LET´S TALK ABOUT LOVE!

 • 31.07.2010 kl.03:12
 • //
 • Blogg

Pepsi Max på boks, toffifee, dill potetgull og "valentines day" på tv skjermen, jeg er inspirert! Nå skal vi snakke om The L word, nemlig Love! Akkurat som jeg har greie på det, jeg er jo singel. Tydeligvis vet ikke jeg hva det er..! Eller?

Hehe, hva går av meg nå tenker dere sikkert, men har bare akkurat sett en romantisk film, og sitter alene i sofaen min hjemme, så må da få utløp et sted. Og nok en gang blir bloggen offer for mine tanker! :) Hvorfor er det sånn at vi mennesker alltid leter etter den store kjærligheten? Kan vi ikke bare klare oss selv og leve livet uten forpliktelser?


Uansett om man er singel og trives med det, så ligger alltid den tanken i bakhode tror jeg. Når finner jeg han? Kommer jeg noengang til å finne han? Har jeg allerede funnet han? Og hvorfor tenker noen så jævli mye.. Kan vi ikke bare nyte dagene og ikke ta livet så tungt!? La det som skje, skje! Det funker jo alltid best på den måten! Men livet er ment til å finne seg en livsledsager, er det ikke?

Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden sier man ofte, men har du tenkt på at gresset kanskje ikke er så sinnsykt grønt der du er nå heller? Noen er rett og slett litt for desperate at de tar til takke med hva som helst, bare for å ha noen der.. Hvorfor det? Du skal sannsynligvis leve til du er ca 80 år. Er det noe stress da a? Er det ikke bedre å roe ned, vente, tenke på deg selv, bli kjent med mennesker, og så en dag bare VET du at du har funnet den rette. Istedenfor å haste inn i noe sånn passe bra, men langtfra bra nok, bare fordi du er stressa, den biologiske klokka tikker, eller what ever..! Hva har noen måneder, eller år å si i det lange løp!?

Er det ikke bedre å være LYKKELIG i 40 år, enn halveis fornøyd/ ulykkelig i 50?


Sier bare...
Nyt singellivet jenter! :) Den derre mannen kommer før eller siden! :) Så nå gjenstår det bare å hoppe ut på gulvet, shake på rumpa, og synge høyt til denne sangen! PS: Putt gjerne på deg en slik body, bare for å føle deg ekstra HOT!HVA ER DINE MENINGER?? Del dem med oss! Vær gjerne uenig med meg! :)

Og denne gangen kan dere som er innom og leser hver dag, men som aldri legger inn en kommentar, hoppe ut av skallet, være litt crazy og legge igjen en kommentar! :) Kom igjen! I know who you are! :p

Vil du følge meg. Se under her... :)

TRENING OG SLIBRIGE MELDINGER!

 • 29.07.2010 kl.16:46
 • //
 • Blogg

Ja tenk dere at jeg har begynt å trene igjen! 2 ganger på 2 dager :) I dag regnet det til og med, og jeg og Mie slengte på oss joggebuksa og flaskebelte og satte føttene våre ut i Fredrikstadmarka! Om jogging er min greie? Nei, ikke akkurat! Men av en eller annen merkelig grunn liker jeg det nå! :) Og nå som jeg har offentliggjort det på bloggen, så må jeg jo bare fortsette! Det gjelder forresten deg og, Mie! :)


Akkurat som å se oss :p  Bildet er fra istockphoto.com

Men det er ikke bare trening som er gøy. Jeg og Mie fikk oss dagens latterkule i dag før vi skulle ut å løpe! Først ser jeg at jeg har fått melding fra et ukjent nr. Meldingen begynner med "Hei Sexy". Herregud, hvem kan det her være.. Her er den fulle versjonen:

 "Hei Sexy:) Lenge siden? Alt vel? :) Ville bare si at jeg ligger her å drømmer om den fantastiske kroppen din og ikke minst de utrolige puppene:) :* Måtte nesten ta saken i enge hender. Hihi :) Håper vaffal alt er greit.:) Stor klem og god kveld videre :) :*"

Søkte opp nr, men selvfølgelig ingen treff. Derfor ble responsen som følger: "Hvem er du?"

Og så kom dagens latterkrampe tilbake: "?? Sendt feil ?? Da beklager jeg på det sterkeste å ha ødelagt dagen med en så ekkel melding :( det var virkelig flaut! Beklager!"

Hehe, tenk så flaut da! og sikkert skikkelig nedtur å ikke treffe riktige dama. Høflig som jeg er svarte jeg "Kos deg videre:)" og så bar det ut på joggetur en times tid (ja, vi jogget vel hele veien, gjorde vi ikke, Mie?)

Da vi kom tilbake igjen så jeg at jeg hadde fått 4 nye meldinger. FRA SAMME PERSON! To av meldingene inneholdt enda flere beklagelser, en inneholdt et bilde av fyren (og det var faktisk av ansiktet hans), og den siste inneholdt spørmålet om hva jeg heter, signert av David på 29.

Meldingene har forblitt ubesvart, men hva skjer med selvsikre mannfolk som tror at jeg biter rett på etter at han har skrevet at han ligger og fantaserer om en annen dame.. Hallo? hehe, men jeg fikk meg en god latter da iallefall! Og om David 29 leser dette, så får jeg bare beklage at jeg har delt historien på bloggen min, men følte at den var for god til å holde for meg selv. :) Du kan jo være glad at jeg ikke la ut bilde her! :)

Nå har jeg plassert den spreke kroppen min i sofaen iført en deilig tørr joggebukse, og nyter en kopp nytraktet kaffe! Kan dere kjenne noe deiligere følelse enn å ta seg en dusj etter man har vært ute i regnet en time, og så krype inn i joggebuksa?? *Lykke* :)

Liker du jogging?
Hender det at du får sånne meldinger som jeg fikk i dag? isåfall, hva gjør du?

Blir glad om du legger igjen en kommentar i feltet under! Det er så koselig :)

Stikkord:

FREKK?

 • 28.07.2010 kl.00:47
 • //
 • Blogg
Henslengt i sofaen sitter jeg og planlegger å skrive et nytt innlegg på bloggen min! :) Går noen dager mellom hver gang gitt, men men. Det er jo sommer! Man har da andre ting å gjøre enn å sitte på pc´n. Eller tv´n..

Egentlig er jeg ikke så glad i å se på tv. Har nesten sluttet helt med det. Hvis jeg ser på noe så er det stort sett en film. Men jeg er ikke typen som setter meg ned å bare trykker gjennom alle kanaler i desperasjon for å finne noe å se på, og så ender man opp med en eller annen dårlig serie fra 80 tallet. Har faktisk noen venninner som er sånn, at når vi henger sammen, så må de lissom sette på tv`n, bare for å ha den på. Det skjønner ikke jeg... Vi sitter egentlig å prater og har det hyggelig, men den tv`n må stå på. Det blir jo blikkfang enten om man vil eller ikke.. Hva sier dere?

I dag har vært en merkelig dag. Jeg tror jeg sov til 2. Ja vet at det er sent, men måtte ta igjen litt søvn fra helgen! Jeg sov nada natt til søndag, og slumra litt utpå dagen. Har ikke kommet til meg selv før utpå dagen i dag. Frokosten ble inntatt rundt tretiden i dag, på verandaen. Det var faktisk ganske deilig. Sola skinte og greier. Hadde turavtale med min gode venninne, Mie, som forøvrig har gjort seg skikkelig kostbar i dag. Etter noen halv-avtaler på telefonen fram og tilbake, en tallerken med pytt i panne og noen episoder med sex and the city, fant jeg ut at NÅ MÅ JEG BARE UT. Pleier aldri å trappe opp på døra hos folk, men fant ut at Mie også måtte ut, og der sto jeg, utafor døra til Mie og banka på. Sånn kan det gå når man ikke tar telefonen! Haha. Så bar det ut for Mie, Gerbara og meg selv! Ganske deilig med en aldri så liten kveldstur..

Tilbake til helgen. Etter byen på lørdag var vi som vanlig klare for nach. Alt for tidlig å avslutte festen kl halv tre. Snill som jeg er tilbød jeg meg å ha det hos meg (LES: hos broren min der jeg bor nå). 5 mennesker ble brått til12 og stua var full. Veldig mange hyggelige mennesker, og noen ikke fullt så hyggelige. Bare lurer. Når du kommer inn i et fremmed hus, blir tilbudt drikke og stemningen er god. Er det ikke for det første veldig frekt å gå å legge seg i noen andres seng? Det var broderns seng dette gjalt da (heldigvis ikke min...). Og uten å spørre eller noe som helst for for forvarsel. Dette var forresten to gutter, heteroseksuelle tror jeg, så ta vekk de tankene dere fikk i hode nå. :)

Det var en ting. I dag oppdaget jeg at wolleyballen min var vekk. Kanskje ikke noe big deal, og det er det heller ikke.. Jeg kan jo bare kjøpe en ny. Men hva får folk til å bli så frekke at de stjeler fra noen som bare er hyggelig?? Oppdaget også at noen hadde ødelagt persienna på rommet til brodern. Sikkert et uhell altså, men går vel ann å si fra? hehehe! Bortsett fra det var det veldig koselig med både gamle og nye venner!

Vel, dett var dett. Nå ser det forresten ut som høsten min begynner å bli mer og mer spikra, og det er så fantastisk deilig!! :) Skal selvfølgelig fortelle om hele opplegget senere! :)

Slenger med et herlig bilde av meg, og et av mine nye bekjentskaper i sommer, nemlig Monica!

i farta :)

Er du frekk? Frekk som meg, som ikke lar venninnene mine sove når de bør gå tur? Eller frekk som stjeler fra andre når du er på besøk? or something else?

Ha en fortsatt fin natt og sommer! :)

Ciao
Stikkord:

BILDER KAN SI MER ENN 1000 ORD! SUMMERTIME!!!

 • 22.07.2010 kl.10:48
 • //
 • Blogg
Her er noen blinkskudd fra min sommer så langt! :)

Er det et av bildene du likte spesielt godt?
Stikkord:

JEG ER PÅ RADIO´N PGA. BLOGGEN!! :P

 • 01.07.2010 kl.18:31
 • //
 • Blogg
Sånn ca kl 15.35 i dag fikk jeg en telefon fra et nr jeg ikke kjente igjen! "Hei, Det er Camilla fra Nrk Østfold som ringer..". Jeg stusset litt, men var selvfølgelig hyggelig og imøtekommende (som jeg alltid er) :) "Jeg fant bloggen din jeg, og lurte på om du ville være med på en radiosending nå kvart over fire?" Jeg merket med ett at jeg ble nervøs, og skjønte ikke helt hva jeg skulle si. Tror nok Camilla (om det var det hun het) også merket at jeg ble litt satt ut. "Den der kom litt brått på" kommer det fra meg.. "Hva gjelder det?"

Så fikk jeg forklart at hovedgrunnen til at de skulle ha om dette tema var fordi noen ungdommer har lagt ut en video på youtube der de driver herverk. De skal derfor snakke om det å legge ting ut på nettet, hvorfor man legger ut ting på nettet, og konsekvenser det kan ha. I den forbindelse ville de snakke med meg som blogger, og høre hvorfor jeg blogger og vil dele ting som skjer i livet mitt med andre. Min umiddelbare reaksjon var: Nei, det her kom for brått på. Det blir for vemlig. Jeg visste jo ikke hva jeg kom til å bli spurt om eller hva jeg skulle svare. Fordelen med blogging er jo at man faktisk kan tenke seg litt om før man deler ting med andre..

"Er det på direkten da?" sier jeg. "Ja, det er det, men du kan få spørsmåla på forhånd da! Kom igjen a, det blir kult!!" "Javel da" hørte jeg plutselig meg selv si, mens tusen tanker farer gjennom hode mitt. Deretter fikk jeg servert hovedspørsmåla, og ble gjort oppmerksom på at det kunne komme spørsmål ut ifra det jeg svarte også. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle ble ringt opp ca kl 16, slik at jeg kunne følge sendinga fram til jeg skulle på lufta!

Spørsmåla var sånn ca: Hvorfor blogger du? Hvorfor føler du at du må dele livet ditt med andre? Hvorfor tror du folk blogger generelt? og hva synes du om at noen driver herverk og legger det ut på nett? (ble som sagt noen tilleggsspørsmål rundt dette, men da vet dere sånn ca)

Klokka rundet fire, og ingen ringte meg. Den ble kvart over.. fortsatt ikke en lyd. Kanskje det ikke blir noe av alikevell tenkte jeg. Jaja.. Tok jo ikke det så tungt. 16.25 ringte telefonen.. Pulsen slår." Det er (ett eller annet navn som jeg ikke husker) som ringer. Jeg hørte du hadde gjort en avtale om å bli med på radioprogrammet vårt!" "Stemmer det!" (Prøver å virke selvsikker) "Da er det 2 minutter til du er på lufta!" Herregud! Det burde jo egentlig ikke være noe å tenke på, men gud så nervepirrende det er å sitte å vente på at man skal komme på lufta. På direkten til alle de som vil høre på meg i dette fylket! Det virket iallefall veldig skummelt!!

Intervjuet gikk greit da, og det var jo ikke så ille når jeg først var i gang! Litt moro sånn i ettertid, må jeg si! Jeg prøvde å gå inn på NRK Radio sine nettsider etterpå for å få hørt på sendinga, men klarte ikke å finne ut av det. Jeg tenkte jeg kunne legge klippet her på bloggen, men det ble en vanskeligere operasjon enn jeg hadde trodd. Er det noen der ute som klarer å finne sendinga fra kl 16 i dag på NRK Østfold og gi meg linken? Så får jeg delt det med flere :)

Hjemmesiden til Radiostasjonen finner du HER

Hadde du tatt i mot utfordringen og vært med på et radioprogram?
Hva synes du om at ungdommer filmer at de gjør herverk og legger det ut på YouTube?

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits