Tilbake fra et Valencia eventyr!! :) med masse styyyr :p

Nå er det jammen lenge siden jeg har gitt noe lyd fra meg her! Hadde jo store planer om å blogge fra Valencia og fortelle om alt det fantastiske jeg skulle oppleve der! Men det ble visst med tanken..

Vel, ga vel mer eller mindre opp etterhvert. For det første så hadde vi ikke internett hjemme den første tiden. Og så har det rett og slett blitt alt for mye annet å tenke på, så bloggen har desverre kommet i andre rekke, eller kanskje tredje! Jeg er redd at innleggene kunne blitt en smule ensformig også! hehe! Enten skole eller ut og treffe folk!

Jeg kan iallefall fortelle at jeg har hatt tre fantastiske måneder i Valencia. Har møtt mange nye mennesker fra hele verden! :) Og så har jeg lært meg masse spansk!!! :)

Den 22. desember kom jeg hjem til Norge igjen! Var deilig å komme hjem til familien igjen.. Det blir ikke jul, hvis ikke jeg er hos mamma! :) Det har vært en litt annerledes jul, siden jeg har vært i Valencia hele desember omtrent! Men nå er det så kaldt her, at jeg lengter litt tilbake! :) Hvem vet, kanskje jeg drar tilbake snart!!!??

Nå begynner det å bli sent, så skal finne senga mi, men en annen dag når jeg har tid, så skal jeg legge ut litt minner fra oppholdet mitt og fortelle litt mer! :) Og takk til dere som likevel har vært innom og tittet.. Får bare beklage at det har blitt så få innlegg! :)

God natt alle søte venner! <3


Meg og Helena, ei tysk venninne jeg fikk der nede! Dette er bare noen dager før jeg dro hjem til Norge! :)

Kommenter gjerne! :)

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits