TAPT VEDDEMÅL = BADING I NOVEMBER!

FROSSENBAD I NOVEMBER!

Vi har det siste året hatt et veddemål på tippeligamanager´n på vgmanager.no. Taperen måtte bade etter endt sesong, og i dag ble dagen da Jonas måtte kaste klærne og ta den kalde fornøyelsen med å "hoppe i havet" på hytta på Engelsviken. Temperaturen på land var 2 grader, mens den var så varm som 5,8 i vannet! :) mange tilskuere som fikk ta del i en av årets store happening! Alt ble selvfølgelig filmet, og det store øyeblikket skal deles med omverdenen.

Sånn er det når du taper, Jonas! :)


Hytta vår

Nå skal vinterjakka av

Lille tuppa er med

Gjør seg klar

Kvier seg litt her

Noen som fryder seg..

Kaldt..

Kaldt i vannet..

Mailson ♥

En liten posering av meg og brodern!

Deilig å være hjemme i sofaen igjen..;)

Nå skal det også sies at det var Philip som vant denne runden, og en ekstra julegave til 2000kr venter han på julaften. Vi er også i gang med en ny runde på Premier League manager der taperen må sykle grenserittet og vinneren får en pengepremie. Alt dette skal selvfølgelig også dokumenteres! Håper jeg slipper å sykle :)

#bading #november #isbad #kaldt #tøff #Norge #veddemål #hytta #engelsviken #fredrikstad

Hva synes du om videoen og bildene?

Hadde du frivillig tatt et bad i November?

JEG ER TAKKNEMLIG FOR...

 • 28.11.2014 kl.18:02
 • //
 • Helse

Ofte rekker man ikke å føle på kroppen hva man har og setter pris på, før det er borte. Det er som regel snakk om kjærlighetssorg knyttet til dette ordtaket, men det kan jo egentlig bety så mangt. Det er mange ting i livet vi tar for gitt. Vi vet at det er der, vi forventer det, og glemmer å sette pris på det.. men hva om du en dag ikke hadde hatt det lenger? 

Du vet ikke hva du har, før du mister det. 

Tenkte det passa greit med et slikt innlegg nå som det nettop har vært Thanksgiving.. Jeg vil rett og slett ta meg et øyeblikk å tenke over hva jeg faktisk er takknemlig for. Hvorfor skal jeg vente til jeg evt. mister noe av det? og i mange tilfeller så mister man det aldri, men det vil jo ikke si at man ikke bør være takknemlig for det. Så derfor deler jeg det her. (ikke i rekkefølge)

Jeg er takknemlig for..

Mailson (For litt siden visste jeg ikke at han fantes, nå vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten han)

At jeg får mat hver dag (det er ikke en selvfølge)

At jeg er frisk.

Muligheten til utdanning (desverre får ikke alle de samme mulighetene når det kommer til å ta utdannelse)

Tryggheten (jeg er glad jeg slipper å være redd hver dag)

Familien min (jeg er så heldig som har dem)

At jeg har penger (jeg er ikke rik, men jeg har det jeg trenger)

Vennene mine (evig takknemlig for mine herlige, gode, snille og morsomme venner)

Muligheten til å reise (mange personer går igjennom livet og har aldri sett noe annet enn akkurat der de bor. Å kunne reise er for meg en gave i livet)

Mamma ( Ho gjør alt for meg, alltid. Evig takknemlig for henne)

Ytringsfriheten

Respekten ( At folk respekterer meg som kvinne og som den jeg er setter jeg pris på. Ikke alle opplever det, desverre)

Norge (Å være født i Norge, er som å vinne i lotto. Sannsynligheten er liten, men heldig er den som vinner. Vi har det utrolig godt her, og det burde vi sette pris på.)

♥ At jeg er den jeg er (Jeg er glad for livet, og alt det har gitt meg. Glad for at jeg er jeg, om det ga noe mening!?)

♥ Dagen i dag

 

Kjenner faktisk at jeg ble litt ekstra glad akkurat nå. Bare det å tenke over hvor fantastisk mye jeg har å glede meg over! :)#takknemlig #glad #lykkelig #heldig #livet #helse 

 

Hva er DU takknemlig for?

 

FEM RØR MED BLOD, SHAPE UP OG SUNN FROKOST!

 • 28.11.2014 kl.11:56
 • //
 • Helse

I går var jeg hos legen. var så slækk at jeg så vidt klarte å komme meg bort dit, men heldigvis så bor jeg bare et steinkast unna. Jeg spurte legen (les: studenten) om jeg ikke burde ta blodprøve, for jeg hadde ingen energi overhode. Fikk beskjed om at det trengte jeg ikke. Da jeg kom hjem gikk det vel ca 10 minutter, så ringte de fra legekontoret og fortalte at jeg måtte komme tilbake i morgen (i dag) for å ta blodprøve. Haha. Det var jo hyggelig. Kjente jeg ble litt irritert da ja. Er ikke sååå kult å fly fram og tilbake til legen, men jeg ville jo ta prøvene jeg og, så da ble vi enige om at jeg skulle komme tilbake i dag.

Nå har jeg vært der, og resultatet ble fem reagensrør med blod. Det var ganske mye, men da får de vel tatt de prøvene de trenger å ta.. Resultatene får jeg til uka. Som belønning for min selvutnevnte enestående innsats gikk jeg innom rimi som er i samme bygg og kjøpte meg frukt og Shape Up. Jeg elsker det bladet. Så nå blir det en sen og god frokost og å slappe av med shape av. Du skjønner at du ikke er i form når du føler du har vært med på en tre timers hard treningsøkt bare ved å gå fram og tilbake til legen. Ca 100m. 


♥ Cottage Cheese ♥ 0,0% vanilje yoghurt ♥ Banan ♥ Bringebær ♥ Blåbær ♥ Naturmix nøtter ♥

Frokosten er kjempegod. Å blande cottage cheese med yoghurt er helt genialt. Da blir det litt bedre smak!

Hva er din favoritt sunne frokost?

 

Ha en fin dag alle sammen! :)

 

#blodprøve #legen #syk # shapeup #sunn #frokost #helse

STEMNING PÅ BILJARDHUSET I FREDRIKSTAD :)

På biljardhuset i Fredrikstad er det alltid god stemning. Salongen har nylig åpnet i høst, og er så vidt jeg vet den eneste rene biljardsalongen i Fredrikstad. Det er brodern Michael og fattern som har startet salongen og så er vi noen andre hjelpere i tillegg :) Personlig er jeg ikke noen stor biljardspiller, men synes det er kjempekoselig å tilbringe litt tid her likevel. Salongen har jo også en fantastisk koselig kiosk med kafé til! 

Fredrikstad Biljardklubb er en av brukerne av lokale, og spillere i norgestoppen kan du finne her! :) I tillegg så er det mange som nesten aldri har spilt biljard før som kommer. Barn, ungdom, voksne, kameratgjenger, kollegaer osv. Alle er hjertelige velkomne til Biljardhuset. Sammenlignet med andre salonger er også denne salongen svært billig.

På onsdager og søndager spilles det turneringer i salongen der alle kan være med :) Jeg har lekt meg som fotograf og her kan du se noen bilder fra salongen midt i Fredrikstad  sentrum..
Liker du å spille biljard?

 

Klikk HER for å komme til Biljardhuset på facebook

 

 

VÅRT BRYLLUP! <3

"Vårt bryllup" er en bok jeg kjøpte på tilbud her om dagen! Det er rett og slett en enkel og oversiktlig planleggingsbok til bryllupet ditt. Boka er veldig fin og er delt inn med skilleark der det det begynner med Inspirasjon. Her kan du skrive ned alle mulige idéer som f.eks antrekk, fargetema, brudebukett, ringer osv. På neste skilleark står det Planlegging. Her kan du begynne selve planleggingen med budgjett, bordoversikt, bordkort, gaveliste osv. Neste ark er Gjester. Her noterer du hvem som er invitert og om det er noen spesielle hensyn som må taes. Når de svarer så noterer du det også. Den siste delen handler om Den store dagen. Her noterer du alt som trengs for selve dagen, inkludert timeplan for dagen, sjekkliste osv. På slutten er det plass til å skrive noen ord etter dagen og lime inn noen bilder. Denne boken kan være fin å ha også i etterkant av bryllupet. Den inneholder mange gode tips og inspirerende bilder! :) Boka kjøpte jeg på Libris og den var satt ned fra 250kr til 99kr. Jeg er kjempefornøyd og gleder meg til å begynne å skrive i den. 


 

#bryllup #giftemål #planlegging #bok #love #kjærlighet #inspirasjon #livet #herlig 

Hva synes du om boka?

Har du eller hadde du en planleggingsbok til bryllupet ditt?Dagen i dag har forøvrig gått til å jobbe, og så var jeg med familien på Leos Lekeland i dag. Der er det faktisk veldig koselig for fint for barna. Vi voksne fant oss en fin sofagruppe vi kunne sitte og skravle i, mens barna løp rundt i alle de polstra apparatene der. Resten av kvelden blir i sofaen hjemme sammen med kjæreste og bror. Det er jo champions league på tv i dag, så da er det ganske bankers hva som skal vises på tv her i kveld. Livet er morsommere for den som er glad i fotball.. :)

Og så må jeg skryte litt av god service på eplehuset i dag. Laderen min virket plutselig ikke lenger på macen, og dro ned på eplehuset der jeg kjøpte den for litt over et år siden. Der fikk jeg en ny med en gang, uten noe om og men.. Og den koster 649kr ny. SÅ takk for god service! :)

 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits