Ære feil å væra i humør og nå a? :p

Nå sitter jeg og blogger fra en café i Valencia, ja faktisk rett oppi gata der i bor. Har kjøpt meg en Cafe con leche og koser meg her sammen med Helena. Hun er en tysk jente som bor hos oss nå et par uker før hun skal tilbake til Tyskland.. Det blir trist for hun er så søt!

Har fortsatt ikke internett i leiligheten *arg*, derfor har det blitt svært lite blogging den siste tiden! Får komme sterkere tilbake senere. Kan iallefall meddele at jeg har fått to nye klassevenner, fra tjekkia! Går bedre og bedre hver dag på skolen. Har aldri før synes det er gøy å slå opp i en ordbok, men det synes jeg nå! :) fantastisk!!

Den siste helgen har også vært utrolig morsom. Vi har vært ute tre dager og ikke vært hjemme før langt ut på morrakvisten. De siste utestedene her i valencia stenger ca kl 7, og når man er i humør er det vanskelig å gi seg! Men for å dra en intern: "Ære feil å væra i humør og nå a?" :) Neste helg blir intet bedre, vi har nemlig fri fra skolen både mandag og tirsdag neste uke, så da blir det party igjen! :) Har fått meg masse nye venner den siste tiden, noe som er meget bra med tanke på spansken min. Gjør ikke noe å skulke en skoledag i ny og ne når man trener så mye på språket når man er ute og fester vel? :p

Til alle som er nysgjerrige og til de som ikke er nysgjerrige så koser jeg meg masse i Valencia! Angrer ikke et sekund på at jeg dro hit :) Er selvfølgelig noen jeg gjerne skulle hatt med meg på reisen, men godt at det går ganske billige reiser hit da! =) Om et par uker kommer min fantastiske venninne, Mie!! Det blir et skikkelig høydepunkt!! :) Gleder meg masse! Ellers skal jeg bli tante hvert øyeblikk igjen! Så forhåpentligvis har jeg blitt det nestegang jeg skriver! :)

Ha en kjempefin dag allesammen!! Skriver mer senere! :)


I Valencia by! :)

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits