BLINKSKUDD !!??! "Du køddær ikke med meg!"

 • 30.10.2011 kl.19:48
 • //
 • Blogg

Fikk et blinkskudd av vakre lille Fredrikke i går, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere! Vet ikke om ho prøver å se ut som Kung Fu Panda eller hva hun prøver på, men stilen er iallefall herlig og uttrykket helt unikt! En liten rakkarunge!!

Bildet får tittelen "Du køddær ikke med meg" og dere ser det her:Hva synes dere om bildet?

SPANSK AFTEN !! :)

 • 30.10.2011 kl.16:06
 • //
 • Blogg

I går var det familiekveld i heimen! Og siden jeg kom fra Spania på onsdag, var det duket for spansk aften!! Jeg lagde tortilla de patatas og ellers ble det ost, skinke og spansk vin! Utrolig godt og utrolig koselig!

Ellers ble det skrævling, godis og avslapping før jeg stilte klokka fra 3 til 2 og gikk og la meg!! :) I dag skal jeg gjøre ferdig den muntlige presentasjonen jeg skal ha på skolen på onsdag.. På spansk!! :) Hjelp...

Er du glad i slik mat?

HAR DU SETT SÅ HERLIG!!

 • 29.10.2011 kl.18:18
 • //
 • Blogg

Da har jeg satt mine føtter på norsk jord igjen! Har vært her siden onsdag kveld, men har ikke fått satt meg ned med pcen ordentlig før nå, så derfor har det heller ikke blitt noe blogginnlegg før nå!

Onsdagskveld ble jeg hentet av Mie, og tok natta der! Masse prating, norske wienerpølser og pepsi max! Digg!! Torsdagen dro jeg opp til modern, og her har jeg sovet siden! I går var jeg i Oslo. shopping, spising og Humorgalla på Latter! En vellykket kveld! I dag har jeg bare vært hos mamma. Hele familien har vært her og det har blitt spising, spising og spising! :)

ikveld blir det spansk aften her. Ost, skinke og vin fra Valencia, og så skal jeg lage "tortilla de patatas" !! Det har vært utrolig deilig å se mine kjære igjen, og spesielt herlig var det jo å se nevøen og niesa mi!! Finnes jo ikke noen goère! Bare se her..


Rasmus er "hekta" på bilspil på Ipad`n til Jonas!


Fredrikke koser seg med bamsen og dyna si!


Godgutten Rasmus!


Fredrikke har lært seg å posere! Har du sett så herlig!?

Vel, kan informere dere om at en video er ferdig fra dagen vår med kjendisen Wizboyy! Den blir lagt ut i løpet av kvelden! Følg med!!

Hva skal dere gjøre på halloween?

KAAAOOOOOOSSSS!!!

Nå er det bare 3 dager til jeg skal hjem til Fredrikstad og Norge igjen, noe jeg gleder meg veldig til! Da skal jeg endelig få vært sammen med familie og venner igjen, og i tillegg få gjort unna en muntlig presentasjon på skolen min.

Jeg føler bare at det er så utrolig mye jeg må få gjort før jeg drar hjem. Har 1000 ting i hode mitt nå, så føles som et evig KAOS! Ikke har jeg matlyst heller, så det jeg har fått i meg i dag er en liten kroasong (ga opp å prøve å skrive det riktig, så skrev det like greit rett ut jeg).

Vel, man får vel bare ta en ting av gangen, og så får jeg håpe at jeg er ferdig med foredraget til jeg drar på onsdag, og at jeg har fått prata med de menneskene jeg skal før jeg drar hjem, OG at det har gått smertefritt! Det skal uansett bli utrolig deilig å komme hjem til mine kjære! Kjøpte en gave til lille Fredrikke her om dagen, niesa mi. Ho ble 1 år 10. oktober, så det må feires når jeg kommer hjem! :)

Jeg skal kun ha med meg håndbagasje når jeg reiser hjem da, så lurer veldig på hva jeg skal prioritere å pakke med meg!??! 10kg er ikke mye :p


Et bilde fra sensommeren!

Btw. gikk visst en dokumentar om han artisten som var her på spansk tv i går. Jeg gikk jo glipp av det, men skal prøve å finne det på nettet! :) Herregud, vi er jo med i den dokumentaren!

 

IDOL!!!

 • 21.10.2011 kl.21:52
 • //
 • Blogg

Har akkurat kommet hjem fra jobb, funnet fram potetgullposen og skal sette meg å se på idol nå! :) Fredagskos kaller jeg det! Senere ikveld blir det mulig en tur på bar med Bekki, hvis ikke blir det hjemmekveld! Kunne jo vært deilig det og. Vel tiden vil vise hva kvelden bringer, og så skal dere ikke se bort ifra at det kommer en sprø oppdatering i morra. Vet aldri hva som skjer når disse jentene "lufter seg" :p

Jeg heier på jentene fra Fredrikstad , Bianca og Maria i årets idol!! =) Synes de er veldig flinke!!

 Følger du med på idol? isåfall, hvem er din favoritt??

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits