SUMMER OUTFIT!!! HVILKEN VILLE DU VALGT??

 • 12.08.2010 kl.16:36
 • //
 • Blogg
Jeg har vært innom lookbook.nu og tittet på diverse outfit! Har plukket ut noen som jeg synes passer til sommeren og som jeg ville dele med dere! :)

Hvilken av disse antrekkene ville du tatt på din kropp??

1


2


3


4


5


6


7


Jeg kunne gått i nr 1, 2, 4, 5 og 6 :)
Hva med deg?Og når du først er inne på bloggen min, så hadde det vært utrolig kult av deg om du ville stemme på lillebroren min (12 år) i en fotokonkurranse jeg har meldt han på til!!! :D

TRYKK PÅ BILDET (ELLER HER)  FOR Å STEMME! DU STEMMER VED Å MARKERE 5 STJERNER SLIK AT DE BLIR GULE!!!
HVA SYNES DU OM BILDET?

Blir utrolig glad om du stemmer på det! :)
Stikkord:

CREEPY SKIKKELSE I SKOGEN! :(

 • 10.08.2010 kl.15:25
 • //
 • Blogg
Ny dag, nye muligheter...

Har startet dagen med å gjøre ingenting egentlig! Fått i meg et par brødskiver da, og skrevet ned 5 bøker jeg skal låne på biblioteket i forbindelse med en skoleoppgave! :) Så bittelitt fornuftig. Men i følge boka mi er det fortsatt to fornuftige ting til jeg må gjøre i dag! Skjønner ikke hvorfor jeg utsetter det, for det tar kanskje bare max en time til sammen, men utsettes skal det!! "tar det i morra" :p Den tanken kommer ofte opp i hode mitt!!

I går kveld hadde jeg besøk av Mie og Gerbara. Vi hadde spist litt, gått en tur på over en time, og slengt oss ned på sofaen! Planen var jo å jogge i dag. Hva gjør vi med det? Vi har jo gått tur.. trenger vi det da a? Vi satt lenge og vurderte fram og tilbake.. Plutselig kom vi på hvor utrolig deilig det kom til å være etter joggeturen. Tenk å bare komme hjem, ta seg en dusj, slenge på seg joggebuksa og hive seg ned i sofaen!! :) Tanken på dette føltes rett og slett for god ut, til at vi kunne la vær! Så da farta vi avsted opp til skytterhuset!


2. dam - lånt fra google.no

Klokka var nesten 22, så det hadde begynt å bli litt mørkt ute..  Vi tenkte at vi skulle starte oppvarmingen med å gå en runde rundt 2. dam.. Dette er den runden vi har jogget rundt de siste ukene... Der er det jo ganske åpent tenkte vi, så det gjør jo ikke noe om det er litt mørkt da...!

Vi startet med å gå fort.. Da vi hadde kommet på andre siden av dammen, så jeg en mørk skikkelse kanskje 40 meter foran oss. Flere som er ute på kvelden.. ja ja... Det så ut som noen kom gående i mot oss. Det var vann på den ene siden av oss, og på den andre siden var det noen trær etterfulgt av en fjellvegg... Plutselig forsvant skikkelsen inn til siden, altså inn ved trærne... Da vi kom litt nærmere sa jeg til Mie: "var det ikke et menneske her et sted?" "Jo..." kom det nølende tilbake.. ho hadde sett akkurat det samme som meg, og på nøyaktig samme sted.

Vi gikk nærmere, men så ingen noe sted! Skikkelsen var rett og slett borte.. Merket at pulsen steg litt i det jeg skjønte at han var ikke der, og nå går vi akkurat forbi der han egentlig skulle ha vært... Det hadde blitt enda mørkere og jeg snudde meg sikkert 50 ganger for å se om det kom noe bak oss. Det gjorde det heldigvis ikke... Men for en vemlig opplevelse


Planen var jo å jogge rundt denne dammen et par ganger til, men det turte vi rett og slett ikke. Dermed bar det bort til lysløypa. Denne runden var målet våres å klare å jogge den 20. august, men vi tenkte at vi kunne jo prøve så lenge vi klarte!! Og tror dere ikke vi klarte HELE runden a? :) Kjempestolte jenter vendte hjem rundt kl 23 på kvelden!! :)

Hjemme på kvelden så jeg og brodern på en utrolig merkelig film. Den het "The One" og var en drama. Handla om et basketball-lag der det skjedde litt intriger mellom de som var med. Filmen tok en så uventet vending og hadde en utrolig merkelig slutt, så jeg bare måtte le.. Selv om det egentlig skulle være litt trist! Ikke en film jeg gidder å se igjen gitt!!

Dagen i dag har gått tregt, fordi jeg har sovet så lenge, men nå skal jeg bort på Sola til Ola å gjøre kroppen min litt mer gyllen enn den allerede er!! :) Har jo ikke fått sola meg siden jeg var i Afrika omtrent, så det er på tide å få fram litt glød igjen!!

Ikveld blir det beachvolley med jentene på innebandylaget!! :) Gleder meg!

Har du opplevd noe lignende som meg når du har vært ute på kvelden før?Og når du først er inne på bloggen min, så hadde det vært utrolig kult av deg om du ville stemme på lillebroren min i en fotokonkurranse jeg har meldt han på til!!! :D

TRYKK PÅ BILDET (ELLER HER)  FOR Å STEMME! DU STEMMER VED Å MARKERE 5 STJERNER SLIK AT DE BLIR GULE!!!
HVA SYNES DU OM BILDET?

Blir utrolig glad om du stemmer på det! :)
Stikkord:

BIKINISESONGEN OVER??? NEIDA!!! :D

 • 07.08.2010 kl.14:00
 • //
 • Blogg
Jeg er da i den merkelige situasjonen at jeg er på jakt etter bikini i August! Når sommeren er på hell... Kan vel bare drømme om å få den bikinien jeg ønsker nå, men jeg gir det et forsøk! :)

Jeg har alltid måtte kjøpe bikinier på forretninger som ikke er så billige! De små bikinisetta for jenter med a cup på H&M, ser rett og slett ikke bra ut på meg!!

Har slått meg helt på merke Freya, som passer helt perfekt for jenter som er litt fyldige oventil for å si det pent (skal jeg si det litt mer vulgert, så passer det for jenter med svære pupper). :) Jeg reiser til Spania 14. september og i den forbindelse mener jeg det er høyst nødvnendig å kjøpe meg en ny bikini!! :)

Jeg har sett meg ut to stk, som jeg håper på å finne i butikken!

Selv liker jeg den øverste aller best! Jeg har en grå og en lyseblå fra før, så tenkte at det var på tide med litt farger denne gangen! :) Du kan titte mer på bikinier på Freya Swimwear

Hva synes du om bikiniene?
Pleier du å handle dyrt eller billig?
Og når du først er inne på bloggen min, så hadde det vært utrolig kult av deg om du ville stemme på lillebroren min i en fotokonkurranse jeg har meldt han på til!!! :D

TRYKK PÅ BILDET (ELLER HER)  FOR Å STEMME! DU STEMMER VED Å MARKERE 5 STJERNER SLIK AT DE BLIR GULE!!!


HVA SYNES DU OM BILDET?

Blir utrolig glad om du stemmer på det! :)
Stikkord:

VIDEO: SMINKETIPS FOR BLÅØYDE! :)

 • 07.08.2010 kl.01:03
 • //
 • Blogg
Sitter og titter rundt på youtube, slik jeg pleier innimellom! Stort sett er det musikk som faller i mine ører, men denne gangen ble jeg også litt opphengt i sminke! Det er jo sånn at vi liker å sminke oss litt innimellom, og stort sett så er det øyenskygge som blir den store utfordringa. Iallefall for min del! Kjører stort sett på det safe, men så moro det er å prøve litt annet innimellom!

Jeg har selv blå øyne, så ble veldig naturlig for meg å titte på sminke til blåøyde! Nå er det jo sånn at det ikke bare er meg som er blåøyd i dette landet, så tenkte jeg kunne dele tipsene jeg fant med dere!

Slik får man altså fram våre herlige BLÅ ØYNE!!! :)
Jeg fant en video til. Denne er kanskje litt mer langtråkig, men ta en titt på den også om du vil ha litt ekstra tips!! :)
Likte du videoene?`

Vil dere jeg skal legge ut tips for andre øyenfarger og?
Og når du først er inne på bloggen min, så hadde det vært utrolig kult av deg om du ville stemme på lillebroren min i en fotokonkurranse jeg har meldt han på til!!! :D

TRYKK PÅ BILDET (ELLER HER)  FOR Å STEMME! DU STEMMER VED Å MARKERE 5 STJERNER SLIK AT DE BLIR GULE!!!


HVA SYNES DU OM BILDET?

Blir utrolig glad om du stemmer på det! :)

Ha en fin helg allesammen <3
Stikkord:

Når KATTEN er borte, danser MUSA på bordet! :p

 • 05.08.2010 kl.03:30
 • //
 • Blogg
Da var det slutt på moroa, nå er brodern i hus igjen etter 5 dager i Polen. Gud, hadde nesten glemt hvor deilig det er å bare være hjemme alene! :) 
I helga hadde jeg noen gode venner her til vin, sang og moro! Ble visst en kort visit på by´n denne helga også! Våknet søndag, med skallebank og mobilen i hånda! Tror jeg sovna før hode traff puta gitt! Utover kvelden ble jeg bare mer og mer dårlig og da jeg våknet på mandag fant jeg ut at jeg har pådratt meg en aldri så liten influensa.. :( Har vært i dårlig i noen dager nå, men begynner å komme seg! Lurer på om jeg skal prøve meg på en joggetur i morra gitt! Hvis formen tillater det! :) Begynte jo så bra forrige uke med 3 joggeturer, mens denne uka har jeg så vidt fått gått litt! Er det ikke typisk?


Ellers har jeg vært 3 ganger på Rygge flyplass i løpet av de siste 5 dagene! Kunne tatt det som en bijobb kanskje? Transport fra Rygge til Fredriksad :p  Litt kjipern å aldri få satt meg på det flyet selv da, men!! Får bare vente til 14. september! Da er det min tur!!! :D (forteller mer senere)!


Neste helg stikker forresten denne musa avgårde til København sammen med to herlige venninner! Da kan katten få lov å danse litt på bordet også :p Vi skal på Tivoli og ellers kose oss med alt Køben har å by på av festligheter! Gud som jeg gleder meg med en Roadtrip med jentene mine! Turen er planlagt ned til minste detalj. Ja sånn er det når jenter skal på tur!! :) Men skulle du ha noe forslag til for eksempel utesteder vi bare IKKE KAN GÅ GLIPP AV, skriv det i kommentarfeltet!


Nå begynner klokka å dra seg på her, og skal jeg ha noe som helst sjans for å havne oppi turløypa med joggeskoa på i morra, så må jeg nok finne senga mi ganske fort! :) Snur jo døgnet helt med det livet her! Og er forresten helt umulig å sove her om dagen. Når det første du ser når du titter ut av vinduet, er en polakk på et stillas, og det høres ut som huset er hos tannlegen, så er det egentlig bare å stå opp! Kan bare drømme om no skjønnhetssøvn iallefall! :p

Bilder? jadda!!! Her er noen fra helga!Jeg fikk en solsikkebukett av Jeanette og Alexander, som jeg hilste på for første gang hjemme hos meg på lørdag! Hyggelige folk må jeg si! :)Ha en fin natt alle sammen!! <3
Har dere husket å stemme på Jonas i fotokonkurransen jeg har skrevet om tidligere! Jonas er lillebroren min og bare 11 år! Han har tatt et nydelig bilde, som jeg har meldt på i en fotokonkurranse for sommmeren 2010! :) Jeg blir utrolig glad om du gir han 5 stjerner for dette blinkskuddet!!!!

STEM VED Å TRYKKE PÅ BILDET!!! MARKER DERETTER 5 GULE STJERNER UNDER BILDET!! :)


Jeg lover at jeg besøker og legger igjen kommentar hos alle som stemmer på bildet, og skriver "Stemt" i kommentarfeltet! :D
Stikkord:

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits