HOME FOR CHRISTMAS!!

 • 10.12.2011 kl.02:15
 • //
 • Blogg

Well, I AM BACK!! :)

Som jeg skrev i forrige innlegg hadde jeg noen tøffe dager sist uke. Siden den gang har jeg hatt en heidundrenes bursdagsfeiring for Bekki, og på mandag dro jeg til Norge. Jeg glemte overføringskabelen til sony kamera mitt, og siden sony har valgt å være så spesielle å ha egne minnebrikker, så er det ikke bare bare å få lagt de inn på pc'n. Derfor får bildene fra helgen vente på seg, men skal prøve å få kjøpt meg en kortleser som kan fikse det for meg.

Ja nå er jeg tilbake i Norge og har allerede vært her noen dager. Dagene har gått med til å være sammen med familien og noen få venner. I tillegg har jeg første eksamen på tirsdag, så har også fått brukt litt tid på lesing, men ikke nok. Jeg har utrolig mye jeg må komme meg igjennom fram til tirsdag, og skjønner ikke hvordan jeg skal få det til. Det er muntlig i tillegg, og da er det jo ekstra flaut om man skulle sitte der og ikke klare å si et ord. Problemet mitt er ikke å snakke spansk, men problemet er at vi skal trekke temaer, og hvis jeg da ikke vet eller husker noe om temaet, hva skal jeg da si!? Da hjelper det ikke om man kan språket. Det er temaer som latinamerikansk kulturhistorie. Noe jeg ikke kan noe om fra før med andre ord.

I morra er det JULEBORD, noe som har vært planlagt lenge. Det var meninga at vi skulle ha det på et lokale, men så valgte vi å flytte det siden vi ikke var nok folk til å ha det et stort sted. Vi flyttet det ned til Gorbi, broren min, der jeg bor. Dagen i dag har gått med til å handle og ordne istand til i morra. Jeg og Mie har stått på som bare det, og har blant annet stekt nesten 100 medisterkaker. I morra kommer det 14 gjester til  middag og da må alt være klappet og klart! :)

Så i morra ser jeg fram til et sykt bra Julebord med verdens beste venner! :) Skal ta masse bilder!! =)

Har dere vært eller skal dere på julebord i år?

NED I KJELLER'N OG OPP IGJEN!!

De siste dagene har jeg ikke klart å engang titte på bloggen min. Jeg har tenkt på at jeg skal skrive innlegg, men har rett og slett ikke hat overskudd. Denne uka har vært ganske tøff. iallefall de siste dagene. Det har oppstatt utrolig mange ting i mitt privatliv, som har tatt all oppmerksomheten min. Jeg har vært en tur nedom kjelleren, men nå er jeg på vei opp igjen! Sakte, men sikkert! Det som er så fint når man først har havnet i "kjelleren" er at du kan bare komme en vei og det er opp. Det er en god følelse å tenke på  at jeg er på vei opp til 1. etage nå, og kanskje om en stund så sitter jeg på taket og nyter utsikten (livet mitt).

Vel. Gode venner får man ikke nok av i denne tiden, og skal poste en video her, som Bekki la på veggen min i dag. Den fikk meg i skikkelig godt humør, og fikk meg til å føle at jeg er fantastisk! Her er den:

Ikveld skal vi feire bursdagen til Bekki. Ho har bursdag på mandag nemlig. Det håper og tror jeg kommer til å bli en kjempeflott kveld. Skal sette kamera på lading, så får vi satse på at det blir noen bilder å dele på bloggen etter bursdagshelgen! Herregud, nå er det bare 3 dager til jeg skal hjem til Norge igjen! Nesten bare gode følelser rundt det. Eneste er at jeg har 2 eksamener som jeg rett og slett ikke har hatt overskudd til å sette meg ned å lese på. Jaja. Jeg har jo en tretimers flytur og en uke hjemme før eksamen. *krysse fingrene*


Meg og Bekki!

Har dere vært i "kjelleren" før? Likte dere videoen?

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits