HAR DU FUNNET DIN DRØMMEJOBB?

Hei alle sammen ♥

Helgen har flydd forbi, og jeg sitter her og innser at det bare er en fridag til før det er tilbake på jobb. Ikke at jeg skal klage over det, for jeg pleier tross alt ikke å ha fri på mandager. Meeen, jeg skulle jo ha gjort så mye. Tiden flyr så fort!! Skal dele litt bilder fra helgen senere, men dette innlegget skal handle om noe helt annet. Nemlig PENGER, JOBB, FRIHET og DRØMMER. Etter samtale med en god venninne har jeg valgt å skrive dette innlegget for å både hjelpe henne og noen av dere!! :) Har du noen gang drømt om å kunne styre din egen arbeidsdag sånn du vil? Det har jeg gjort mange ganger, men så har jeg jo valgt å bli lærer da, så da er den planen rimelig kjørt for min del. Men for min venninne Gina og mange andre så har drømmen blitt en realitet. Hvordan? Jo nå skal du høre..

Min venninne er i gang med å bygge opp sitt eget foretak, eller kall det gjerne sin egen business om du vil. Hun er på jakt etter nye kollegaer, og det er der dette innlegget kommer inn i bildet. Hun søker mennesker som ønsker en forandring i hverdagen sin. Noen som liker nye utfordringer, fleksible dager, personlig utvikling og på sikt veldig gode økonomiske betingelser. Hvis du ønsker å styre din egen hverdag, ha mer tid med familien og trenger en bedre økonomi, så høres dette ut som noe for deg. Her er det snakk om en jobb der du kan jobbe med mennesker både fra Norge og resten av verden. 

Jeg regner med at det sikkert er noen spørsmål om hva man vil tjene og hva jobben går ut på osv, men det kan Gina mye mer om enn meg. Hun har sagt at jeg kan legge ut hennes kontaktinformasjon, slik at dere som kunne tenke dere å høre mer om denne jobben kan kontakte henne. Send en SMS til 99798668 eller en mail til ginashansen@gmail.com hvis du vil høre mer. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!!
Hva jobber du med? Har du en drøm om å styre din egen arbeidsdag?

#jobb #kollegaer #drømmer #frihet #penger #business #familie #tjenepenger #fleksibilitet

TENK AT NÅ ER DAGEN HER..

SOM JEG HAR LENGTET ETTER.. :) 

Da har 17. mai både kommet og gått igjen. Dagen gikk som vanlig fort, men må jo si at den var veldig koselig til tross for at jeg var ganske sliten. Vi hadde gjester kvelden før og kom oss ikke i seng før etter kl 3. Planen var å stå opp og se på det lokale toget her på trosvik. Det sto i avisa at det skulle begynne kl 11, så da satsa vi på det. Kl. 11 var toget ferdig. Skikkelig strek i regninga. Vi dro da opp til mamma en tur, før vi gikk ned til byen for å se på toget der! Koselig å møte på kjentfolk og bare surre rundt, men så deilig det var å komme hjem også! Det er jo ikke fri på 18. mai så måtte slappe av litt og! 

Dette var Mailsons første 17.mai i Norge, og han ble rimelig overrasket over at det fantes så mange mennesker i denne byen. Det virket som om alle har vært inne hele året og venta på denne dagen. Ellers er det jo ganske rolig her i byen, men i går var det stappfult overalt! I dag er det tilbake til normalen igjen og nesten ingen å se i gatene :)

Her er litt bilder fra dagen!! =)


Kjole fra BIKBOK, jakke fra Urban, sko fra Skopunkten (Sverige) og veske fra VeroModa.
♥I LOVE YOU♥
Norges kjekkeste 17. åring :)
Russekort som gjelder!


Litt skeptisk, men flagget er hevet!


Torvet i Fredrikstad!
Liten kjekkas!
Kremen av norsk ungdom :)

Hvordan feiret du 17. mai? 

//lik innlegget om du liker 17. mai!!

#17mai #nasjonaldag #norge #norway #flagg #pynta #myefolk #fredrikstad #sentrum #tog #gåitog #hurra

HJELP RØDE KORS Å REDDE LIV!

FOR EN UKE SIDEN BLE NEPAL RAMMET AV ET FORFERDELIG JORDSKJELV. VÆR SÅ SNILL, FINN FRAM DET GODE MENNESKET I DEG OG HJELP! DET ER SÅ LITE FOR DEN ENKELTE PERSON, MEN SÅ MYE FOR MENNESKENE SOM ER RAMMET AV DETTE! (fortsetter under bildet)

Send SMS "Nepal" til 2272, og hjelp Røde Kors ved å gi 250 kr til hjelparbeidet etter jordskjelvet i Nepal. 

Hjelpearbeiderne kjemper mot klokken. Hittil er 3700 mennesker bekreftet døde på grunn av jordskjelvet som inntraff hovedstaden i Nepal, Katmandu kl. 12.00 på lørdag. De frykter at tallet vil stige til 6500. Flere hundre tusen mennesker har tilbrakt nettene utendørs, på grunn av at deres hjem ligger i ruiner, og ifølge FN trenger cirka 1 million barn akutt hjelp etter jordskjelvkatastrofen i Nepal. Det er mangel på mat, vann og strøm, og en rekke etterskjelv gjør det utrygt for mange å oppholde seg under de takene som fortsatt står.

Derfor håper vi at du vil hjelpe de trengende i Nepal ved å sende en SMS Nepal til 2272. Din stemme teller!

Vær så snill.. Hjelp!

Har du støttet? kommenter under om du har støttet enten gjennom Røde Kors eller andre organisasjoner.

#nepal #jordskjelv #støtte #hjelp #katastrofe #redningsaksjon #rødekors #tragedie #samfunn #gi 

30 TING Å GJØRE FØR DU DØR!! HERE IS THE BUCKET LIST!

Hei alle sammen! ♥

Det sies at alle har en bucket list. Har du en? En bucket list er rett og slett en liste over ting du vil gjøre før du dør. Her kan man jo velge noen store ting, eller ramse opp mange småting du har lyst til å oppnå i løpet av livet. Det er mange ting jeg har lyst til å oppnå i løpet av livet, men jeg har aldri skrevet en bucket list. Ikke før NÅ! 

Her er tingene som står på min bucketlist og som jeg mener alle burde gjøre før de dør: 

 1. Oppleve nordlys. Det ser så utrolig vakkert ut. Jeg kunne virkelig tenke meg å oppleve dette. Og det bør jo ikke være umulig så lenge man bor i Norge.
   
 2. Løpe maraton/halvmaraton. Dette har ikke jeg klart enda, men hadde vært gøy å en dag være i form til det.
   
 3. Donere blod. Hvorfor ikke hjelpe andre hvis man kan?
   
 4. Lære å spille et instrument. Her kan det se ut som jeg kommer til kort, men hadde vært gøy å kunne spille f.eks gitar.
   
 5. Besøke alle kontigentene i verden. Å reise og oppleve verden er fantastisk. Jeg mangler kun Australia på dette punktet, men vil gjerne oppleve mer i de andre kontinentene også.


   
 6. Lære seg et nytt språk. Da tenker jeg på et språk du ikke har lært fra du var liten. Å lære seg et nytt språk i voksen alder åpner mange nye dører og beriker livet ditt.
   
 7. Prøv zipline. Å kaste seg ut på en line ned gjennom skogen høres både skummelt og spennende ut. Dette er noe jeg virkelig vil prøve

   
   
 8. En uke uten telefon/nett/tv. Dette er nesten utenkelig i dagens samfunn. Selvom dette er noe jeg ufrivillig opplevde litt av på jorda rundt, så tror jeg det er godt for kropp og sjel å logge seg litt av alle duppeditter og bare nyte livet og personene man er sammen med.
   
 9. Dra på livekonsert til favorittbandet/artisten din. Konsert er magisk, spesielt når det er favoritten som står på scenen.
   
 10. Gjør frivillighetsarbeid. Å bidra i samfunnet uten å få noe igjen er noe alle burde gjøre. 
   
 11. Se de 7 underverker i verden. Hadde jeg hatt penger nok, hadde jeg nok reist hele tiden.
   
 12. Se en storkamp i fotball. Og da mener jeg ikke en tippeligakamp i Norge, men en skikkelig storkamp ute i verden, full av liv og gærne supportere.
   
 13. Lære å danse. Salsa, samba, swing. Å lære seg en ny dans er god trening, gøy og gjør seg når du ankommer dansegulvet.
   
 14. Dra på safari i Afrika. Denne kan jeg krysse av min liste, og er absolutt noe å anbefale andre. For en opplevelse.


   
 15. Prøve Elvevandring. Dette gjorde jeg i spania og er virkelig en spennende opplevelse. Å gå nedover en elv, hoppe, svømme under, følge med fossen nedover. Utrolig spennende.
   
 16. Sove under åpen himmel. Sov på verandaen en gang som barn, men det var halvveis under tak og tells ikke helt.
   
 17. Fly en tur i luftballong. Dette virker både fantastisk og utrolig skremmende. Tenk så liten man er oppi lufta.
   
 18. Besøke et sted rammet av ekstrem fattigdom og hjelpe noen der. Tror alle har godt av å se hvordan livet virkelig kan være for å sette ting litt i perspektiv. Å hjelpe noen som lider av fattigdom kan forandre liv. 
   
 19. Dykking. Under trygge forhold kunne jeg tenke meg å dykke for å se alt det vakre som finnes under vannoverflaten.
   
 20. Få et barn. Jeg har enda ikke opplevd dette, men tror det må være en av de største tingene man kan oppleve.
   
 21. Bo i utlandet. Dette mener jeg så absolutt alle bør prøve i løpet av livet. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg forlot Norge litt. 
   
 22. Gi en hjemløs person en gave. Å gi er bare glede, så hvorfor ikke glede noen som virkelig trenger det!?
   
 23. Ri på hest. Jeg har vel gjort dette da jeg var liten, men kunne tenke meg å gjøre det igjen, selv om jeg er litt nervøs for å dette av.
   
 24. Fjellklatring. Jeg har prøvd å klatre i klatrevegg, men å klatre ute i naturen virker utrolig spennende. Dette kunne jeg tenkt meg.


   
 25. Kjørt Rib med vennegjengen. En dag på vannet i en båt som går fort som bare det høres veldig kult ut.
   
 26. Eie egen bolig. Dette har jeg klart en gang, men nå eier jeg ikke og det vil jeg gjerne gjøre igjen.
   
 27. Road trip til ubestemt sted. Å bare sette seg i bilen med kjæresten eller gode venner og kjøre uten å ha planlagt noen ting høres utrolig gøy ut. Bare sørge for å ha med litt klær, pass og nok penger!


   
 28. Lære å surfe. Dette ser utrolig vanskelig ut, men tenk så gøy!
   

   
 29. Finne den rette. Er det ikke det livet handler om? Å finne noen å leve sammen med? Jeg føler definitivt at jeg har funnet den rette for meg.
   
 30. Bli intervjuet i et av landets største magasiner. Det hadde vært stort å bli intervjuet for noe bra du har oppnådd eller noe du står for som du er stolt av. 

HVA STÅR PÅ DIN BUCKET LIST? 

//Del innlegget om du er enig i noen av punktene :) Takk!

#bucketlist #lister #30ting #førdudør #reise #danse #safari #surfe #kjærlighet #roadtrip #zipline #nordlys #hjelpe #fbarn #familie #dykking #bolig 

(kilde til bildene får du ved å trykke på bildet)

 

10 TEGN PÅ AT KJÆRESTEN ER TROFAST !!

Hei alle sammen ♥

I det siste har jeg lest mange innlegg og artikler med tegn på at kjæresten din er utro, eller at han er en player osv. Jeg tror noen ganger at disse innleggene kan gjøre vondt verre for forholdet, for man kan jo bli helt paranoid. Alle er jo ikke like, heldigvis. Og går du og tror at kjæresten din er utro for hver ting han/hun gjør så har du det ganske slitsomt. Jeg tenkte uansett at jeg skulle vri litt på det og gi dere noen tegn på at kjæresten din er trofast! Jeg valgte å bruke tegn på at HAN er trofast, fordi jeg tror det er mest jenter som leser disse innleggene, men de passer like godt andre veien og da.

1. Han åpner meldinger foran deg. Et godt tegn er at han ikke har noen problemer med å åpne meldinger foran deg. Dette betyr rett og slett at han ikke har noe å skjule. :)

2. Han skjuler deg ikke for noen. Er dere kjærester, så er dere kjærester. Det er ingen grunn til at han skal skjule at dere er sammen. Ikke for familie, venner eller for eksempel på facebook. Er han åpen om at dere er sammen, er dette nok et tegn på at han er trofast mot deg.

3. Han er hjemmekjær. Det jeg mener er at han vil heller være hjemme sammen med deg og familien enn å være ute for å feste.

4. Han legger fra seg mobilen hvor som helst. Han prøver ikke å gjemme mobilen. Ringer den eller han får melding, kan han gjerne spørre deg om å sjekke hvem det er, eller ta telefonen for han. Dette hadde han neppe gjort om han var redd for at du skulle se noe du ville reagert på.

5. Han er ærlig. Han er ærlig, selv om det kan gjøre vondt. Han lyver ikke for at du skal være fornøyd, men er ærlig selv om det betyr at han sier seg enig i at du har lagt på deg litt, eller at han kan synes en annen dame ser bra ut. Har han til vane å si sannheten, kan dette være et tegn på troskap. 

6. Han vil være sammen med deg hele tiden. Hvis han skal finne på noe, så ønsker han å gjøre det med deg, fordi det er deg han vil dele ting med. Han prioriterer deg framfor andre, og ønsker også å ha deg med når han er sammen med flere. (jeg sier ikke at man aldri kan finne på noe uten kjæresten, men det bør være en trend i at han liker å være sammen med deg framfor alle andre).

7. Han stoler på deg. At han stoler på deg er et godt tegn. Hvis du er sammen med en som overhodet ikke stoler på deg uten grunn, så er ofte det fordi han vet hva han er i stand til å finne på selv, og er redd for at du er likedan. At han stoler på deg er veldig positivt, og et must i et godt forhold.

8. Han bryr seg om deg. Han er opptatt av hvordan du har det og husker på de små tingene. Han viser at han vil at du skal ha det bra og gir gjerne litt ekstra innsats for å oppnå nettopp dette. 

9. Han er intim, kosete og interessert i deg. Han har aldri sluttet å ha lyst på deg, og er like gal etter deg som da dere ble kjent!

10. Han har meldt seg ut av datingsider og lignende. Når du har kjæreste/samboer/kone så har du ingenting å gjøre på datingsider som match.com, tinder osv. Har han tidligere vært medlem på sånne sider, og nå meldt seg ut, er det et tegn på at han har funnet det han vil ha. Har han derimot ikke gjort dette, så må du nok ta han litt i ørene.Jeg kunne sikkert kommet på fler punkter, men her er noen av de jeg mener er viktigst. Nå er det jo ikke sånn at om et av punktene ikke stemmer, så er han utro, men om de fleste av disse tingene er på plass så kan du nok ta det med ro! ♥

Er du enig i punktene, eller savnet du noen? Har du en kjæreste som faller inn under denne beskrivelsen?

#kjærlighet #troskap #utroskap #kjæreste #liste #test #tegn #åpenhet #ærlighet #sjekkliste 

Link til bildene ved å trykke på bildet

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits