SMINK ØYA TIL NYTTÅRSFESTEN!

Nyttårsaften er dagen da du kan kline på alt som er av deilig sminke :) Er det en dag du skal ta på litt for mye glitter så er det vel i dag!? Men samtidig er det viktig at det blir gjort riktig og pent, hvis ikke ser det heeelt forferdelig ut. Om jeg trenger noen tips ser jeg ofte igjennom sminkevideoer på youtube. Der kan man få gode tips og inspirasjon til hvordan man skal legge sminka. Spesielt øynene kan være vanskelig å få til, så i dag har jeg funnet fram noen videoer som hjelp til å få den perfekte øyesminka til ikveld. Min absolutt favoritt er videoene til Michelle Phan. Ho viser så tydelig hvordan det gjøres og videoene er så fine å se på. Den første videoen er kort og ganske enkel og ikke fult så dramatisk som mange kan bli når det er snakk om nyttårssminke. De tre andre er litt mer avanserte, men samtidig veldig fine :) Enjoy

 

#sminke #tutorial #øya #nyttårsaften #skjønnhet #tips #sminketips

Hvilken video likte du best? Hvordan sminker du deg til nyttårsfesten?

Bilder hentet fra: indulgy.comwww.fashionjin.comwww.womanfashionstyle.com

GODT NYTT ÅR TIL ALLE SAMMEN ♥

BOWLING MOTE (OG STIL)

 • 30.12.2014 kl.13:51
 • //
 • Mote

Handler ikke det meste om mote egentlig? Så hvorfor ikke snakke om bowling mote.. Hva tar man på seg når man skal bowle tro? hihi.. Fra spøk til alvor så var planen egentlig bare å legge ut noen hyggelige bilder fra da vi var å bowla i går i Sarpsborg! Jeg har ikke bowla på flere år tror jeg og åpna med to strike.. Det ble med de to da ;) Ellers når vi er inne på å snakke om mote så kan jeg jo nevne at den gensern jeg har på meg er den deiligste gensern jeg noen gang har hatt, og fin er den og. Får nesten vie et eget innlegg til den ;)

Jeg kjører lilla som min bowlingfarge :p Legg merke til de fine stilene vi har! Spesielt brodern Gorbi :p
Det er vakkert er det ikke?

D
Noen er mer opptatt av å knipse bilder :p dyp konsentrasjon..


Emely kaster kula som om det er en tennisball :p
Jeg leder ;) (kom på andreplass bak Mailson)Beklager at bildene er så utydelige. De er tatt med iphone og det var mørkt der.

#bowling #venner #julen #mote #fritid #gøy

Liker du å bowle? Tenker du på hva du har på deg når du skal ut med venner på denne måten?

JULEN HANDLER OM Å GI! (sponset video)

Sponset innlegg

 

Julen handler om å gi. Den handler om tradisjoner og den handler om god stemning med de menneskene man er glad i. Jeg har jo skrevet litt om julen tidligere, blant annet det fantastiske julebordet vi hadde for et par uker siden med vennegjengen. Da kom det 17 vakre mennesker hjem til oss og store deler av kvelden gikk med til å sitte rundt bordet og nyte deilig julemat. For det er sant som Gilde sier; "God mat gir god stemning", og det har vel sjeldent vært mer god stemning rundt bordet enn når ribba ble satt fram. 

Hva spiser folk på julaften? Vi, som de fleste andre normenn sverger til ribbe på julaften, og hvert år er julemiddagen hos mamma høydepunktet for jula. "kan noen sende ribba?" høres til stadighet under middagen. Det er noe spesielt med dette måltidet..  Det er med på å skape denne gode julestemningen og følelsen av samhold med de som står en nær. 

¨

Julen handler om å gi. Og som dere kan se i videoen over gjorde Gilde noe litt spesielt i år nettopp for å spre litt ekstra glede og for å gi noe ekstra til noen personer som i det daglige gir av seg selv på mange andre måter. De bygget en restaurantcontainer som skulle gjøre rundt i landet for å glede noen heldige utvalgte. Restauranter ble kjempefin og hadde plass til ti personer som fikk nyte godt av Gildes deilige julemat. Tilsammen kjørte den ombygde containerrestauranten over 3000 kilometer og besøkte tolv forskjellige steder nettopp for å gi og spre god stemning. Hvem hadde vel ikke likt å få en restaurant full av julemat utenfor døra si, eller på jobben? Hadde jeg kunnet gitt denne opplevelsen til noen så måtte det blitt mamma. Hun står på hvert eneste år med å lage julemat og gjøre julen spesiell for alle oss andre.. 


Gilde har virkelig den beste julematen etter min mening. Prøvde meg på en annen julepølse tidligere i jula, men endte opp med å dra tilbake å kjøpe gilde sin..:)


#julemat #gilde #julebord #mat #god #stemning #glede #gi

Hvem kunne du tenkt deg å gi noe tilbake til? Hvem synes du hadde fortjent å få en restaurant fylt med julegilde utenfor døra?

Vil du lese mer om Gildes kampanje kan du klikke HER

HANS FØRSTE VINTER!

 • 28.12.2014 kl.19:52
 • //
 • Blogg

Du kjenner at kulden biter i kinnene, det blir faktisk vanskeligere å prate fordi munnen ser ut til å ha stivnet. Det ligger et fint lag med rim rundt hårstråene. Det er vinter i Norge! Hans første vinter i Norge. Jo visst kan det bli "kaldt" i Brasil også, men da snakker vi ikke om snø og minusgrader. Der Mailson er fra ligger det på rundt 28 - 29 grader nå. Ja takk, sier jeg da :) En litt annerledes vinter enn her. I går var vi ute og gikk i skogen og han fikk følt sin første vinter på kroppen. Kaldt, men deilig. Iallefall når vi kom inn igjen. Bildene som er tatt, er kun tatt med mobilen, men ble ganske fine likevel. Neste gang får jeg ta med speilrefleksen! :) 

#hans #første #vinter #jul #2014 #kaldt #frost 

Liker du vinterkulda?

LA FOTBALLFRUE FÅ VÆRE.

Hei alle sammen!

Jeg har tittet og lest litt på forskjellige innlegg nå, og ser at det store tema om dagen er Fotballfrua (Caroline Berg Eriksen) og hennes redigering av noen bilder. Det virker som at folk nå er ute etter å ta ho, fordi ho har valgt å redigere på noen bilder. Bare vær så snill å la ho få være den ho er. Hva folk legger ut på sin blogg er helt opp til hver enkelt og hvis ho føler for å redigere på et par bilder i ny og ne, hva har vel det å si? Hvorfor skal vi henge ut en person som på noen dager ikke er helt fornøyd med seg selv?

Ho er en flott person med en flott kropp, og selvfølgelig hadde hun ikke trengt å redigere disse bildene. Men det er ikke det dette handler om. I perioder der ho har mottatt mye dritt, så har det nok vært litt for fristene og gjøre noen små grep bare for å slippe å lese de kjipe kommentarene etterpå om at ho har lagt på seg eller lignende. Hvem liker vel det? Tror vi må huske på at alle er bare mennesker og gjør ikke ting feilfritt til en hver tid. Tenk heller på hvorfor hun har valgt å gjøre det og prøv å forstå hennes side av saken. Ho forklarer i et eget innlegg HER hvorfor ho har valgt å redigere på noen av bildene. Ikke benytt den første og beste anledningen til å rakke ned på andre. 

Jeg kommer ikke til å si så mye mer om saken enn at jeg synes folk bør holde seg for gode til å snakke ned om andre. Det er veldig lett å sitte og komme med masse meninger om hvor teit dette er, men ingen vet helt hvordan det er å være i hennes sko/kropp. Vis støtte framfor å angripe henne..!


Et helt vanlig bilde hentet fra getinspired.no

Stå på Caroline!

#fotballfrue #bilder #redigering #antimobbing #støtte #pen 

Er du med på å vise din støtte til fotballfrua?


Ellers i dag, har dette vært den dagen der vi har sovet lengst av alle dager i jula. Vi tok oss en deilig frokost og rundt kl 14 kom vi oss ut av døra for å gå en tur nå som det først var snø. Det er jo en av de få gangene Mailson har fått sett og følt på snøen. Det var ISKALDT, men samtidig deilig! :) Har tatt noen bilder som kanskje finner plass på bloggen litt senere. Nå skal vi til østfoldhallen og se på romjulscupen. Fotball for dere som ikke vet. Ha en fortsatt fin dag og vis omsorg ♥

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits