VINNER AV KONKURRANSEN + VIDEOBLOGG

Hei hei folkens!!

Da har det kommet til kunngjøringen av vinneren i konkurransen min i forbindelse med RØDNESEDAGEN!!!

Jeg skulle som sagt gi 200kr til Redd barna hvis jeg fikk mer enn 500 kommentarer på innlegget mitt, og DET GJORDE JEG!!!

Jeg vil bare takke alle som har bidratt i denne konkurransen! Var utrolig gøy at så mange ville bli med, og enkelte var jo helt enestående! :) Håper også noen har blitt inspirert til selv å gi penger til Redd Barna!

Noen skrev i kommentarfeltet noe som at jeg absolutt burde gi de pengene uansett, og ikke bare fordi jeg fikk 500 kommentarer. Svar til det: JA det burde jeg, men DET BURDE DERE OG!!

Poenget med denne konkurransen var jo å gjøre noe som FENGER, FOR PENGER! Så det var absolutt det jeg prøvde på, og de som kjenner meg vet at jeg ville gitt penger til denne aksjonen uansett! Men det var et tiltak for å prøve å engasjere flere enn meg selv! Og da regner jeg med at dere som påpekte at jeg burde gi penger uansett, har gitt minimum 200kr selv!?

Vel! For at dere skulle få et bevis på at jeg har gitt penger til Rødnesedagen, lagde jeg en videoblogg. Ja, for aller første gang!! Jeg er egentlig ikke helt komfortabel med det videoblogg greiene, men hva gjør jeg vel ikke for bloggen ;)

Det ble litt styr rundt den videoen da, for tok først ett opptak, men da tok jeg ikke på høytaler, så da jeg tok telefonen bort til mikrofonen hørte jeg ingenting selv. Jeg hørte bare noe om tast 1, og så gjorde jeg det, for jeg trodde det betydde at jeg skulle gi penger, men det var jo at de skulle få lov å ringe meg og spørre om jeg ville bli fadder! hehe... Jaja, kall meg amatør! Jeg er jo faktisk det ;)

Men så ringte jeg en gang til da, og da satt jeg på høytaler, og det er det denne videoen er fra! Så bare så det er sagt, har jeg altså gitt 400kr!! :) Men det går jo til en god sak da!! ;) Så vel verdt!!

 

Og så var det VINNEREN!!!

Jeg trakk helt tilfeldig blant de som hadde kommentert og vinneren ble denne kommentaren
marianneblogg

loose threads ♡ ♡ ♡

29.nov.2009 kl.18:22

Skal følge med det utover kvelden for å se om du får nok kommentarer !

Gratulerer masse Marianne!! Du skal få et innlegg på bloggen min, samt en gave i posten! Send meg adressa di på innboksen min! ;)

OG TUSEN TAKK IGJEN TIL ALLE SOM HAR BIDRATT!! JEG HAR KOMMENTERT PÅ ALLE BLOGGENE SOM HAR VÆRT MED (hvis linken funket)

0 BRUS + 0 GODIS FRAM TIL JUL!! Klarer jeg det?

 • 30.11.2009 kl.16:32
 • //
 • Blogg
Jeg har vært skikkelig sløv på brusdrikking og godterispising i det siste, noe som merkes på kroppen både i form av kroppsfett og slapphet!

Ja, nå skal jeg ikke være en sånn jente som klager over vekta og vil bli tynnest mulig og sånn! Det er heller ikke greia med dette.Jeg liker ikke at jenter som egentlig har helt fine kropper klager over at de er fete, for mange er virkelig ikke det. Og det finnes folk som har skikkelige problemer med vekta enten den ene eller andre veien. Og jeg synes synd på de som sliter med dette pga sykdom o.l. 

Hovedpoenget med å bli sunnere må vel være å føle seg bedre selv, iallefall er det det for min del! Jeg prøver stadig vekk å skjerpe meg, men får det ikke helt til, så greia nå er at jeg skal være BRUS OG GODTEFRI FRAM TIL LILLE JULAFTEN!!  (og grunnen til at jeg spesifiserer dette til brus og godteri er at jeg skal på flere julebord med julemat, vin eller andre alkoholholdige drikkevarer. Selv om jeg vet det også ikke er så sunt, så holder jeg meg til Brus og godis nå, men det blir ikke bare bare det heller, for jeg spiser godis og/eller drikker brus så og si hver dag!)

Herregud, klarer jeg det da tro?

Skal jeg klare meg uten dette helt fram til Lille Julaften??? Det er nøyaktig regna 23 dager til!!!

Klarer jeg det, tror jeg at jeg vil sette mye mer pris på å kose meg i juledagene!! :)

Vel, jeg prøver!!! Begynner akkurat nå, i dette øyeblikk!!! =)

Så, tror du jeg klarer det? YES OR NO??

Ellers er det noen som har en premie/gulrot til meg om jeg får det til kanskje?? :) Hadde jo vært veldig stas!!

PÅ TOPPLISTEN! :)

 • 30.11.2009 kl.16:04
 • //
 • Blogg

Jeg fikk plutselig oppdage at jeg lå som nr 2 på listen over mest aktive bloggere i dag!!! :)
Dette er nok et resultat av konkurransen jeg hadde i går og at dere lesere var så engasjerte, samtidig som også jeg ble engaskjert! Jeg har svart alle som kommenterte på konkurransen min!! =)
Så tusen takk til alle leserne mine som var så snille å kommentere! ;)Jeg så også at jeg lå som nr 35 på stjerneskudd-lista! ;)
Så nå mangler det bare å kommme på topplisten over mest besøkete, men det tror jeg egentlig ikke jeg skal regne med! Selv om det hadde vært gøy!

Følg med på bloggen utover dagen! Da blir vinneren av konkurransen kåret! :)

Har du vært på en av topplistene noen gang?

JEG ER I AVISA!! JEG GJØR NOE SOM FENGER, FOR PENGER!

Hei folkens!! Er helt overveldet over engasjementet til leserne mine, som kommenterer og kommenterer!! :) Gleder meg allrerde til å gi penger til Redd Barna!! :)

På grunn av konkurransen har jeg havnet i nettavisen til Fredrikstad Blad!! :) Hvor kult er ikke det??

Sjekk ut denne linken: I dag er det Rødnesedagen

rdnesedagen
(hentet fra www.f-b.no)

Og delta i KONKURRANSEN MIN I INLEGGET LENGER NED PÅ SIDEN. KLIKK HER

KONKURRANSE. JEG GIR BORT PENGER, GAVE OG BLOGGVURDERING!!

 • 29.11.2009 kl.19:54
 • //
 • Blogg

Jeg vil bare minne på konkurransen i innlegget under! :)

KOMMENTER KOMMENTER OG KOMMENTER!!! :D

Les om konkurransen i FORRIGE INNLEGG og husk og legg kommentaren i FORRIGE INNLEGG!!! ;)

Det rett under her ja. om du ikke finner det, klikk på denne linken:

http://kristinegangflot.blogg.no/1259512665_stor_konkurranse_jeg_.html

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits