NATURLIG, SMINKET ELLER SMINKET NATURLIG?

Hei alle fininger!! <3

Nå er det faktisk sommerferie for min del!! Det er så utrolig herlig! Nå har jeg neste to måneder med ferie fra jobben! Den siste tiden har jeg jo ikke hatt så mye tid til bloggen heller, så kan jo håpe at det blir bedre nå framover. Har jo fortsatt noen innlegg som ligger på vent! Samtidig er det ikke lenge til bryllup og det er der hovedfokuset ligger nå. I tillegg trenger kroppen litt hvile og å tenke på andre ting. Åhh dette skal bli så utrolig deilig!!

For en stund siden var jeg og fikset bryna mine som dere vet. Da fikk jeg med meg en ny øyenskygge og en ny rouge fra BareFaced Beauty, sponset av PureJoy!! BareFaced Beauty er mineral makeup laget av 100% naturlige mineraler som er blitt knust og renset for at det skal være trygt å bruke. Den er blant annet fri for kjemikalier og parabener og den er i tillegg ikke testet på dyr. BareFaced Beauty sminken gjør godt for huden. Den gir en ungdommelig glød og beskytter huden mot sol og aldring. Jeg ble veldig glad da jeg fikk lov til å teste denne sminken, og har nå prøvd meg litt og fått tatt noen bilder av resultatet. Jeg ble veldig fornøyd og forelsket meg helt i øyenskyggen. Den er akkurat slik jeg har vært på jakt etter og er definitivt min nye favoritt. Den heter Imperial Topaz og gir meg en litt sånn peach-feeling. Den passer perfekt for sommeren og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bruke den masse.  

Produktene fra BareFaced Beauty er sponset

Det første jeg gjorde var å ta noen bilder av ansiktet mitt helt uten sminke. Heldigvis ordnet jeg jo bryna for en liten stund siden, så de er fortsatt litt markerte. Dette er altså hva jeg hadde å jobbe med..

Siden jeg ikke har fult sett av BareFaced Beauty produktene, brukte jeg litt foundation og concealer fra Babor som grunnlag. Og etter det puttet jeg på min nye bronzer og min nye øyenskygge. Bronzeren heter Fairy Princess og øyenskyggen Imperial Topaz. Lepomaden jeg har på er fra Body Shop. Jeg er utrolig glad i den, for den er ikke så sterk som en leppestift, men den gir litt farge. Etter jeg hadde sminket meg følte jeg meg så fresh og fin og var skikkelig klar for en tur ut for å spise med jentene på jobben. Har heller ikke gjort annet med håret enn å spraye det og la det falle naturlig ned. Jeg skal dele noen bilder med dere, og må si at jeg er veldig fornøyd selv. Jeg er sminket, men føler absolutt ikke at det er overdrevet. Jeg føler at jeg er sminket naturlig. Hva mener du?
Glød i kinnene med Fairy Princess Bronzer.. I love it..:)
Så fornøyd med øyenskyggen.. Se hvordan den skinner på øyelokka!Hva synes du er finest? Naturlig, sminket eller sminket naturlig? Jeg vil selvfølgelig også gjerne ha tilbakemeldinger om hvordan dere synes sminka ble på meg :)

Produktene fikk jeg fra salongen PureJoy som ligger i Fredrikstad. Pure Joy tilbyr også mange type behandlinger og selger mange fine produkter. Du kan se alt ved å klikke inn på hjemmesiden HER, eller facebooksiden HER. Vil du gå rett til nettbutikken kan du klikke HER.


 

LES OGSÅ : NYE BRYN FRA PUREJOY  OG   DISSE KLÆRNE VIL JEG HA!

Ha en superfin helg alle sammen! Jeg har tatt ferie og gleder meg til å pusle med stort og smått fram til bryllupet som er neste lørdag! :) I morra kommer oppdatering på hva som gjenstår. Det bør være veldig lite! =) Vi blogges <3

Følg meg gjerne på Facebook HER!!

 

NYE BRYN FRA PURE JOY OG VINNER AV GIVEAWAY!

Hei alle sammen ♥

Nå har jeg endelig fått orden på bryna mine! Takket være Nina på Pure Joy i Fredrikstad. Nå hadde jeg jo "spart" et par uker, men jaggu trengtes en opprydning. Jeg er ikke god på å ordne bryna mine selv, så er utrolig takknemlig for jobben Nina gjorde! Dette er første steg mot fine bryn til bryllupet. Neste time er 4 dager før jeg gifter meg, så da blir de helt perfekte til den store dagen! Pure Joy ligger over Japan Photo i Fredrikstad og har mange fine behandlinger. 

Her ser dere resultatet. Jeg ble veldig fornøyd! Og modern sa faktisk at ho aldri hadde sett bryna mine så fine før, så det er jo et godt tegn! :) 


Før og etter behandlingen..


De selger også flott mineralsminke som jeg snart skal prøve ut! Det siste bildet er tat rett etter behandlingen, derfor jeg er så rød ;)

Før, under og etter behandlingen.. ♥


Her har du meg sammen med vakre Nina som fixa bryna! ♥


Sminke fra Barefaced Beauty..


Velværeprodukter fra salongen..


Fornøyd med "nye" bryn! :)

Behandlingen er delvis sponset.

Hva synes du om behandlingen? Ordner du dine selv eller på salong?

Pure Joy tilbyr også mange andre type behandlinger og selger også diverse produkter. Du kan se alt ved å klikke inn på hjemmesiden HER, eller facebooksiden HER. Vil du gå rett til nettbutikken kan du klikke HER.

Jeg ble veldig fornøyd og kommer ikke til å nøle med å besøke salongen ved flere anledninger!! =)

#purejoy #sminke #bryn #øyenbryn #styling #napping #voksing #salong #beauty #skjønnhet #velvære 

 


VINNER AV GIVEAWAY!!

På mandag la jeg ut en ny giveaway på bloggen der du kunne vinne en olabukse fra Romwe og en overraskelse fra The body Shop, og nå er vinneren kåret!

Den heldige ble: Tilla Celine (til-aune@live.no). GRATULERER!!!♥ 

GIVEAWAY !!! <3

Hei alle sammen ♥

Har du noen gang ønsket deg en annen farge på øynene dine? Skulle du ønske du hadde blå øyne istedenfor brune, eller grønne istedenfor grå? Vel, nå har du muligheten. Jeg skal nemlig dele ut et sett med kontaktlinser inkludert linsevæske og etui til en av mine lesere. Disse linsene er uten styrke, så de passer for alle!! :)

Noen av linsene er nøytrale og kan brukes til hverdags, mens andre er litt mer crazy og passer bedre til fest eller utkledning. Ta en titt HER for å se på de forskjellige linsene!

Her er noen få eksempler:

Innlegg skrevet i samarbeid med Magic4eyes.

For å delta må du kun gjøre følgene:

 1. Gå inn HER for å finne de linsene du kunne tenke deg. Skriv koden på linsene du ønsker deg i kommentarfeltet, samt din emailadresse.
 2. Lik DENNE SIDEN på facebook.
 3. Del innlegget.

Lykke til ! :) Vinneren trekkes søndag 10. mai.      

Kunne du tenke deg en annen farge på øynene dine?

#giveaway #linser #gratis #reklame #kontaktlinser #øyne #skjønnhet #fargelinser 


OPPDATERING: VINNER AV LINSER MED LINSEVÆSKE OG ETUI BLE: EMILIE D

MY "TO DO" LIST!

Hei alle fantastiske mennesker der ute! (ja, blir litt ekstra positiv ut i de små nattetimer)

Hvis du tror at jeg skal skrive en sånn Things to do before I die list, så tar du feil. Jeg er rett og slett godt over gjennomsnittet glad i å planlegge og skrive lister, så nå skal jeg bruke bloggen og dere som en unnskyldning til å skrive ned hva jeg har på tapeten fremover. Her kommer min "TO DO" LIST, og den omhandler ting jeg vil få gjort nå i nærmeste framtid og resten av dette flotte 2015-året som vi akkurat har tatt fatt på. Nå har jeg jo vinterferie, så burde vel strengt talt fått gjort noe den uka her når jeg tenker meg om. Vel, whatever.. Her er den:

 • Rydde i kjøkkenskapa. Det er så deilig å ha orden der og finne lett fram til ting, men nå har jeg litt sånn hulter til bulter (heter det det?) følelse..
 • Skrive budgjett. Å ha orden på økonomien er ikke alltid lett, men nå MÅ jeg egentlig sette opp et budgjett eller en plan for den kommende tiden så ikke alle pengene bare forsvinner. Merkelig nok har de en tendens til det.. Både bryllup og reise skal planlegges og der trengs gryn for å si det sånn.
 • Sette opp treningsplan. Jeg må bli flinkere til å trene. Hørt det før? Jeg og.. Men det henger over meg som en stor svart sky. Jeg vet det er så deilig å være i gang med treninga. Den siste tiden har jeg klart meg greit kosholdsmessig, men må trene for å nå målene, og da tror jeg en treningsplan hadde vært lurt, så jeg ikke sluntrer unna.
 • Ordne på hyttetomta. Hvis vi skal ha bryllupsfesten på hytta, noe jeg håper veldig på, så må vi få ordna litt på tomta der, sånn at det lar seg gjøre å ha så mange folk der! Ikke noe drastisk, men det tar tid og det må vi få begynt på snart. Heldig at jeg er så handy :p
 • Lage album og PhotoStory fra Jorda Rundt reisa. Denne har hengt over oss siden April, Mie. Nå må vi snart få ut fingern å få ordna med de bildene og videoene vi har. Er jo så sykt mange flotte minner, som det hadde vært fantastisk å kunne dele med andre og finne lett fram i. Ingen synes det er noe moro å se igjennom 5000 bilder. 
 • Planlegge blogginnlegg. Noen ganger har jeg mange idéer om hva jeg skal skrive om på bloggen, andre ganger ikke. Jeg tror jeg vil gjøre lurt i å skrive en liste, sånn at jeg har ting i tankene. Det hjelper ofte på det å skrive gode innlegg. Hvordan gjør dere andre bloggere det?
 • Fikse bryn, negler og kanskje hår. Litt overfladisk, men føler at alt har vært litt tilfeldig i det siste. Bryna er jeg enten heldig eller uheldig med.. Her snakker vi ikke stabilitet, nei. Og vil gjerne ha en naturlig fin form på dem som er lett å holde selv. Her må jeg nok kontakte eksperthjelp. Neglene må ordnes, men skal ikke sette på. Bare synd jeg er så dårlig på å få det pent selv. Enten må jeg øve eller så får jeg "ansette" noen :) Håret tror jeg skal forbli omtrent som det er. Men er litt usikker på om jeg burde friska opp fargen før bryllupet!? Store problemer jeg har gitt..
 • Se på og planlegge brudeting. Pynt, kjole, ringer.. Det er faktisk ganske mye som skal planlegges. Heldigvis har jeg en fantastisk forlover og noen veldig gode venninner som hjelper meg! Ista fikk jeg nesten hakaslepp, for jeg tok en tur inn på ebay for å søke på ting. Og der er ting nesten GRATIS.. Sannsynligheten er stor for at ebay blir min reddende engel dette året♥
 • Spare til og se på leilighet. Etter sommeren håper jeg at vi kan begynne å se oss etter et eget sted å bo. Akkurat nå bor vi jo med brodern, og det er veldig koselig, men det hadde vært deilig å fått sitt eget etterhvert. Har mange ting stående i kjellern som jeg gleder meg til å ta i bruk i den nye leiligheten/huset (vi kan jo ikke utelukke hus).
 • Skaffe jobb til Mailson. Denne burde egentlig stått først, for stakkars mann. Han er på den sjette måneden nå uten jobb, og det er ganske lenge for en som er vant til å jobbe fra morran til kveld. Nå er CVér skrevet og levert, og vi håper veldig på at noen trenger hans hjelp etterhvert. Og at UDI kan jobbe litt fortere med papirarbeidet selvfølgelig. Det synes jeg virkelig han fortjener!

 

Når jeg titter over lista mi her nå, så ser jeg jo at ganske mange av punktene er at jeg skal skrive fler lister. Det er alltid kjekt med lister. Jeg elsker det, og det er kanskje ikke så rart at jeg falt for dette bildet da jeg søkte litt på "to do" lister.

Den er fra cleanmama.net og nå virdere jeg sterkt å bestille både det ene og det andre fra den siden. Så mye fantastisk planleggingsmateriale :) 

Har du en "to do" list? Har du noen av de samme tingene på lista som meg kanskje? Og gjør du det du planlegger?

#todo #planlegging #lister #gjøremål #planer #bryllup #blogg #blogginnlegg #jobb #rydde #trene #ordne #bilder #økonomi #helse #skjønnhet #vinterferie 

Sånn helt til slutt.. Hvis dere vil følge meg/bli venn med meg på Instagram eller snapchat så er brukernavnet mitt: Knertis. Hadde vært veldig koselig å få noen fler på den lista og ;) (er i det humoristiske hjørnet i dag). Følg gjerne bloggen min på facebook og ved å trykke på følg-knappen under her et sted :D Tusen takk!! =)

10 TING Å GJØRE PÅ VALENTINES DAY MED DIN KJÆRE!

Lurer du på hva du skal gjøre sammen med din kjære på Valentines Day? Her er noen tips som garantert vil få kjærligheten til å bruse over..:)

1. GJENSKAP DEN FØRSTE DATEN!

Den første tiden man bruker sammen i et forhold er ofte den mest romantiske. Man gjør alt for å gi den andre et godt inntrykk, og viser seg fra sin beste side. Bestill bord på den samme restauranten, spis den samme maten, se den samme filmen. Gjør de samme tingene som fikk hjertet ditt til å hoppe litt ekstra den gangen. Minn partneren din på hvor fantastisk han/hun synes du var da dere møttes! (forhåpentligvis er du like fantastisk enda).
 

2. GJØR NOE AKTIVT SAMMEN.

Gå dere en tur i skogen, stå på skøyter sammen, dra på klatring eller lignende. Gjør noe fysisk sammen som en start på en perfekt dag. Logg av mobiler og andre duppeditter og nyt tiden sammen med noe aktivt. Dette vil skape en god stemning for resten av kvelden, og det skader ikke å ha det litt gøy heller.
 

3. RØDE ROSER

Røde roser er vel selve symbolet på kjærlighet? Kjøp en enkel rose, eller en stor flott bukett til din kjære for å vise at du setter ufattelig stor pris på ham/henne. De fleste blir smigret av å få en rose eller ti. Dette er også noe som ikke trenger å koste allverden, men som er med på å skape godstemningen. Istedenfor å gi roser, kan man også legge roseblader utover en pen og oppredd seng for å skape en ekstra romantisk stemning før "leggetid".
 

4. SKAFF DERE ET ROM

Noen ganger er det nok å bare komme seg litt vekk fra hjemmet. Bestill et hotellrom og tilbring kvelden ute. Tenk så deilig å slippe unna oppvask og andre dagligdagse gjøremål... Enten om dere går ut og spiser, eller bare tar tidlig kvelden på hotellrommet med snop og en bra film, så vil dette garantert bli en suksess om dere er litt lei de fire veggene dere ser til vanlig.
 

5. SURPRISE

Hvem liker vel ikke overraskelser så lenge de er koselige og romantiske!? Planlegg hele dagen for din kjære og ikke la han/hun vite hva du har planlagt. Start for eksempel dagen med frokost på senga og en rebus eller ledetråd til hva dere skal gjøre videre. Slik kan dagen fortsette, der partneren din etter hver ting dere gjør, får en ny konvolutt med en ny rebus/ledetråd! Dette er utrolig gøy for begge og han/hun vil garantert elske det! 
 

6. LAG MAT SAMMEN

Ofte kan det være deilig å få maten servert, men man skal absolutt ikke undervurdere å lage mat sammen. Kjøp inn gode råvarer og planlegg en deilig middag for dere begge. Etterpå dekker dere på bordet, tenner levende lys, setter på kosemusikken, åpner en flaske rødvin (e.l) og nyter hverandres selskap. 
 

7. MASSASJE

Hva er vel bedre enn en deilig massasje? Enten om dere sammen drar på spa og nyter en profosjonell behandling, eller om dere rett og slett tenner opp med stearinslys hjemme og skaper deres eget spa. Det kan jo nesten ikke bli mer romantisk.
 

8. REIS BORT

Har dere råd og mulighet, er det ikke feil å reise bort på en aldri så liten miniferie. Hva med en helg i Paris? En slik tur med hverandre i fokus kan være akkurat det dere trenger for å få kjærligheten til å blomstre opp! 
 

9. SJOKOLADE OG GAVER

Det er ikke noe som heter kalorier på Valentines day. Kjøp inn deilig sjokolade (gjerne hjerteformet) til din kjære som dere kan nyte sammen på deres spesielle dag. Vil du virkelig imponere så kjøper du en gave også. I dag er ingenting klisje! Som gavetips kan for eksempel sexy, rødt undertøy til jenta være akkurat det som skal til for å piffe opp resten av kvelden.
 

10. PYNT DERE

Dagen kan bli ekstra spesiell om dere pynter dere litt. Eller hva med at dere bestemmer hva den andre skal ha på seg? Dette kan bli utrolig spennende og morsomt. Blir det kort kjole eller joggebukse mon tro? 


♥ Meg og min Mailson ♥

Håper dere likte tipsene, og kanskje tar i bruk noen av dem på Valentines Day! =)

Hvilket tips likte du best? Har du andre forslag?

#kjærlighet #valentine #tips #amor

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits