GIVEAWAY FRA CASEAPP!! :)

Hei dere!!

Innlegg i samarbeid med Caseapp.no

Nå har jeg akkurat bestilt meg et nytt deksel fra caseapp.no med et av bildene fra bryllupet!!! :) Jeg har jo tidligere fått et deksel til macen min, så nå ville jeg ha noe til mobilen og nå som jeg svever på en rosa sky, kunne jeg ikke gjøre annet enn å bestille et med bryllupsbilde. Jeg får det sikkert i løpet av 14 dager, så dere får se det ferdige resultatet da! Caseapp har både ferdiglagde deksler og skins, men det som er så bra med denne siden er at man kan designe sitt eget. Man kan velge om man vil ha et enkelt bilde, collage, med eller uten skrift osv. I love it!! Gleder meg veldig til å vise dere!!!

GIVEAWAY!!!

Gjennom et samarbeid med Caseapp har jeg nå fått lov til å gi bort et valgfritt deksel eller skin til en av leserne mine!! Hvor kult er ikke det? Fram til mandag 6. juli kan du delta i denne giveawayen for da trekkes en vinner!! Vinneren vil få en kode han/hun kan bruke i Caseapp.no og dermed få et GRATIS deksel til mobil eller skin til mac/pc!

Klikk HER for å ta en titt på det som finnes av deksler eller skins, eller prøve å designe ditt eget!! 


 

For å delta må du gjøre følgende:

 1. Lik KRISTINE GANGFLØTS BLOGG på Facebook (HER)
 2. Del dette innlegget på Facebook (Jeg sjekker!)
 3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet der du forteller at du har likt og delt. Legg ved din emailadresse!!!

Lykke til! Vinneren trekkes mandag ved midnatt!! =)


 

Her kan dere se mitt skin som er fra Caseapp, samt noen eksempler på ferdige deksler/skins!


Et utvalg skins til mac. Det finnes også noe til pc!
Mitt skin til macen!


Et lite utvalg ferdigdesignede deksler..


Her ser dere ca hvordan mitt vil bli! :)

Håper dere finner noe dere liker og at dere vil være med på denne GIVEAWAY!! Jeg har vært superfornøyd med det jeg har fått, og gleder meg til neste pakke i posten! Det blir spesielt personlig når man kan bruke egne bilder! 

 

Er du med??


 

LES OGSÅ: NÅ ER VI GIFT!!   OG   LADY IN RED! HELT NYDELIG KJOLE!

 

COVER UP YOUR LAPTOP!!

Hei alle sammen ♥

Sjekk dette fine coveret jeg har fått i posten til macen min! I samarbeid med CaseApp fikk jeg velge et cover, og da tok jeg like godt å lagde mitt helt personlige! Og så kult det ble. Jeg er strålende fornøyd! Det ble litt tropical tema for min del, og de fleste bildene jeg valgte er fra Brasil. Coveret/skinset er matt, mykt og lett og sette på. Jeg klistra det litt feil første gangen og det var lett å dra av og sette på på nytt! 

RABATT TIL DERE

Denne uka, fram til fredag 24/4 får alle mine lesere 20% på varer fra CaseApp. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke rabattkoden: GANGFLOT20 når du handler. Klikk HER for å ta en titt på siden. Her er det stort utvalg i både deksler og skins til mange forskjellige merker. 

Produktet er sponsetDu kan både bestille ferdig designede skins eller egendefinerte. Her er noen av de ferdige skinsa. Veldig kule disse også, selv om jeg ville gå for noe mer personlig denne gangen. Snart skal jeg bestille meg et deksel til telefonen min også!! Hurra!! :)

Hva synes du om mitt nye cover? 

Har du pynta på macen din også? Eller kunne tenke deg å gjøre det?

#skins #deksel #caseapp #sponset #macbook #iphone #telefon #pc #teknologi 

VINN SOLOGENSER OG MYE MER!Har du sett de utrolig kule produktene som nå har kommet fra Solo? Jeg forelsket meg i dem fra første øyekast og spesielt i genseren ♥ Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig lyst jeg har på den genseren! Jeg tror jeg ville gått med den hver dag :) Men det går ikke ann å kjøpe den.. DEN MÅ VINNES! Så om du også har lyst til å vinne en Sologenser eller andre kule ting fra Solo, så må du lese videre!

Det første du må gjøre er å skaffe deg Solo Goodiebag-appen. Den laster du gratis ned på appstore, eller gå inn på Solo.no, så finner du direkte link til å laste den ned.

Deretter må du følge med på Solo reklame. Hver reklame har en Solo-kode som registreres av appen. Derfor må du raskt opp med telefonen når du hører en reklame for Solo. Det som er veldig kjekt er at du får umiddelbar beskjed om du har vunnet Solo-stæsj eller ikke. Hvis du ikke vant på akkurat den reklamen, får du istedet Solo-dollars, noe som gjør at du etterhvert kan få hente en gratis Solo i butikken. Hva er vel bedre enn å nyte Norges beste brus i solveggen en deilig vårdag!? *vannimunnen* Du kan forresten prøve på nytt hver gang du hører en Solo-reklame, så ikke gi opp om du ikke vinner første gangen. Solo lanserer nye produkter hele året!

Men hvordan skal du vite når reklamene går på tv? Det lurte jeg også på til å begynne med. På Solos Facebookside finner du en tv-guide, der du får vite nøyaktig når og hvor soloreklamene vil gå på TV! Så da er det bare å gjøre seg klar til å vinne - vinne - vinne. Du kan jo begynne med å prøve appen på denne videoen:

 

 

Har du lastet ned Solo Goodiebag appen? Og er det noen som allerede har vunnet noe?

Har du snapchat, så kan du følge Solo under navnet @solosoftdrink . Der kommer også tips om når reklamene går!

#solobrus #sologoodiebag #vinn #solostæsj #genser #lue #solo

SPEKEMAT FRA HIMMELEN! (sponset video)

 

Er du glad i spekemat? Spekemat er utrolig godt og det finnes så utrolig mye godt. Alt fra gode spekeskinker til den deilige salamien du har på brødskiva hver dag. Men etter noen dager er det ikke like stas lenger, når pølsa du skal ha på skiva brått har blitt tørr i kantene fordi den har lugget i en istykkerrevet emballasje.. Det er det heldigvis slutt på nå! Grilstad har kommet med en ny innpakning på sine spekepølser, noe som gjør at de alltid er ferske og gode. I dag ble det Trønderfår med sylteagurk til frokost, rett fra pakka som er så lett å åpne og så lett å lukke. Og den kommer til å være like fersk og fin i morgen og i mange dager etter det. Bedre kan det rett og slett ikke bli. 

Dårlig emballasje er noe mange irriterer seg over tror jeg. I en forbrukerundersøkelse som Grilstad har utført kom det fram som den største svakheten for disse produktene. Og endelig er det noen som faktisk gjør noe med problemet. Aldri mer tørr spekepølse! Samme gode smak, bare i ny innpakning! Nå med skrulokk og enda mer holdbar. Hurra for Grilstad!


Min deilige frokost

Sponset innlegg

Har du noen gang irritert deg over innpakkingen til spekepølsene? 

#spekemat #spekepølse #salami #trønderfår #grilstad #reklame #mat #tips #nyhet 

Vil du lese mer om Grilstad kan du klikke HER

VINN TUR TIL BAHAMAS! (sponset video)


Sponset innlegg 

 Er ikke griser noen av de søteste dyrene som finnes? Kunne du tenke deg å bade med dem på en deilig, idyllisk, ubebodd øy på Bahamas? Da må du definitivt lese videre. Øya heter Big Major Cay og den ligger på Bahamas. Det er faktisk helt sant, her kan du bade med griser. Dette spennende fenomenet har Grilstad valgt å utforske videre sammen med to heldige vinnere. 8. april trekkes en vinner som får ta med seg en venn og reise til Bahamas. Hvor kult er ikke det? Kjenner at når jeg titter ut av vinduet og ser sludden piske mot ruta, så frister det ekstra mye og pakke kofferten og reise til Bahamas. Noen fler som kunne tenke seg å dra kanskje?

Premien på denne konkurransen har en verdi på hele 35 000 kroner, og premien inkluderer flybilletter, hotell, samt en guidet båttur ut til øya Big Major Cay og de badende grisene. Lommepenger og reiseforsikring må du dekke selv. For å vinne må du og din venn ha fylt 18 år og reisen vil bli dokumentert med både bilder og film. Turen varer i én uke og må gjennomføren i en periode sommeren 2015. Dette avtales nærmere med vinneren.


Slik lyder ordtaket til Grilstad!

Dette må du gjøre for å delta i konkurransen:

 • Du må "like" en av postene som omhandler konkurransen på Grilstad sin facebookside. Klikk HER for å komme til konkurransen.
 • Du må skrive hvilken facebookvenn du vil ha med på reisen i kommentarfeltet.
 • Skriv også gjerne hvorfor akkurat dere bør vinne reisen.

 

Vil du være med på denne fantastiske opplevelsen? 

Klikk HER for å lese mer om konkurransen, og klikk HER for å komme til Grilstad sin facebookside.

#konkurranse #Bahamas #grilstad #reise #vinn #griser 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits