jeg er nå singel igjen og bor hos broren min!

Som jeg skrev, fikk vi solgt leiligheten på Fredag, og alt var i orden med banken også, noe som betyr at om et par uker har vi ikke lenger leiligheten på Pettersand. Uansett, jeg har flyttet ned til brodern så lenge! Han bor ikke så langt fra der jeg bodde, men bare enda nærmere byen, og det er jo flott!!

Leiligheten har også en stor og digg veranda! :) Og så har brodern skaffa seg gassgrill og varmelampe!! Gunstig tid å flytte inn på? Ja, jeg tror det :D hehe! (skal ta bilder av "mitt nye krypinn" senere)

I går hadde vi besøk av Mie og Gerbara her!! Og Linn, du gjettet riktig. Gerbara er en liten hund :) Utrolig vakker! Jeg bestemte meg for at når Gerbara skal ha kull, da vil jeg også ha hund :p Får se om jeg står for det når den tid kommer, men ho var bare sååå søt!

Måtte le litt av Mie. Ho er veldig glad i rosa, noe selvfølgelig Gerbara har blitt med en gang også. Her snakker vi kun leker i fargene lille og rosa, og til og med ROSA BÆSJEPOSER!!! Hehehe!!

Så litt bilder fra gårsdagen :)

Sunn og god grillmat...


Gassgrill er tingen! Litt for mye mat, men da ble det rester til gutta på kvelden :p


Gerbara <3


Slik så den herlige maten ut på tallerken! Fristende?


Mie, Pepsi Max og grillmat! :)


Er ho ikke kul? :p


Gorbi, broren min og Gerbara!! Han kler farsrollen :)

Hva synes du om Gerbara?
Har det blitt noe grilling på dere enda i sommer?
Stikkord:

NÅ SNAKKER VI VM!! :)

 • 28.06.2010 kl.01:24
 • //
 • Blogg
Når vi først har vært litt inne på Afrika i det siste, tenkte jeg å ta turen til Sør-Afrika, der det foregår langt mer hyggelige ting enn hungersnød om dagen. Jeg synes det er utrolig flott at Sør-Afrika har fått VM. Det er jo ikke blant de mest fattige landa i Afrika, men det finnes mye fattigdom der, og de fortjener en opptur.Dessuten spiller Afrika morsom fotball, og det må settes pris på! Har sett noen klipp på youtube, som jeg tenkte å dele med dere i dette innlegget!!

Har dere ikke fått VM stemning enda, så skal dere få det nå!! :)

Starter med den offisielle Vm sangen! Da er det bare å reise seg opp og veive med armene! :)


Shakira kan shake på andre ting enn armene! Enda en type Vm låt :)

Og hvem har vel ikke hørt om VUVUZELAENE??? Her er et par låter om denne godsaken!

Fortsatt ikke fått helt taket på hvordan den høres ut?

Da er det bare å glede seg over VM og den herlige fotballen! Synd for England i dag da, The football was NOT coming home...! Vet en del ble skuffet over dette. Selv bryr jeg meg ikke så mye om England.  Ghana og Spania er mine favoritter :D

Noen som fikk med seg at England ble snytt for et mål også. Ballen var vel tydelig over streken!?

Bildet lånt av vg.no 

Det diskuteres om man burde innføre videodømming i VM? Det kan jo faktisk ha store konsekvenser når det dømmes feil på denne måten. Jeg tror nok Tyskland hadde vunnet uansett i denne kampen, men hva synes dere? Burde det innføres videodømming? Les mer om saken HER


Hvilket lag holder du med i VM? Og hvem TROR du vinner?
Hva synes du om VUVUZELAEN?

Puster ut etter helgen! :)

 • 27.06.2010 kl.23:56
 • //
 • Blogg

Må takke for at så mange engasjerte seg i det forrige innlegget mitt! Det setter jeg veldig pris på, og vi kan jo bare la diskusjonen fortsette for de som ønsker det :) Kanskje jeg klæsjer noen av kommentarene sammen til et innlegg også, vi får se!!

Helgen har ellers vært ganske slitsom. Har jobba de kjipeste vaktene du kan tenke deg ( fredag kveld, lørdag kveld og søndag dag), kjørte fulle venninner på byn i går (og ble med en kort runde selv), 4 timer søvn i natt. Rimelig sliten hele kvelden, men nå som det begynner å nærme seg tid som det går ann å legge seg, så er jeg selvfølgelig ikke trøtt lenger. Ja, der har du meg i et nøtteskall.

Ikveld har jeg gått en deilig kveldstur med Mie! Ho skal hente vakre Gerbara i Danmark i morra, og jeg gleder meg masse til å hilse på den lille skapningen!
 
Noen som tør gjette hva skapningen er???


Nei, det er ikke meg ho skal hente.. :) Bare et bilde av sofagrisen dette :p

Ha en god natt allesammen!! :)

70000 BARN DØR I HELGEN... :(

Hodet er lagt på puta og jeg var egentlig klar til å innta drømmeland for noen timer. Må bare sjekke vg.no først! Alt for å "slippe" å sove med en gang. Det første jeg ser når jeg klikker inn på vg er bildet av en vakker liten skapning fra Niger. Det kom over meg at jeg i det siste har snakket alt for mye om meg selv, om min leilighet, mitt fantastiske liv, som til tider kan virke ganske slitsomt og problematisk. Et liv som de fleste i verden ville drømt om å hatt!


lånt av vg.no

Dere som har fulgt meg en stund vet hvor mye jeg engasjerer meg i fattigdom i verden. Jeg har selv vært 5 uker i Malawi, som er et av verdens fattigste land. Alt jeg tidligere så på som en verden helt fjern fra min virkelighet, har på en måte blitt en del av meg etter jeg var i Malawi. Jeg har møtt noen av de mest fantastiske menneskene i mitt liv. De lever i ekstrem fattigdom, og de er lykkelige. Lykkelige for å kunne få leve. Det er så utrolig urettferdig.. Det er så urettferdig at noen må sulte, mens andre vasser i luksus.

Denne artikkelen i vg gjorde at jeg fikk lyst til å skrive et innlegg og sette søkelyset på fattigdomen som rammer så mange mennesker  i verden. I artikkelen har de mest fokus på Niger. Tenk at 1 av 5 barn aldri får oppleve sin 5-års fødselsdag! Hvor grusomt er ikke det? Tenk om det var din datter eller sønn?


Lånt av vg.no

I artikkelen står det at det i helgen skal holdes G8 og G20 møter i Canada. I løpet av denne helgen antar Redd Barna at 70.000 barn vil dø. 70.000! Det er like mange barn som det bor mennesker i Fredrikstad. De krever derfor at G8 landene gir den støtte som trengs for at færre kvinner og barn skal dø i utviklingslandene.

De beskriver det slik: "- Det er helt uakseptabelt at det hvert år dør 8,8 millioner barn før de fyller fem år. De fleste dødsfallene er helt unødvendige og kan forhindres med enkle og billige metoder, sier generalsekretær Tove. R. Wang i Redd Barna."

Problemene kan ofte være at mange mødre ikke har nok kunnskap til å vite hvordan de skal gi barna riktig mat og god helse. Derfor kan det være nyttig for dem å lære dette, slik at de kan hjelpe seg selv.


Lånt av vg.no  - mor blir lært opp til hvordan se tegn på underernæring.

Det regner ofte i Norge, og vi nordmenn klager. Jeg skal være enig i at det er absolutt deiligst med sol. I Niger lider over halvparten av befolkningen pga manglende regn. Kanksje vi skal tenke på det neste gang vi blir oppgitte over en liten regnskur. De er nemlig avhengig av regnet for at maten de dyrker skal vokse.

Jens Stoltenberg uttaler seg også om saken, les artikkelen HER

Jeg synes det er forferdelig at så mange mennesker skal lide i verden. Hvorfor er det sånn? Og hvor mange av dere er det ikke som har sett en reklame på tv for en hjelpeorganisasjon og dagen etter kjøpt dere en FET middag ute eller shoppet noen nye klær ?? Man glemmer så utrolig fort hvordan folk i verden faktisk har det. Og jeg er ikke noe bedre selv. Jeg har faktisk vært i Afrika. Jeg har sett det med mine egne øyne. De sterkeste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv har jeg hatt der. Og ja, jeg tenker ofte på menneskene jeg møtte der nede og hvordan de har det. Men jeg glemmer jeg også.. Den verden de lever er så utrolig fjern fra vår. Man skulle nesten ikke tro at det var samme jordklode vi levde på.


lånt av vg.no

Her i landet flyr folk på beautisenter og stapper 99% naturlige ting(?) inn i leppene sine for over 3000 kr, bare for å få litt større trutmunn. (som forøvrig ikke ser det gran pent ut). Ja, den var vel litt linket til Ida Wulff denne.. Men bare som et eksempel. Jeg vet at Wulff har engasjert seg en del i plan bl.a, så jeg sier absolutt ikke at hun ikke støtter nok. For det gjør hun helt sikkert. Men prøv å sett ting i perspektiv folkens. Over 3000kr sånn annenhver mnd eller noe? Den familien jeg støtter i Malawi tjener 350kr i måneden. Da kan dere selv tenke dere hvor mye de kan utrette med bare litt av våre penger.

Folk får bruke pengene sine på hva de vil, og jeg sier ikke at jeg er noen helgen selv. Men tenk litt på det.. Det er alltids noe man kan unnvære for å redde et liv, er det ikke? Og kjære landsmenn. Slutt med SYTINGA. Vi er faktisk jævlig heldige som er født i Norge. Uansett hvor ille du føler du har det, så er det noen der ute som villle gjort hva som helst for å ha det som deg!

Jeg håper de som har mulighet, om det så er enkeltpersoner, regjeringen eller noe annet , kan bidra til at verden blir et bedre sted å leve.. for alle! :)

Hva synes du om saken i VG, og om det jeg skriver?
Hvordan skulle du ønske at verden var?
Legg igjen en kommentar og si din mening. Vær med å engasjere folk!

VISNING PÅ LEILIGHETEN I DAG!!! :D (BILDER)

 • 24.06.2010 kl.12:24
 • //
 • Blogg

Nå er det bare 4 timer igjen så er visningen på leiligheten vår i gang! Jeg er så spent :) Og gleder meg veldig til å se hvem folk som dukker opp for å se på den!!

Nå skal jeg skifte på senga, tørke over gulvet og så stikke opp til modern en tur!

Tror du folk vil like den?Du kan også se hele prospektet
HER
Hva synes du? Tør du gjette hva vi kan få for den? Moro å se hvem som kommer nærmest! :)

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits