BILDER FRA I GÅR!

I går traff jeg Katrine. Vi gikk ut og spiste tapas og drakk rødvin! Utrolig god mat! Etterpå gikk vi på en bar og tok litt kaffe med baileys og litt øl før vi endte opp på Bolseria! Der var vi resten av kvelden :) En hyggelig og morsom kveld. Her er noen bilder!!


Me and the rasta guys! :)
Dette bildet er tatt av Lilian Castro som jobber som fotograf på Bolseria! De over er tatt av meg.

I dag skal jeg tilbringe dagen innendørs. Skal rydde og vaske litt, planlegge dagene fram til eksamen, og så titte litt på diverse programmer! En slækk mandag tror jeg det blir!

Hva synes du om bildene, og hva er planen for kvelden?

DAGENS OUTFIT OG DAGENS PLAN!

Må først bare få takke for responsen på mitt forrige innlegg. Statistikken på bloggen min føl plutselig opp etter jeg la ut det forrige bildene, og så synes jeg det er veldig hyggelig at jeg får seriøse kommentarer tilbake. Jeg skal svare dere som har lagt igjen bloggadressen deres! :)

Ny dag og nye muligheter. Jeg fikk ikke sove i går natt.. altså natt til i dag! Jeg la meg og var trøtt, men kroppen klarte ikke å roe seg. Jeg var skjelven i kroppen, og tror jeg fikk øynene til å lukke seg sånn halv åtte på morran i dag. Kl 12.30 ringte klokka mi. Den skrudde jeg av, og så hører jeg Bekki rope på meg kl 14. Jeg var helt dau i kroppen, og logget på facebook på iphonen min for å svare henne der. Vi skulle jo på lunsj med en gjeng med engelske folk i dag. Jeg fikk karra meg opp av senga, tatt en dusj og så hevet meg i en taxi så jeg kom meg dit vi skulle møtes. Jeg var sistemann, men heldigvis ikke så sen at jeg gikk glipp av noe. De hadde akkurat bestilt! Vi spiste typisk engelsk søndagsmiddag. Lam med poteter og brun saus. og VIN. Det var ikke akkurat det jeg hadde tenkt til å starte dagen med, men når det var inkludert i menyen så får det bare bli sånn. Dette var lissom "frokosten" min. Og til dessert fikk vi baileyskake. Den var så utrolig god! :)

Nå har jeg kommet meg hjem til senga mi igjen. Skal slappe av en times tid og så skal jeg møte Katrine i Carmen. Ut og spise og ta litt vin, og så blir det vel brasiliansk aften ute i kveld. Får se hvor lenge jeg holder ut. Akkurat nå har jeg det veldig bra under dyna mi! Men man blir visst ikke i noe bedre form av å ligge å slække!

Ja, outfit'n! Fikk knipsa et bilde med selvutløsern før jeg gikk ut døra i dag og. Og denne gangen fikk jeg med skoa!Jeg kan fortsatt forbedre ferdighetene mine med selvutløsern, for bilde blir ikke helt klart som dere ser. Men her var jo klærne målet, og det skal det vel godt gjøres å ikke se :)

Hva synes dere? Og hva er deres planer for dagen?

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen. Ikveld tar jeg med kamera, så da blir det vel noen bilder til bloggen i morra!

Hasta luego!!

 -Kristine-

HAR JEG BLITT DOPA??

Ja, det er litt rart, men her sitter jeg altså. En lørdagsnatt kl 4 i sofa'n min alene! Hvem hadde trodd det? Alle vennene mine er ute og fester og her er jeg! Vel det har sin forklaring og den har jeg tenkt til å dele med dere nå!!

På fredag dro jeg ut. Jeg dro ut etter kl 2 og skulle møte et par venninner på en bar i gata mi. Jeg hadde ikke drukket noe hjemmefra så tenkte at det ble en rolig og hyggelig kveld sammen med jentene! Tok en drink på Carioca og sånn nærmere halv fire gikk vi til SuperClub som er et diskotek ikke så langt herfra! Der kom vi gratis inn med en drink på kjøpet. Vi danset og kosa oss, og klokka gikk. Etterhvert dro hun ene venninnen min hjem, og jeg tenkte jeg skulle prøve å finne hun andre, men hun fant jeg aldri (det viste seg at ho hadde dratt hjem ho og).

Så traff jeg en kamerat. En jeg har kjent siden jeg flytta til Valencia. Veldig hyggelig og alltid spandabel. Jeg fikk en drink av han og hang der sammen med han og noen av vennene hans. Ble også kjent med ei ny jente denne kvelden. Hun virket kjempekoselig, og sånn det blir noen ganger når man er ute så deler man på drikka. Jeg drakk derfor av drinken hennes flere ganger. Etterhvert dro vi videre til et annet diskotek som ligger i nærheten. Vi kom oss gratis inn der og, og det ble en drink til. Jeg og hun nye jenta jeg hadde blitt kjent med gikk på do sammen, og der ble jeg tilbudt dop. Jeg takket selvfølgelig nei, da det er noe jeg er veldig i mot. Jeg har aldri prøvd dop og har ikke tenkt til å gjøre det heller. Og på dette tidspunktet følte jeg meg egentlig ganske full, uten at jeg helt skjønte hvorfor, for jeg hadde da ikke drukket så mye. Og jeg tåler veldig mye som regel.

Vel vi var der til det stengte (tror jeg). Husker faktisk ikke så mye av slutten av kvelden, annet enn at vi sto ute og jeg ville hjem. Jeg frøs, og følte meg både trøtt og full. Så jeg takka for meg og tok en taxi hjem. Jeg husker ikke noe av taxituren hjem, bare at jeg kom meg inn døra og det neste jeg husker er at jeg våkner opp dagen etter med dundrene hodepine! Jeg tok meg masse vann og la meg ned igjen. Jeg følte meg helt dø i kroppen. Sånn utover ettermiddagen kom jeg litt til meg selv. Jeg mener. greit jeg var hjemme nærmere 8 på morran, men jeg kom meg ikke opp av senga før etter kl 17 på ettermiddagen.

Dagen i dag har vært helt forferdelig. Kroppen har ikke fungert i det heletatt og jeg har hatt en vemlig smerte i brystet hele dagen, noe jeg fortsatt har. Jeg har vært kvalm, skjelven og ikke følt at jeg har hatt noen krefter i kroppen. Da jeg har tenkt tilbake på gårsdagen, så kan jeg ikke fatte at jeg kan bli sånn etter det jeg har drukket. Så det jeg lurer på da er om jeg rett og slett har blitt dopa uten å ville det. Altså at den samme jenta som tilbød meg dop på doen, også hadde noe i drinken hennes, som jeg også drakk og, og derfor har jeg fått i meg noe jeg ikke burde. Jeg har aldri følt det sånn her før, og har tilbrakt hele dagen på sofaen. Jeg har iallefall lært en ting fra i går, og det er at jeg ikke skal dele drikke med folk jeg ikke kjenner. Og det tipset kan jeg jo gi til dere som leser også. Man vet aldri!!

slenger med et bilde fra da jeg lekte fotograf i går. Det trynet jeg har i dag er ikke verdt å bli minnet på i fremtiden.Tror du at jeg har blitt dopa?

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

BILDER!! PRØVER MEG SOM FOTOGRAF!!

Da har jeg vært ute og prøvd meg som fotograf! Jeg dro til parken (El Rio Turia), og gikk derfra til La ciudad de las ciensias y Artes og knipsa litt på veien. Her er det jeg fikk ut av det!! (noen av de 200 bildene som ble tatt). Har ikke redigert noe på bildene. De er akkurat som de ble tatt!!
Og til slutt et par snåle knips av meg selv :)

Hvordan synes dere jeg klarer meg som fotograf?

DAGENS OUTFIT!

Nå har jeg akkurat funnet ut hvordan jeg bruker selvutløseren på speilreflekskamera!! Trenger nok litt trening enda, men ble iallefall et outfit bilde!! :)Støvlettene kom visst ikke med. Men hva synes dere ellers?

Nå skal jeg ta med meg kamera ut og ta noen kveldsbilder :)

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits