Nytt antrekk! Så jeg meg selv i skinn tights nå?

 • 30.09.2009 kl.23:55
 • //
 • Blogg
Ja da var det dette antrekket som jeg endte opp med å kjøpe i Torvbyen i dag!
Hadde noen fortalt meg for et halvt år siden at jeg kom til å gå i en skinn tights lignende greie, hadde jeg bare ledd! NEVER! Og hva ser jeg meg selv i i dag...? Jo nettopp det! Vet ikke helt om jeg kan si at det er ekte skinn tights, men den er blank, svart og nesten med litt sånn slangemønster hvis man ser nøye etter.. Det gjorde kanskje ikke saken noe bedre..!?

Vel, her er noen bilder av meg i det nye antrekket, så får dere bedømme selv... :)

Først er det MED belte:
megmedbelte
UTEN belte:
megutenbelte

og litt sånn diverse tull:p :
megdiverse

Liker tights. De er så deilig å ha på seg, strammer ikke her og der og man føler seg litt lett og ledig... ;)

Oh, such a perfect day!

 • 30.09.2009 kl.22:49
 • //
 • Blogg
Det er dagen i dag! Vært rett og slett en ganske perfekt dag :)
Den startet med at jeg hadde møte med sjefen min på jobben, etterfulgt av en kopp kaffe med gode kollegaer!

Deretter hadde jeg bestemt meg for å handle en ny høstgenser, dro til Torvbyen, endte selvfølgelig opp i Vero Moda og kom ut med en bærepose med: skinn-tights, langarmet tynn genser, lang strikkagenser og en ekstra genser av den litt mer tynne varianten. Om ikke det var nok klarte jeg selvfølgelig å gå forbi "Glitter" (med vilje) og raska med meg et skjerf derfra også.. jaja, jeg betalte for det da :)

Så bar det hjem og stæsje seg litt opp og avgårde for å treffe min gode venninne Hege (som forøvrig begynner å få en synlig kul på magen sin)! Er så koselig å være sammen med henne! :) Vi gikk først på "Gamlegården Spiseri" og tok lunsj der.. en baguett som er noe av det største jeg har sett. Orka vel sånn ca halvparten! Mens vi satt her fikk forresten Hege gaven som jeg har blogget om tidligere:
dsc0370
Og den inneholdt en rosa snekkerbukse, to bodyer og to par strømper til den lille babyen som ligger i magen og venter på å få komme ut :D

Så dro vi avgårde på kino. "The Proposal". Skikkelig jentefilm! :) Men den var utrolig fin og med Sandra Bullock i hovedrollen kan det ikke bli dårlig. Ho er en utrolig god skuespiller! Bare digger henne. Ho er lissom vakker på en veldig naturlig måte! :)
sandrabullock2006mtvmovieawardsarrivalsc3fi

Vel, filmen var også kjempesøt og morsom, og er absolutt verdt å se! Iallefall hvis du liker romantiske komedier! Men nå tror jeg det er siste dag den går på kino i morra, så kan nok tenkes at du må vente til den kommer ut på dvd med å få sett den! :)Etter kinoen vandret vi litt rundt i byen før vi fant ut av vi trengte litt mat i magen :) Og gjett hva.. CHANG CHENG HAR ÅPNET IGJEN! Dette var lissom favorittstedet i byen før, men så brente det ned... Et skikkelig trist øyeblikk... MEN de har bygget det opp igjen i et nytt lokalet og åpnet her om dagen! Vi måtte jo bare prøve det!! Og jeg ble så glad!! Stedet var dritstilig! Moderne, fancy, men alikevel med den koselige atmosfæren! Vi fant oss selvfølgelig plass i en av "båsene"! Skikkelig koselig, og maten var like god som alltid! Kan virkelig anbefale dette stedet til alle som har mulighet til å dra på restaurant i Fredrikstad! Det ligger i storgata, rett ovenfor gamle Chang Cheng!

Som dere kanskje skjønner var dette en helt topp dag! Må gjentas snart igjen!

En video til ettertanke!

Tenkte å legge inn en video før jeg kryper under dyna for å sove! Desverre er det ikke alle som har den samme muligheten som meg til å krype under en dyne, i en god seng å sove..!

Denne videoen synges av en liten gutt for barn i fattigdom og den stiller spørsmålet om hvorfor det bør være sånn...?
en video til ettertanke..

Blondine, brunette eller midt i mellom?

 • 29.09.2009 kl.14:46
 • //
 • Blogg
Jeg har stort sett alltid hatt brunt hår. Det er jo den fargen jeg er født med også, så kanskje ikke så rart! Opp i gjennom har jeg prøvd litt forskjellig. Jeg har bl.a hatt kort hår en periode også, men har funnet ut at jeg trives bedre med langt!
Før sommeren begynte jeg og stripe håret og etter litt solbleking og egen farging har jeg blitt ganske lys. Men jeg er ikke blond med stor B lissom! Nå er jeg veldig i tvil om hva jeg skal gjøre med håret mitt!
Skal jeg ha det akkurat sånn som jeg har det nå? (det første bildet i blå genser)
Skal jeg ha det enda lysere?
Eller skal jeg gå tilbake til å ha det helt brunt igjen?

Her er noen varianter av det lyse håret mitt:
meg blond

og her er hvordan jeg så ut med mørkt hår:

meg brunette
Nå lurer jeg på hva du synes??
Kom gjerne med tilbakemeldinger over hva som er finest etter din mening! Og om du har noe mening om hvorvidt jeg burde ha lugg eller ikke? Litt morsomt å høre, siden jeg er såpass i tvil selv :)

Ny header!

 • 28.09.2009 kl.22:07
 • //
 • Blogg
Nå har jeg fått meg ny header på bloggen min, som dere kanskje ser! Vet ikke om det er den her jeg kommer til å beholde (sikkert ikke), men det er iallefall en forandring! :) gi gjerne en tilbakemelding på det! Jeg hadde ikke så mange bilder å velge mellom så det ble sånn her nå. Får kanskje ta noen bilder igjen snart! :)

Ellers har jeg vært på skolen igjen i dag! Regna matte og syns det er veldig vanskelig.. men får håpe det kommer seg nærmere eksamen. Etter skolen var jeg og Lise veldig flinke og gikk tur på Lisleby i nesten 1 time. er lenge siden jeg har fått gått tur sånn, så var deilig å komme seg ut igjen!! Får prøve å fortsette litt sånn framover da!

Dro opp til mamma etter det og har vært her siden. Spist lasagne og slappet av. Det som er litt trist er at jeg føler formen begynner å henge litt igjen.. :( får håpe det går fort over! Kan jo ikke drive å være syk!

Vel dette var en liten oppdatering om min dag. Kanskje ikke det mest spennende som har skjedd i dag, men man må vel ha  noen sånne dager også :)

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits