Valencia Valencia Valencia! :)

Hola!

Det har vært noen frustrerende dager uten nett i leiligheten vår. Utrolig hvor anhengig man blir av internett! Vi har bestilt da, og nå har vi fått et mobilt bredbånd som vi kan bruke! Får trådløst i leiligheten til uka, noe som skal bli veldig deilig. Dette nettverket kan nemlig sies å være en smule ustabilt.

Føler at dette har vært min første ordentlige uke i Valencia ettersom vi har kommet inn i egen leilighet og jeg har begynt på skolen og alt. Rart å tenke på at jeg faktisk bor i Valencia, og at jeg ikke bare er på ferie! Begynner å komme litt mer inn i hverdagen nå! En deilig følelse! :)

Skolen har vært en positiv overraskelse så langt. Som jeg skrev sist, så har jeg hatt privattimer denne uka. Min lærer heter Beatrice og er ei ung og kjempehyggelig jente! Både positivt og negativt med å ha privatlærer. Jeg får jo veldig god oppfølging og får øvd på akkurat det jeg trenger, jeg blir godt kjent med læreren min. Samtidig hadde det vært litt mer sosialt om vi var fler i klassen! Men en annen ting som er positivt er at jeg begynner kl 11 istedenfor kl 9. De to timene på morran der er fantastiske, spesielt for meg som er b menneske. Vel.. hver mandag begynner det nye mennsker fra rundt om i verden på denne skolen. Da tar de en test for å sjekke hvilket nivå de ligger på. Det vil si at hver mandag er det en mulighet for at det kommer en eller flere som er på mitt nivå. Nivået mitt er forøvrig ganske lavt enda. Men det blir spennende å se til mandag om jeg får noen nye clasmates, eller om jeg fortsetter med privattimer! :) hehe!

Ellers har vi hatt et par dager med festing denne uken også. I går var vi ute med ei dansk jente som heter Rikke! Det var kjempekoselig! :) Og gode i farta ble vi også! I dag har vært en roligere dag. Vært og shoppet litt i byen og slappet av hjemme. Tenkte å stå opp litt tdligere i morra og komme oss på stranda for litt tan! :) Føler at all brunfargen jeg klarte å fange hjemme i Norge i sommer er vekk, så på tide å få den opp igjen!

Har lovt å legge ut noen bilder av leiligheten, men venter til vi har et litt mer stabilt nett i hus! Det går nemlig ikke å laste opp noen bilder nå! :(

Her er det fortsatt sommer, hvordan er det hjemme i Norge? :)

PAA SKOLEN I VALENCIA

Hola chicas y chicos!

Naa sitter jeg paa skolen min her i Valencia. Vi flyttet inn i vaar egen leilighet paa sondag og har ikke nett der, saa det har ikke vaert saa legg aa oppdatere! Leiligheten er knallfin! Stor, aapen og hyggelig! Mangler vel bare litt paa veggene, saa blir det bra! :) Men det fikser vi etterhvert!

I gaar begynte jeg paa skolen her. Jeg var den eneste som er nybegynner her, saa forste dagen ble i en klasse hvor de kunne myyye mer enn meg. Fra i dag av har jeg faatt en privatlaerer som bare skal konsentrere seg om meg. Det er jo enda bedre for meg, for da faar jeg full oppmerksomhet hele tiden, og kan trene paa akkurat det jeg trenger. Pga privattimene har skoledagen blitt litt kortere, saa naa begynner jeg 11 istedenfor 9. Det er heller ikke feil! :) Da kan man jo more seg litt om kvelden og fortsatt vaere klar for skole dagen etter! :) Jeg vet ikke hvor lenge det forblir saann her da, men! Det begynner nye hver mandag, saa vi faar se til uken om jeg faar noen fler i klassen min! :)

Har ikke noen bilder aa legge ut naa, men de kommer saa snart internett i leiligheten er oppe aa gaa! Jeg har tatt biler av mitt fantastiske nye krypinn! :)

Ha en super dag folkens. Ser paa facebook at folk har begynt aa dra fram vinterklaer og saan allerede. Da kan jeg bare informere om at jeg gaar i kort shorts, sandaler og t troye i dag! :)

Hasta luego! :)

Fantastiske dager i Valencia!!!

Hola amigos!

Nok en slækk ettermiddag på hotellrommet! :) På tide med en liten update på bloggen også da! Jeg og Katrine var fortsatt veldig slitne etter reisa da vi gikk ut på onsdag, så selv om kvelden var veldig hyggelig og bra, orka vi ikke å holde ut så lenge som vi hadde planlagt på by´n. Kasta inn håndkle rundt 5 tiden! Hehe..

I går hadde vi planlagt å ta det litt mer med ro.. Gikk ut og spiste med Pedro og Emilio, som er to spanske venner av Katrine. Jeg har møtt de før for 3 år siden, så det var veldig hyggelig å se dem igjen. Vi spiste noen småretter og drakk vin. Er så godt med rødvin til sånn snacksemat! :) Etterpå dro vi på Mulligans. Det er en irsk pub. Der traff vi Guillermo og Helena som jobber der! Guillermo møtte jeg også for 3 år siden.. Veldig hyggelig å se igjen "gamle kjente" :)

Senere på kvelden var vi på en brasiliansk bar og et utested i Carmen (gamlebyen). Hadde det utrolig koselig og morsomt i går! :) En bra kveld!

I dag har jeg vært å sett på skolen min, og så har vi vært og spist lunsj i byen! Skal gå oss en tur etterpå, og så havner vi vel ute på´n i dag og vel! :) Må benytte sjansen når man ikke skal opp for tidlig. hehe! Begynner kl 9 på mandag!

Meg og Katrine ute på vift!

Det er varmt her, så vanskelig å ikke få glinsende tryner :p hehe

Hva skjer i Norge om dagen?

Noen bilder fra Valencia!! :D

Har det helt topp her! :) Har ikke tid til å skrive så mye nå, så da legger jeg ut noen bilder! :) Var kjempegøy ute i går, og i dag skal vi på middag med et par spanske venner av Katrine som jeg ikke har sett siden sist jeg var her. For over 3 år siden! Blir koselig!!

Bildene:

 Hva synes du?

FRAMME I VALENCIA!! :D

Sånn da har jeg ankommet Valencia! Her skal jeg være helt fram til Jul! Tenk dere det.. Det har ikke helt gått opp for meg ihvertfall!! :)

Oppstod et lite problem i går da, så vi fant ut at vi ikke kunne bo der vi hadde tenkt til å bo den første uka, før vi overtok leiligheten vår. Litt sent å få beskjed om det siste kvelden, så nå har vi rett og slett sjekket inn på et hotel. Ja, man kan jo ikke akkurat bo på gata heller!? Det er heldigvis ikke et svindyrt hotel, men hotelopphold gjør seg sjeldent for studenter uansett.. Så.. MAMMA, SEND MER PENGER!! :p

Vel, nå skal vi iallefall bo her fram til Søndag. Da flytter vi inn i ny leilighet! :) Det gleder jeg meg veldig til! I mellomtiden blir det å orientere seg litt i byen, få meg spansk nr, finne skolen min og diverse sånne ting. Og selvfølgelig kjenne litt på utelivet i byen!! :)

Været er forresten strålende, og jeg kan meddele at jeg allerede har fått singletskille :p hehe! Selv om jeg bare så vidt har vært ute!

Håper alt er bra der hjemme! Kan skrive mer i morra eller no, og legge ut noen bilder! Har vært så sliten, etter at vi dro midt på natta i natt, så er vel ikke helt meg selv enda!! :) 

PS: som svar på spørsmål så bor jeg sammen med ei venninne av meg som heter Katrine!! :)

Et par bilder av oss fra en gang jeg besøkte henne i Valencia (Ho har bodd her i 5 år)!
Hvordan går det hjemme i Norge?

Noen som ville vært her?

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits