SJEKK DE FINE SKOA JEG VANT!! :)

Hei igjen dere ♥

I dag lovte jeg et innlegg med fler bilder og mindre svada, så det skal jeg jaggu prøve å holde!! Det er jo stadig vekk det er konkurranser på facebook, og veldig ofte prøver jeg å være med. Jeg liker, deler linker og kommenterer flittig i håp om å bli den heldige. Men når det er mange tusen som deltar så er ikke akkurat oddsen høy for å vinne. Likevel har jeg tydeligvis en lykkeånd over meg om dagen, for to dager før jeg giftet meg fikk jeg en melding i innboksen min om at jeg var den heldige vinner av et par Nike Free Run hos GMAX i Fredrikstad. Midt oppi alt stresset og forberedelsene til bryllupet fikk jeg denne herlige meldingen!! Jeg ønsket meg skikkelig sånne sko, men hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle vinne!! Men så heldig var jeg altså!! Så på tirsdag denne uka var jeg på GMAX for å hente mine nye deilige joggesko! Jeg valgte noen svarte med knall rosa lisser! Er ekstremt fornøyd !! Disse har jo en verdi på 1099kr, så en skikkelig bra gave var dette!! Kunne også se at over 7000 har vært med i konkurransen, og da føles det ganske stort å vinne!! ♥

I dag var en perfekt dag for å prøve skoa "in action". Treningstøyet kom på, så skoa og så bar det ut i Fredrikstadmarka! Jeg kjente at jeg nærmest fløt bortover veien her. Delvis fordi skoa er så sinnsykt myke og deilig, og delvis fordi jeg var så ekstremt fornøyd med skoa, sola og tilværelsen. Det er noe som føles ekstremt godt med å vinne noe. Det å få noe, uten å betale for det!! I love it!! 

Disse kommer jeg til å bruke mye.. Sjekk ut mine nye favorittsko her:Fikk med meg mannen og så ble det en god lang tur i skogen i dag. Sinnsykt deilig i dette været! :) Ellers har ettermiddagen blitt brukt til å slappe av og se på kamp (FFK) hos brodern! Var en utrolig deilig seier i dag over Bryne!! Virker som trenden har snudd litt nå! :D

Hva synes dere om mine nye sko fra GMAX?

#gmax #fredrikstad #vant #konkurranse #facebook #heldig #joggesko #sko #fornøyd #glad #sommer #sol #tur #nike #nikefreerun #sport


 

VIL DU OGSÅ VINNE NOE??? BLI MED PÅ MIN GIVEAWAY HER! VINNER TREKKES I MORGEN KVELD!!

Følg meg gjerne på FACEBOOK og INSTAGRAM 

BLI FIN PÅ TRENING! (+ RABATTKODE)

Hei alle sammen ♥

Nå som det går mot lysere tider uten drømmer jeg meg helt vekk i treningstøy. I det siste har jeg vært mye inne på siden til SPORTAMORE og funnet mange herlige godbiter, som jeg virkelig kunne tenkt meg å trene i. Følelsen av å trene blir ti ganger bedre ved å ha på seg noe lekkert treningstøy og motivasjonen stiger betraktelig, iallefall for meg. Tenkt at et plagg skal kunne dra deg opp av sofaen og ned på treningsstudioet eller ut i skogen. Det er ganske rart, men sånn er det faktisk. 

Å ha treningstøy man føler seg vel i er alfa omega for meg, og derfor har jeg lagd to kollasjer med to stiler jeg tror jeg ville følt meg skikkelig bra i. 


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER  (adlinks)

 


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER  (adlinks)


Var ikke dette mye fint, så vet ikke jeg :)

VIL DU HA 15% RABATT PÅ ALT FRA SPORTAMORE?

Fram til mandag 20. april får du 15% rabatt på alt du handler, hvis du bruker rabattkoden: kristinegangflot. Jeg har lyst til å bestille opp til flere ting, men får ikke helt bestemt meg for hva! :) Sportamore kjører fri frakt, fri retur og 30 dagers åpent kjøp, noe som gjør det trygt å handle! Siden er også oversiktlig og lett å finne fram i!

Likte du noen av disse treningsantrekkene? Hvilken ville du gått for?

#trening #outfit #workout #helsestudio #klær #sportamore #tights #sko #nike #adidas #asics #reebok #hummel #hot #mote

FIT, FITTER, THE FITTEST!

Den siste uka har klassen min holdt på å gradbøye verb på engelsk så jeg er helt inne i det i hodet mitt. Alle ord som kommer inn i hodet mitt blir automatisk bøyd. Og nå som jeg har trent kom ordet FIT inn i hodet mitt. Viktig å legge til at overskriften må leses på engelsk, og ikke på norsk :) I keep fit by going to the gym. My goal is not to be the fittest, but to be fitter than I was before. Bra eller hva?

Det er altså snakk om trening, og dette er jo et evigvarende tema, eller kall det gjerne problem. Utfordring er vel kanskje enda mer riktig om jeg tenker meg om. Jeg har de siste ukene fokusert en del på kosthold og som dere vet hoppa jeg på 5:2 dietten. Den går jeg fortsatt på og er så langt veldig fornøyd. Den siste uka gikk jeg ned 1,1kg og totalt i år har jeg gått ned 3,6!!! Hurra for meg! Skal fortelle mer om dietten senere om dere vil det. Men, nå var det trening vi snakket om... I går var jeg tilbake på Spenst igjen. Gjør stadig comeback på det senteret. Siden det var en stund siden jeg hadde vært der, så tok jeg hele kroppen. Det merkes i dag for å si det sånn. 

Treningen i går var ikke planlagt, men den endte cirka sånn her: 

1. oppvarming 20 minutter på tredemølla. Begynte å gå raskt i fem minutter så løp jeg der jeg økte hastigheten ca en gang i minuttet. Først en gang opp til pulsen var høy og jeg ikke orket mer. Da fikk jeg ned pulsen ved å gå litt, og så kjørte jeg en topp til. Jeg liker godt intervall-formen for da føler jeg så fort framgang.

2. Situps med medisinball på 6 kg. Først vanlig og så fra side til side for å ta sidemuslene.

3. Squat med kettlebell.

4. (gående) Utfall med kettlebell.

5. Triceps. Lå på benken og tok vekta opp og ned bak hodet (vet ikke om det ga mening, men).

6. Biceps. Løftet vekter opp og ned annenhver gang på hver arm.

7. Arnold press. Denne tar skuldre. Du løfter vektene over hodet og vrir samtidig armen.

Det blir stort sett 3 x 10 på hver av øvelsene. Jeg er ingen treningsekspert, men har lært litt av tidligere PT og lesing på nettet. Nå kunne jeg gjerne tenkt meg et treningsprogram som jeg kan kjøre et par ganger i uka. Gjerne to forskjellige programmer så jeg ikke går lei med en gang. Og så må det være noe jeg klarer å utføre alene, for det er ikke alltid jeg trener sammen med noen. Er det noen som har tips til bra treningsprogram? Planen er å kjøre et slikt program et par dager i uka, og så vil jeg være med på noen gruppetimer i tillegg :) 

Synes egentlig det er utrolig kleint å ta bilder av seg selv på treningsstudio, men ved hjelp av min kjære ble det iallefall tre! (fire om man tar med mitt mislykka selfie-forsøk på tredemølla. Ikke lett å ta bilde av seg selv i bevegelse, det skal jeg si dere).Dette vil jeg vite:

Hvordan trener du?

Har du noen tips til hvor jeg kan finne bra treningsprogram? Legg gjerne igjen link..

#fit #fitter #fittest #trening #workout #weightloss #nedivekt #spenst #styrke #løping #treningsprogram

Ha en fortsatt fin søndag! Støl vink fra meg :p

TOPP 10 - MOTIVASJON TIL TRENING!

Trening kan være noe dritt iblant, rett og slett. Det frister virkelig så lite å dra seg opp av den deilige, varme sofaen. Og det bare for å løpe på en tredemølle til svetten spruter, eller til å løfte vekter for så å få SÅ vondt i musklene etterpå. For vi vet jo det at det er skikkelig PAIN om man trener skikkelig. Hvorfor skal vi utsette kroppen for noe så vondt?

Er det ikke bedre å gå rundt å bare bli tjukkere og tjukkere for hver dag som går, føle seg dårligere og dårligere, blek, sliten, uten livsgnist. Føle seg stygg uansett hva man trer på seg. Uopplagt. Du orker nesten ikke gjøre husarbeid engang, så leiligheten begynner å se dårlig ut også.. Alt forfaller.. inkludert deg selv.

Trening er bra for deg. Det er så bra for deg at det er rart at det skal være så utrolig vanskelig å få gjennomført det innimellom. Du ser bedre ut, du føler deg bedre, du får mer energi, du smiler mer, du får mer glød, du ser bra ut i klær du ikke så bra ut i før. Alt blir bedre.. inkludert deg selv.

Noen ganger trenger man bare et spark bak, noe som for deg til å løfte rumpa fra sofaen og komme deg på trening. Noe som motiverer..

 

Her er min topp 10 liste med bilder og sitater som vil få deg til bruse over av treningslyst! 

1.


Dette sitatet er så bra og så sant. Ikke la unnskyldningene bli større enn drømmene dine..

2.


Vil du føle deg ukomfortabel under én enkel treningsøkt, eller for resten av livet ditt?

3.


Å se andre som har lykkes er utrolig motiverende. Det får deg til å tro og forstå at du virkelig kan klare det selv om veien er lang å gå.4.


Alle kan. Men er du villig til å jobbe litt ekstra for å få det du vil?

5. 


Det finnes vel ingen bedre følelse enn når en som engang dumpa deg, vil ha deg tilbake fordi du ser så fantastisk bra ut. Problemet for han er bare at nå vil ikke du ha han lenger.. hihi :)

6.


Alt du gjør nå, vil gi deg resultater om noen uker eller måneder. Se for det hvor du vil være om en liten stund, og du vil klare å ta de riktige valgene akkurat NÅ.

7.


Er det ikke fantastisk. Det er bare DU som kan bestemme hvordan du skal se ut og føle deg. Det er ditt valg!

8.


Man hører historier om folk som går ned i vekt, som trener, og får et bra liv. Å få troen på at faktisk DU kan være den jenta som folk snakker om, som klarte det, kan være veldig motiverende. WHY NOT YOU?

9.


Følelsen av at folk får hakaslepp når de ser deg. Digger den! 

10.


En av mine favoritter. Noen ganger så gjelder det å ikke tenke, men bare gjøre det! Ikke diskuter med deg selv om du skal eller ikke.
JUST DO IT!!

Alle bildene er hentet fra weheartit.com


Hvilket bilde motiverer deg mest?

 

/lik om du trener

/del om du synes bildene var motiverende

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  kristine.gangflot@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  kvinneunivers photo kvinneunivers_Fotor2_zps885c3bfe.jpg  Bloggdesign

  hits